Spørg Kate: Præcis hvordan tilfredsstiller jeg folk, når jeg rejser alene?

Adventurous Kate indeholder tilknyttede links. Hvis du foretager et køb med disse links, tjener jeg en provision uden ekstra omkostninger for dig. Tak!

Del på Twitter
Del på facebook
Del på e -mail

Velkommen til vores nye almindelige afsnit – Spørg Kate! E -mail dine rejseproblemer til Kate [at] Adventuroskate [dot com] med emnet “Spørg Kate.”

Hej Kate,

Jeg ønsker at tage til Europa om foråret og har ikke nogen til at gå med mig, så jeg besluttede, at jeg skulle gå alene. Jeg er lidt ængstelig, men jeg har været i Europa før. Jeg vil gerne vende tilbage til London, jeg var der for 10 år siden og vil gerne vende tilbage. Jeg er i krav om nogle råd.

Vil du foreslå, at jeg bliver på et hostel? Jeg kiggede på airbnb.com og opdagede den slags interessant. Jeg tror, at min største bekymring er, at jeg bliver ensom, og alt hvad jeg kan tro på at gå er pubber. Har du andre forslag?

Først og fremmest vil jeg ikke foreslå at gå til pubber for at tilfredsstille mennesker – det er i teorien fantastisk, men ikke virkelig i praksis, og kan være både vanskelig og ubehagelig i en storby som London.

Ophold på et vandrerhjem hjælper dig bestemt med at tilfredsstille andre backpackere, men det er ikke den eneste metode til at tilfredsstille mennesker, mens du rejser. Her er et par af mine forslag:

Deltag i Couchsurfing og kig efter regionale begivenheder. Dette er, jeg har fundet, den absolutte fineste metode til at tilfredsstille mennesker i en ny by. Hver større by har sin egen gruppe på Couchsurfing, ligesom London, og hver gruppe har et opslagstavle fuld af begivenheder og aktiviteter, som Couchsurfers vil.

Hvis ikke, skal du lægge en anmodning på Couchsurfing -opslagstavlen. Bare sig, ”Hej, jeg er i byen fra onsdag til lørdag, og jeg vil gerne tilfredsstille mennesker. Er der nogen, der ønsker at hænge ud? ” Jeg gjorde dette i Buenos Aires og fik flere invitationer, end jeg forstod, hvad jeg skulle gøre med! Couchsurfers kan godt lide at introducere nykommere i deres by. Du får sandsynligvis et par invitationer til hvad som helst fra shows til fester til middage ud!

Deltag i ture og aktiviteter. De fleste byer laver gratis vandreture – her er en til London – og tilmeldt dig en turné, aktivitet eller klasse giver dig mulighed for at oprette forbindelse til mennesker, der deler dine interesser. London har hvad som helst fra cykelture til madvandringer til kunstklasser. Indikation af Groupon London et par måneder, før du ankommer til diskonteringsrater på seje aktiviteter.

Se efter venners forbindelser på din destination. London er en stor tilstrækkelig by, som du sandsynligvis har et par venner af venner, der bor der nu. Sæt en Facebook -betingelse for at se, om nogen af dine venner forstår nogen i øjeblikket i London.

Hvis nogen nævner deres ven eller fætter, skal du droppe en Facebook -meddelelse, der spørger, om han eller hun har en eller to specifikke aktiviteter, der skal foreslå til besøgende (noget mere specifikt end den frygtede “Har du noget råd til mig?”). Udveksl et par e -mails, og hvis der ser ud til at være en smule venskabskemi, skal du tilbyde at tage ham eller hende ud til en kaffe som tak.

Find et festhostel og hæng ud i baren eller loungen. Hvis du vil tilfredsstille unge backpackere, er det her du går! Hostels er også chock fulde af tilmeldinger af aktivitet, som pubcrawls. Husk, at vandrerhjem i byer ofte har nøglekortsikkerhed, men for det meste er baren tilgængelig for alle.

Bare vær åben. Vær venlig. Tal med folk, som du normalt ikke ville tale med derhjemme. Prøv ting, som du normalt ikke ville prøve derhjemme. Spørg folk bekymringer om sig selv. Når du er åben, forstår du aldrig, hvor du måske opdager venskab. Jeg vil aldrig undlade at huske den aften, hvor jeg snuble ind i et kunstgalleri i Ubud, Bali, for at undgå hundene på gaden og endte med at få så mange nye indonesiske venner!

Og husk, at de fleste i London er lidt forbeholdt – men det betyder ikke, at de er uvenlige.

PS – Jeg online i London nu. Og jeg kan godt lide at tilfredsstille med mine læsere. Forhåbentlig vil jeg være der, når du besøger.

Hvordan tilfredsstiller du folk, når du rejser alene?

Få e -mail -opdateringer fra Katenever Miss A Post. Afmeld dig når som helst!

Første navneskilt navn
Sidste Namelast -navn
Din e -mail din e -mail
Indsend

Del på Twitter
Del på facebook
Del på e -mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Gainesville, Florida – Tilbring din spring break med sommerfugle og alligatorer
Next post AK Monthly Recap: Oktober 2014