Mine værste rejsemomenter i 2014

Adventurous Kate indeholder tilknyttede links. Hvis du foretager et køb med disse links, vil jeg kompensere uden ekstra omkostninger til dig. Tak!

Del på Twitter
Del på facebook
Del på Pinterest
Del på e -mail

Du er nødt til at tage det gode med det dårlige. Ud over lige da jeg er på vej det meste af tiden, betyder det ikke, at jeg er immun mod dårlige tider. langt fra. Ligegyldigt nøjagtigt hvor meget du rejser, kan det ofte være vanskeligt såvel som stressende.

Jeg nyder virkelig at komponere om de skøre tider på vejen-jeg tror, det er vigtigt at vise dig den fulde række rejser, ikke kun de smukke, Pinterest-værdige tider. Mere vigtigt er det, at jeg vil have dig til at erkende, at det at opleve hårde tider ikke betyder, at du er en fiasko på rejsen. Der vil være tidspunkter, hvor du er ensom. Der vil være tidspunkter, hvor du er frustreret. Der vil være tidspunkter, hvor du vil gætte din beslutning om at være hvor som helst du er.

Det er en del af rejseoplevelsen, såvel som når du rammer et lavt punkt, anerkender, at det er typisk såvel som okay at føle sig sådan. Gør det, du kræver for at gøre for at løfte din humør. Skype din familie. Tilbring en eftermiddag alene i dit rum med at se YouTube -videoer. Angiv op til en pubcrawl på det nærmeste hostel. Gå en lang vandretur. Hent en varm fremmed. Så kom tilbage til at have eventyret om livet.

Så fantastisk som 2014 var, havde jeg en hel del øjeblikke, som jeg hellere ville glemme. Et par af dem mørkere end andre.

Du har allerede hørt mine fineste rejsemomenter i 2014 – lige her er de værste!

Bageste en bil

Jeg vil ikke videregive nøjagtigt, hvor denne hændelse tog placering (det billede er fra New Mexico i 2008), men du kan finde ud af fra mine rejser, at jeg lejede køretøjer med gode tilbud i år. Nå, jeg afsluttede nogen, mens jeg kørte en af disse biler. Da jeg er en kolossal idiot.

Det var på motorvejen, men der var meget webtrafik såvel som vores kollision var med en træg hastighed. Jeg er yderst taknemmelig for, at det ikke var værre. Der var bestemt synlig skade på min kofanger, men ingen på det køretøj, jeg ramte, så de var glade for bare at gå.

Jeg frygtede at returnere køretøjet til lejefirmaet og spekulerer på, om de ville gebyr mig $ 1000 eller mere for skader. Jeg holdt vejret, da de inspicerede det …

… og opdagede ingen skade.

HVAD?!

Jeg kunne ikke tro det. Du satser på, at jeg vendte tilbage til udviklerne såvel som kom derfra så snart menneskeligt muligt.

At få min tegnebog stjålet i Colombo

Så meget som jeg kunne lide at køre på togene i Sri Lanka, var turen fra Hikkaduwa til Colombo uslebne. Jeg fik min røv famlet tidligt på turen (“Hey. Motherf*cker. Rør ikke ved mig. Rør ikke ved mig nogensinde,” råbte jeg på ham; han trak på skuldrene såvel som fortsatte med at bevæge sig ned ad gangen).

Så da vi landede i Colombo, var der pludselig en stigning i mennesker, der kom på, så godt som ingen ville flytte ud af metoden for at lade os væk. Jeg råbte: “Hej!” såvel som forsøgt at skubbe igennem. Colombo var ikke togets sidste stop, på trods af at være finansieringen såvel som den største by; Jeg var bange for, at mine venner så godt, som jeg ville ende med at sidde fast.

Så jeg skubbede med som en skør, bare forsøgte at komme af toget og ikke holde min håndtaske tæt til mig, som jeg normalt gør. Så godt som så snart jeg stod af, indså jeg, at min håndtaske følte sig lettere så godt, som den var blevet pakket ud. Min tegnebog var væk.

Den gode nyhed er, at jeg var forberedt. Jeg medbragte ikke mange penge i min tegnebog så godt som jeg havde et backup -kredithistorisk kort skjult i min primære bagage sammen med nogle kontanter. Efter at have været til hotellet foretog jeg telefonopkald for at annullere mine kreditkort – ingen var blevet brugt – såvel som omdannet mit backup -kort til et betalingskort. Jeg var klar til penge, indtil jeg fik hus til mine nye kort.

I den store plan for tingene ville jeg meget hellere miste min tegnebog end min telefon, kamera, pas eller computer.

Der var dog en ting, jeg ville gøre på en anden måde næste gang – jeg ville beholde mit andet betalingskort som en af sikkerhedskopierne. Jeg havde det med mig i min primære tegnebog, da et par af pengeautomaterne på Sri Lanka var fin såvel som ikke ville acceptere mit rutinemæssige betalingskort; Jeg skulle have flyttet det til min trick skjul placering, så snart jeg vendte tilbage fra ATM.

Den værste jetlag nogensinde i San Francisco

At flyve fra Asien til Amerika er altid uslebne, men Hong Kong til San Francisco er ikke snarere så dårlig-bare en otte timers forskel.

Stadig har øst til vest en tendens til at være hårdere for mig end vest til øst, såvel som jeg endte med den værste jetlag i mit liv. Jeg vågnede op kl. 04.00 dagligt såvel som binge-se på den nye sæson af House of Cards; Derefter ville jeg sove efterår midt på dagen.

Den værste del var, når man spiste middag med nogle venner. Mine øjne blev fortsat lukket, såvel som jeg blev overtalt om, at Stamper spiste middag ved det næste bord. Ja, jeg var så jet-lagged, at jeg blandede hjemmet med kort og ægte liv.

Hej, hovedlus!

Jeg trak først en fejl ud af mit hår i SanFrancisco. Selvom min hovedbund blev kløende såvel som kløende, var jeg i en fantastisk specificering af benægtelse og fortalte mig selv, at det bare var skæl, fejlen var en tilfældig fluke, såvel som alt hvad jeg havde brug for var noget kraftigt hoved som skuldre.

Da jeg bemærkede flere bugs i mit hår i New Orleans, var jeg nødt til at tackle virkeligheden – jeg var næsten 30 såvel som havde hovedlus. Heldigvis er dette et problem, Dette!), En anden shampoo såvel som kamre en uge senere, såvel som jeg var lusfri.

Mister Berlin Bear

Berlin Bear havde været min lille rejsekammerat i mere end et år, såvel som jeg kunne lide at tage billeder af ham over hele verden. Jeg drømte endda om at lave hans eventyr til en børns bog en dag. Så mens jeg var tilbage i Berlin efter mere end et års rejse med ham, forsvandt han, mens han var på et tog til Potsdam.

Jeg var meget mere ked af det, end jeg troede, jeg ville være. Jeg håber bare, at han blev valgt af en ung og ud til et nyt Berlin -hjem.

Mardi Gras uden drikkevarer

Hvis der er noget, jeg opdagede i det forløbne år, er det, at der er specifikke oplevelser, du ikke burde gøre – eller mere præcist, jeg skulle ikke gøre – med en rejsepartner, der ekstremt sjældent drikker. Mardi Gras er en af dem. Ja, du kan nyde Mardi Gras uden at drikke, hvis du vil, men tingene er virkelig ikke afbalanceret, hvis du vil have en drink, din partner vil ikke drikke overhovedet, så godt du føler dig syg af skyld Til det punkt, at du er nødt til at øve med at bede tilladelse til at drikke i dit sind, så du ikke ser ud som den beboer, der er beruset.

På fedt tirsdag havde jeg nøjagtigt en drink: en lilla voodoo daiquiri på Bourbon Street. Som jeg virkelig nød – det smagte som Dimetapp! Så godt jeg kunne lide Dimetapp, da jeg var barn! Dog følte jeg mig stadig skyldig såvel som forfærdelig over det.

Havde jeg gået til Mardi Gras med forskellige venner, ville det have været en ekstremt anden oplevelse. Dans på borde, dans på gaden, synger, får masser af nye venner, drikker masser af lilla voodoo daiquiris. Som mine ture til Vegas, der blev brugt til at være. Det var præcis, hvordan jeg virkelig ønskede at fejre, såvel som nu tror jeg, at jeg kræver at gå tilbage for at nyde Mardi Gras uden skyldturen.

Bliver syg på Sri Lanka

Jeg forstod, at jeg ville blive syg på Sri Lanka – kombinationen af bit søvn på grund af jetlag, en pakket tidsplan, et helt andet klima såvel som sene nætter med venner var opskriften på en grim forkølelse. Meget først ankom snifflerne, såvel som jeg jagede ned og forstod, at det ville blive værre.

Inden for en seks-timers tidsperiode var jeg gået fra lette sniffler til at føle mig træt såvel som syge til at have en høj feber såvel som kulderystelser så hård, at jeg ikke kunne stoppe med at ryste. Så varmt som det var udenfor, pakket jeg mig ind i fleeces såvel som tæpper, mine tænder skravede.

Jeg eksperimenterede med naturlige retsmidler denne gang – en hel del rå hvidløg, honning samt en hel rå rødløg – såvel som de virkelig gjorde susen. Min hemmelige sygdom tilbage så hurtigt som den ankom, såvel som jeg var tilbage til typisk inden for et par dage.

Jeg har kun haft kulderystelser så dårlige en gang i mit liv før, så godt som det var for et helt årti siden. Lad os håbe, at jeg kan forhindre dem i ti år til.

Varmefri NYC

Da jeg dukkede op i New York i marts, havde min søsters lejlighed ingen varme. Der havde været en eksplosion i hendes kvarter ugen før, såvel som alle lejlighedsenheder måtte få de varme slukket, så de måske kontrollerer for gasproblemer. (Det er en god ting, de gjorde, da der virkelig var en lækage i hendes lejlighed.)

Men så tændte de ikke den varme tilbage på. Building Management kom fortsat med grunde til, at de ikke kunne. Såvel som dette var march i New York – var temperaturerne under frysepunktet de fleste dage. Det var så dårligt, vi brusede ved mikrobølgeskåle vand samt sprøjtede dem på os selv.

I alt var den varme ude i et par uger såvel som ikke blev vendt tilbage, før de regionale nyheder gjorde en historie om det. Building Management var i stand til magisk at tænde den varme tilbage lige før sektionen blev sendt, selvfølgelig. Dog var jeg allerede ude af New York på det tidspunkt såvel som at tage lange brusere i House i Massachusetts.

“Du er heldig, at vi gør dette for dig.”

Jeg vil ikke oplyse, hvor dette fandt sted, men jeg arbejdede på en kampagne i år såvel som havde lidt af en grim konfrontation. Jeg arbejdede med endnu en blogforfatter så godt som vi fik et problem, der krævede, at vi skulle betale penge ud af lommen for noget, der skulle være leveret til os.

Jeg forstår, at dette virker tvetydigt; Jeg vil ikke komme nærmere ind på end det. Da vi bragte problemet op med de ansvarlige, var deres svar: “Du er heldig, at vi gør dette for dig.”

Det irritererIsat mig.

Så vanskeligt som jeg arbejder, så mange år som jeg har arbejdet utrætteligt med at opbygge dette publikum, tror selv de mennesker, der ansætter mig til at udføre betalt arbejde for dem, stadig, at jeg gør dette for rejsefratskærmen. Dette er mit job. Jeg gør det for pengene, da mine praktiske finansieringsudgifter ikke kan betales i typen af COMPED -hotelværelser. Ud over de fleste tilfælde er rejseblogforfattere stadig groft underbetalte for det arbejde, de udfører, især når det kommer til materiel oprettelse.

Vi kom i sidste ende til enighed, såvel som ting gik glat for resten af kampagnen, men denne konfrontation var en bitter påmindelse om, at der ikke desto mindre er meget rejseblogging, når en branche, der vil være mennesker, der ikke tager vores arbejde alvorligt , selv når det er dem, der ansætter os.

Mangler toget til Paris

Dagen før havde jeg flyttet mine ejendele ud af vores lejlighed, før jeg konfronterede min forlovede om, hvad jeg forstod såvel som at bryde op med ham. Derefter fortsatte jeg med at græde såvel som at blive sh*tfaced med mine venner på en pub og styrtede ned på min ven Dylans sofa.

Den næste dag skulle jeg tage toget til Paris til min tredive fødselsdag. Jeg forlod Dylans sted for King’s Cross, men jeg endte på et overjordisk tog, der lukkede ned, hvilket resulterede i, at jeg manglede mit tog i minutter. En envejsbillet på det næste tog ville udgift mere end $ 150, så jeg ikke kunne bruge mine miles til en billet på samme dag.

Jeg gik så meget som Eurostar -tælleren, og forstod, at mine billetter ikke kunne refunderes såvel som ikke -overførbare, bare for at se, hvad de ville sige.

“Er der noget, noget, du kan gøre?” Jeg spurgte en agent ved navn Irshaad, da min stemme vaklede, en tåre dryppede af mine øjenvipper.

Han blødgjorde. “Hvad er der galt?”

Jeg brast ud i sobs og udsatte alt. Præcis hvordan jeg havde forladt ham i går. Præcis hvordan det var min tredive fødselsdag i morgen. Præcis hvordan jeg skulle til Paris med ham til min fødselsdag, såvel som nøjagtigt hvordan jeg havde betalt for alt som sædvanligt, for hvis jeg ikke betalte for det, ville ingen betale for det. Præcis hvordan jeg ikke engang ønskede at tage til Paris i det første første sted, jeg ønskede virkelig at tage til Santorini eller San Sebastian, men jeg valgte Paris, da det var det enkleste valg for min forlovede. Præcis hvordan jeg bare ville annullere turen helt, men mine venner, der havde en lejevirksomhed, havde kompettet mig en lejlighed i et par dage, så godt som jeg ikke ønskede at svigte dem.

Irshaad, en utrolig venlig mand, lyttede til min historie, bragte mig vand såvel som væv samt bookede mig en business class -billet på det næste tog. Gratis. Med et måltid. Så godt som han forlod sit skrivebord for at gå med sikkerhed til Business Class Lounge. Jeg omfavnede ham i slutningen og græd stadig.

”Jeg har været i din indstilling før,” fortalte han mig, før han leverede mig til at skille råd, hvor han sagde farvel, såvel som at gå tilbage til sit skrivebord.

Jeg var så chokeret såvel som rørt af Irshaads venlighed. Jeg tilbragte min tid i loungen med at skrive en lang besked til sin vejleder og fortalte ham, hvilken fantastisk arbejder han havde.

Paris var forfærdelig. Min 30. var den værste fødselsdag, jeg nogensinde har haft. Ud over at være en blogger var jeg nødt til at lyve såvel som at foregive, at jeg havde en fantastisk tid for ikke at optræde som et totalt rod. Imidlertid var Irshaad et blidt lys i mit livs mørke, såvel som jeg aldrig vil ikke huske ham for det.

At blive dykkebombet af en måge i Helsinki

Og for at slutte på en underholdende note, gik jeg med Helsinki med min kammerat samer samt nød en stor blød serveringsis, da jeg pludselig dykkede mig bagfra og bankede isen fra min kegle fra min kegle. .

Jeg råbte (jeg er absolut bange for fugle), såvel som det var forbi på et øjeblik, is sprøjtede rundt om mine ben. Men det blev bedre. Jeg vendte mig om for at opdage en mængde af kinesiske turister, der snappede billedet efter foto.

Så hvis du nogensinde går til Kina såvel som at opdage tilfældige fotos af mig i albums fra Helsinki, forstår du nu hvorfor.

Hvad var dit værste rejsemoment i året? Del væk!

Få e -mail -opdateringer fra Katenever Miss A Post. Afmeld dig når som helst!

Første navneskilt navn
Sidste Namelast -navn
Din e -mail din e -mail
Indsend

Del på Twitter
Del på facebook
Del på Pinterest
Del på e -mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Sådan binder du et beduin tørklæde
Next post Road Tripping Down Scotlands East Coast