AK Monthly Recap: April 2018

Adventurous Kate indeholder tilknyttede links. Hvis du foretager et køb gennem disse links, tjener jeg en provision uden ekstra omkostninger for dig. Tak!

Del på Twitter
Del på facebook
Del på Pinterest
Del på e -mail

Denne måned fødte min fantastiske ven den mest perfekte baby dreng. Ikke kun er jeg vild med denne kiddo, jeg er en tante for første gang nogensinde! Det langt og væk er højdepunktet i den sidste måned.

Det fik mig også til at føle mig endnu mere taknemmelig for min karriere og livsstil. De fleste mennesker, der prøver at blive rejsebloggere, drømmer om rejsegoderne – “gratis” ture, der får betalt for at rejse, ubegrænset ferietid. Men for mig er de bedste frynsegoder at være i stand til at lave mine egne timer og være der for mine kære, når de har brug for en hjælpende hånd.

Så da min kammerat fandt ud af, at hun ville have babyen hurtigere end forventet og klagede over, at hun ikke havde tid til moderskabsbilleder, faldt jeg alt for at skyde med hende og hendes ægtefælle (og deres hund også!). Jeg tilbragte tid med min ven, mens hun arbejdede, og jeg besøgte morgenen efter babyen blev født. Jeg fik endda læst ham sin første bog! Så snart jeg er kommet mig efter en hård kamp af Strep (mere om det nedenfor), planlægger jeg at hjælpe hende i løbet af ugen, mens alle andre er på arbejde.

Så ja, rejsegoderne er pæne … men for mig er det at få det til min ven i hendes tidlige morskabsdage den største frynsegod af selvstændig erhverv.

Destinationer besøgt

Reading, Lynn, Lynnfield og Burlington, Massachusetts

New York, New York

Højdepunkter

En rockstjerneplan i Massachusetts og New York. Jeg havde min vens baby shower i Massachusetts, der sluttede kl. 16.30 og min søsters 30-års fødselsdagsfest (hvordan har jeg en 30-årig søster?!) Senere den aften på Manhattan. Jeg fik det til at fungere – jeg fløj! Jeg kom der i tide til, at Sarah kunne sprænge lysene på hendes Dunkin Donuts -kage, som stort set er den mest bostoniske ting nogensinde.

Familietid i Massachusetts. Jeg har en tendens til at lave en forårstjek hvert år, og denne gang fik jeg til at tilbringe påske og min mors fødselsdag med masser af forskellige familiemedlemmer, hvilket var rart. Der er også en Amazon -boghandel i nærheden af ​​min hjemby nu, og det sted er sandsynligvis det farligste sted, jeg kunne gå. Alle de fantastiske bøger til Amazon -priser.

Jeg fik se Hamilton igen! Min kammerat Eric havde en ekstra billet til showet, og han tilbød den venligt til mig. Hvilket fantastisk show. Det var så interessant at se, hvordan den nye rollebesætning fortolker deres roller – især de humoristiske linjer. Bare tænk på alle de måder, du kan sige, “Alt er lovligt i New Jersey!”

Var det så godt som første gang? Jeg så Hamilton med den originale rollebesætning, gik for det meste blind, og jeg blev sprængt væk i en million forskellige retninger. Du kan ikke gentage denne oplevelse, selvom jeg stadig elsker showet så meget som nogensinde. Og denne gang fandt jeg nogle nye skuespillere, jeg elskede – især Michael Luwoye, der spillede Hamilton så spektakulært, at jeg vil gaffel over store kontanter for at se ham bogstaveligt talt noget (og hvis min drøm går i opfyldelse, Shylock i Merchant of Venice eller måske den Titulær rolle i Macbeth) – og jeg fik en påskønnelse af ting, jeg overså første gang.

(Vi spiste også middag på Osteria Doge på forhånd, og det var enestående. Jeg troede, at der ikke var nogen god spisning på Times Square, men jeg var død forkert! Hvis du går på et show, skal du spise der. Du vil elske det. Tommelfingre Vej op for Risotto Milanese.)

Jeg lærte at hækle. Det er længe siden jeg lærte en helt ny færdighed! At være i Antarktis viste mig, hvor meget jeg værdsætter tid væk fra skærme, så jeg besluttede at hente en hobby, der giver mig mulighed for at afbryde og rydde mit sind.

Jeg tog et par klasser i Lion Brand Yarn Studio (jeg fandt dem på CourseHorse – få $ 15 rabat på din første kursushestklasse her). Jeg føler, at jeg hurtigt tog det til det – måske arvet jeg nogle færdigheder fra min bedstemor, som var fantastisk til alt, hvad der involverede garn eller tråd. Desværre savnede jeg den tredje og sidste klasse på grund af sygdom, men jeg håber at gøre det op næste måned. Men det er okay, fordi YouTube er en absolut guldmine !! Du kan lære at hækle alle slags skøre ting på YouTube! Jeg er allerede afhængig. Jeg kan ikke vente med at dele mine kreationer med dig.

En rundvisning i Uptown New York City. Min kammerat Dani havde en ekstra billet (tilbagevendende tema denne måned?) Og jeg sluttede mig til hende til en kunst- og kulturturné i Washington Heights og Central Harlem. Det var dejligt at få se nogle steder i mit kvarter, som jeg aldrig havde besøgt, som Sylvain Terrace, en af ​​de mest unikke gader på Manhattan. Vi greb også noget soulfood hos Sylvia’s – jeg kan ikke tro, at jeg ikke har været der indtil nu!

Nogle smukke forårsdage. Jeg vil ikke lyve, det har været en grov vejr på april (det sneede ikke mindre end tre dage i april !!), men der er intet mere underholdende end at tage en lang gåtur gennem Central Park de første varme dage af året. Det er intet mindre end guddommelig.

Og min gamle brownstone, mit første hjem i New York, er gået i salg. Hvis du er intnullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Road Tripping Down Scotlands East Coast
Next post Geocaching på ferie