Deliciously Simple Vegetarian Pâté -opskrift, som din far vil lide

Denne enkle vegetariske pâté -opskrift har alle mærkerne i det ultimative kulinariske bryllup. Når vi taler om mad, er det altid fuld af ‘ægteskaber’ – nøjagtigt hvordan denne komponent gifter sig fuldstændigt med at holde denne ingrediens; Dette måltid er et vidunderligt ægteskab, der holder denne skål. Ældre havn, krydret stilton, forårsløg, cremet smør – det er en kamp lavet i himlen … f.eks. Dit køkken.

Bragt til dig af Cockburns sene flaske vintage havn

Da fru romantik så godt som jeg rejste i England for nylig, spiste vi frokost med mine forældre. Til min overraskelse beordrede min far pâté. Dog huskede jeg, hvad et traditionelt måltid dette er, såvel som nøjagtigt, hvor velsmagende en godt lavet pâté kan være.

Det er ikke noget, min far nogensinde ville have i huset – hovedsageligt, da det normalt er en smerte at gøre. Såvel som hvis det er en lever -pâté, du laver, er det også en smule grov at lave.

Men denne enkle vegetariske pâté -opskrift er ikke kun lækker, den er hurtig, enkel såvel som slet ikke uryddig eller brutto. Det er det perfekte ægteskab med havn, Stilton såvel som forårsløg, såvel som det resulterende måltid har alle de vigtigste smag af en traditionel pâté.

Til fars dag hvert år har vi altid en husholdning, hvor alle bringer noget rundt. Denne vegetariske pâté bliver en absolut mester i år.

Og mellem fars dage tror jeg, at vi også tilføjer dette til vores lejlighedsvise plader. Den silkeagtige glatte struktur såvel som umami-rig dekadence af en velsmagende pâté tilføjer det sidste touch.

Lækker enkel vegetarisk pâté -opskrift

gør omkring 150 ml pâté

Her er hvad du har brug for

– 55 g usaltet smør

– 1 forårsløg – finhakket

– 60 ml Cockburns sene flaske vintageport

– 125 g vegetarisk stilton – smuldret

– Zest af ½ citron

– 1 lille masse persille – finhakket

– Frisk malet sort peber efter smag

Her er hvad du gør

1. Smelt smøret i en gryde og sved fjederen op, indtil det er blødt.

2. Tilføj Cockburns port samt simmer i 3 minutter.

3. Tilføj opholdskomponenter såvel som rør godt.

4. Overfør til foodprocessor såvel som blitz indtil uanset hvad der er integreret såvel som væske.

5. Hæld i Ramekins såvel som chill i køleskabet i mindst 2 timer.

Ekstra idé: Prøv andre stærke blå oste. Vi prøvede det med Gorgonzola Dolce såvel som Pâté var lækker. Den eneste ting at kigge efter er, hvis osten, du erstatter, er vegetarisk eller ej. Den gorgonzola, vi brugte, var ikke.

Tag et skridt op denne fars dag

Denne enkle vegetariske pâté -opskrift vil være sådan et hit med far, men der er et par ting, du kan gøre, der vil gøre dette til en fars dag for at huske for ham.

Først og fremmest skal du ikke bare give ham pâté, omdanne den til et fad, han kan feste hele dagen. Vælg hans yndlingsost såvel som klippet kød, såvel som at plade alt op til en overraskelse for ham.

Hvis du kræver, hjælper med plader, skal du inspicere vores publicering om nøjagtigt, hvordan du producerer det perfekte fad her.

For det andet skal du præsentere ham for den flaske havn, du har brugt til pâté – eller endda bedre, køb 2 samt hold den åbne!

Hvorfor bruge Cockburns sene flaske vintageport?

Cockburns (udtalt “co-burn’s”) er en familiedrevet vingård såvel som har været siden 1815, hvilket gør dette til en mest passende havn til far på fars dag.

Desuden er den sene flaske vintageport en fremragende, let drikkeport med enestående balance, frugtsmag, jammy-strukturer samt en lang, tør finish.

Smagsprofilen for denne port er grunden til, at pâté smager så godt. Sent flaske vintage -porte skal laves med vin fra et enkelt år med fremragende voksende såvel som høstforhold. Havnen opbevares derefter i egetræ tønder i 4-6 år, før den er aftappet.

Richen, The Jamminess, dristigheden i denne havn holder godt op mod ostens saltethed såvel som spiciness i fjederløg, mens den ligeledes tilføjer sin egen dybde til skålen.

På egen hånd afslutter Cockburns sene flaskevintage havn en middag eller frokost med finesse – såvel som en flaske med disse ting vil gøre far meget glad!

Shop det: $ 29.99 fra Dan Murphy’s

Hvordan planlægger du omkostninger denne fars dag? Har du et specielt måltid, du laver mad til fars far? Fortæl os i kommentarerne!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Sommerrejse såvel som nøjagtigt hvordan man gør det ideelt
Next post 6 sunde ideer, mens du er på en road trip