AK Monthly Recap: Oktober 2014

Adventurous Kate inkluderer tilknyttede links. Hvis du foretager et køb gennem disse links, tjener jeg en provision uden ekstra omkostninger for dig. Tak!

Del på Twitter
Del på facebook
Del på Pinterest
Del på e -mail

Oktober var en enorm pause. Ikke fra arbejde, men fra rejser.

Jeg tog en ellevte times beslutning om at økse min rejse til Grækenland. Hvis du abonnerer på mine e -mail -opdateringer – hvor jeg afslører ting, som jeg ikke inkluderer på bloggen – ved du allerede hvorfor. Hvis ikke, skal du tjekke det her. (Og hvis du vil modtage de ugentlige e -mail -opdateringer fra mig, skal du tilmelde dig i widgeten nederst på denne side.)

Det har været godt at tage en pause fra at være på vej hele tiden. Jeg har brugt min tid hjemme hårdt på arbejde og fået meget mere gjort end hvad jeg ville have været i stand til at gøre, mens jeg rejste.

Da jeg kommer tilbage på vejen igen, vil jeg have været hjemme i to måneder i træk. Det har været meget mere end to år, fordi jeg boede et sted så længe!

Destinationer besøgt

Reading, Lynn, Boston, Cambridge og New Bedford, Massachusetts

Wells, Maine

Favoritdestinationer

Det er svært at vælge nogle yndlingsdestinationer, når de alle er mine sædvanlige. New Bedford var det eneste nye sted, og jeg glædede mig virkelig over New Bedford Whaling Museum og brostensbelagte gader og gamle huse.

Højdepunkter

Min bedste ven Beth blev gift! Dette var langt og væk månedens højdepunkt. Det var et virkelig fantastisk bryllup på et meget cool sted (den førnævnte New Bedford Whaling Museum).

Brylluppet var sjovt, især fordi jeg fik at hænge ud med så mange af mine nære venner. Det gør vi ikke ofte nok. Og en fantastisk ting var, at Beth fik en fantastisk makeup og hårteam til at primp os på hotellet. Dette er det bedste hår og makeup, jeg nogensinde har haft – og de gav os endda falske øjenvipper!

Andre oktoberhøjdepunkter omfattede at tilbringe masser af tid med venner og familie, nyde de smukke efterårsfarver på Massachusetts, lave en pilgrimsrejse til Maine Diner og vise min australske ven Georgie (som jeg mødte på mit Kroatiens krydstogt) omkring Boston.

Udfordringer

Når jeg er hjemme, løber jeg kontinuerligt ind i mennesker, jeg kender, men taler ikke ofte med, hvilket indebærer, at jeg har denne samtale igen og igen:

Anden person: “Så hvor længe indtil du går tilbage til London?”

Mig: “Jeg er her i et par meget flere uger, men jeg tager faktisk til Sri Lanka og kommer derefter hjem i tide til jul.”

OP: “Men bor du ikke i London?”

Mig: ”Ikke længere. Jeg tror, jeg skal flytte til New York næste år. ”

OP: “Men … er du ikke …”

Mig: “… Du kender Mario og jeg sluttede vores engagement, ikke?”

OP: “Ja, det gjorde jeg!/Nej, det gjorde jeg ikke!/Jeg vidste ikke, at du var engageret i første omgang!”

Forestil dig at have den samtale igen og igen og igen.

Jeg er taknemmelig for min familie og venner for at have gjort hovedparten af at sprede breakup -nyhederne på forhånd, så jeg behøvede ikke det – men at gennemgå disse samtaler er stadig ekstremt akavet, både for mig og den person, som jeg er taler.

Det mest populære indlæg

Hvor man kan bo i Paris: Bedste kvarterer og indkvartering – efter adskillige besøg i Paris har jeg endelig sammensat min monsterguide, der beskriver mine yndlingssteder at bo – både med hensyn til kvarterer og særlig indkvartering.

Andre indlæg

Norges fjorde på fotos – en smuk tur gennem Norges Fjord -land.

Rocking out på Cologne Music Festival-Kan en ikke-koncert-goer have det sjovt på en musikfestival? Absolut.

Tre dage i Bergen: Den ideelle introduktion til Norge – en af mine nye yndlingsbyer i Europa! Bergen er så smuk.

Scener fra Flåm Railway, Norge – det er en af de smukkeste togture i verden.

Vind en tur til Yemaya Resort, Little Corn Island-en meget cool konkurrence-du kunne vinde en 10-dages tur til Caribien til to med flybillet!

En gademad gennemsøger gennem Queens, New York-Dette er min nye must-do-aktivitet, når jeg rejser til New York.

Nyheder og meddelelser

Nogle spændende nyheder denne måned: Jeg blev inviteret til Det Hvide Hus!

Jeg er blandt de 100 rejsebloggere og influencere i digitale medier inviteret til Det Hvide Hus til deres første topmøde nogensinde om studier i udlandet og globalt statsborgerskab. Topmødet finder sted i december.

Så meget som jeg ville elske at møde præsidenten og første dame, er det ikke den slags begivenhed – men det er okay. Det er stadig rigtig cool at blive inviteret, og jeg er især begejstret over at se Det Hvide Hus pyntet til jul.

Og det er ikke alt! I januar vil jeg tale på New York Times Travel Show på et panel ledet af U.S. State Department Bureau of Consular Affairs. Jeg taler om rejsesikkerhed for kvinder. New York Times rejseshow er rettet mod mennesker, der kan lide at rejse, ikke industrifolk, så jeg håber at se dig der!

Mest populære foto på Instagram

Jeg har ikke været meget aktiv på Instagram denne måned, så det er mest billeder fra mine daglige vandreture. Men hvis der er noget, som Instagram elsker, er det solnedgange, og denne Boston Sunset var min mange lidenull

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Spørg Kate: Præcis hvordan tilfredsstiller jeg folk, når jeg rejser alene?