Gainesville, Florida – Tilbring din spring break med sommerfugle og alligatorer

Planlægger du en Spring Break Family Trip til Florida? Efter bagning i solen på en strand i Daytona eller Clearwater, drej ind i landet og kør derefter et par timer nordpå til en familie road trip til Gainesville – hjemsted for University of Florida, sommerfugle og alligatorer.

Sommerfugle ved hånden

Et besøg på Great House Butterfly Farm i Earlton (opdatering: Vi mener, at denne attraktion nu kan lukkes), kun få miles ad vejen fra Gainesville, vil overbevise dig om, at der er noget magisk ved sommerfugle. Når alt kommer til alt starter de som fuzzy larver, lever i en crusty chrysalis, før de dukker op, kappet i indviklede designs for at flyde yndefuldt gennem himlen.

Fantastisk hus er en arbejdende gård med speciale i at opdrage sommerfugle, der er hjemmehørende i Florida. Turen begynder med en underholdende indendørs præsentation om “sommerfugle 101”, hvor en guide bruger rekvisitter til at forklare en sommerfugls anatomi. Pas på. En person i gruppen vil ende med at ligne en sommerfugl. Vidste du, at en sommerfugls proboscis fungerer som et barns festfavor, kun baglæns?

Turen fortsætter med en tur gennem haven for at lære, hvilke planter der tiltrækker larver, og hvilke der er til voksne sommerfugle. Kast den ukrudtsmorder, når du vender hjem, fordi sommerfugle har brug for ukrudt for at overleve.

Men du har det mest sjove på sommerfuglstalden. Sponge -pensler og containere med Gatorade -løsning (opfundet på University of Florida) er tilgængelige, når du går gennem døren. Dyp din pensel i opløsningen og hold den stadig for at se sommerfuglene lande for at fodre. En fnise eller i det mindste et smil er garanteret.

Fortsætter med sommerfuglstemaet, kør til Florida Museum of Natural History, der ligger på University of Florida Campus i Gainesville. Observer forskere, når de arbejder i McGuire Center for Lepidoptera og biodiversitet på en sommerfuglsamling, der spænder over tre etager.

En gåtur gennem sommerfuglens regnskov (eller vivarium i videnskabsmand taler) giver en anden interaktiv sommerfuglmulighed. Den screenede kabinet huser hundreder af sommerfugle, der flyder rundt om det tropiske landskabsarkitektur. Når du stopper for at hvile på en bænk ved det menneskeskabte vandfald, kan en sommerfugl bare lande på din skulder.

Mens du besøger Florida Museum of Natural History, skal du stoppe ved andre udstillinger for at se på Florida -fossiler, de levende væsener i en nordvestlig Florida -vandvej eller udstillinger af indianerlivet i det sydlige Florida.

Alligatorer ved tæerne

I Paynes Prairie Preserve State Park strækker 22.000 hektar prærie-vildmarken fra Gainesville til Micanopy. På denne road trip skal du gå La Chua Trail, (3 miles tur-retur) placeret ved North Rim of the Preserve, i udkanten af ​​Gainesville. Se efter alligatorer, mens de soler sig selv på de mudrede banker i Alachua Sink. Et observationstårn er placeret i slutningen af ​​stien. Hvad ser du? Er det en flok bison, der hviler under træerne? Et forsigtighedsord – alligatorer er konge her, så hold øje med små børn. Parkens hovedindgang ligger ti miles syd ved Micanopy, var en besøgende centrum introducerer gæster til bevarelsen af ​​historien, geologien og biologien. Klatre op på det 50 fod høje observationstårn for at se, om du kan få et glimt af de vilde heste, der strejfer rundt i prærien.

Hvis du går:

Familier finder en række budget- og mellemklasse-logi i Gainesville-området, herunder Country Inn & Suites af Carlson Gainesville, Gainesville, Florida, United States og Holiday Inn Express ved Exit #384 på I-75. Gainesville kan prale af en række restauranter, der fokuserer på bæredygtigt landbrug. En middag på Mildreds Big City Food, hvor kok Bret Gill får mest muligt ud af lokalt producerede grøntsager og kød, er værd at sprænge.

Tucson-baserede forfatter, Donna L. Hull, har specialiseret sig i at skrive rejser og indhold af menneskelig interesse til online og trykte publikationer. Hendes populære blog, My Itchy Travel Feet, udforsker verdenen af ​​aktiv rejse for babyboomere.

Relaterede

At besøge Miami og små Havanagentlemen i hvide dragter og halmhatte rusler gaderne, pulserende musik med en traditionel latin- eller afro-cubansk beat hælder ud af butikken, og aromaen af ​​cubansk kaffe, stegt svinekød og stegt kylling er i luften. Dette kunne kun være “lille Havana”, en enklave af Miami, …
16. september 2019in “Beach Vacations”

Bedre end dinosaurer … sommerfugle, tarantulas og kakerlakker lokker familierfamilier på ferie er at vælge insekter frem for dinosaurier. Bugs har ikke gnashing, mandspisende tænder, men de har deres egen appel, inklusive behårede ben, farverige vinger og endda grimme hænder. Sommerfuglhuse, det seneste og bedste sted at se insekter, springer op over hele USA.
10. august 2011in “Colorado”

Florida Keys Road Trip: Big Pine Key to Key Largo og Beyondis If You Mose to Florida Keys, du er sandsynligvis doinull

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Geocaching på ferie
Next post Spørg Kate: Præcis hvordan tilfredsstiller jeg folk, når jeg rejser alene?