Road Tripping Down Scotlands East Coast

Adventurous Kate indeholder tilknyttede links. Hvis du foretager et køb med disse links, tjener jeg en provision uden ekstra omkostninger for dig. Tak!

Del på Twitter
Del på facebook
Del på Pinterest
Del på e -mail

Efter en enestående tid på Helly AA-fra parader og bar singalongs til fejringen af afslutningen til den legendariske fest hele natten, var det tid til at gå tilbage til det fastlandsskotland med vores Haggis Adventures-besætning.

Vi afsluttede vores op Helly AA -oplevelse med en sidste uklar dag i Shetland og tjekker den nordlige del af øerne, billeder, som du kan se her. Jeg kom faktisk med det hele tiden efter festen hele natten uden så meget som en lur-jeg gik ud på færgen omkring kl. 21.00 og sov som en log op, indtil vi dockede kl. 7:00.

Med en hel dag tilbage på vores turné havde vi tid til at inspicere stederne i Skotlands østkyst, fra Aberdeen til Edinburgh.

Stop nr. 1: Stonehaven

Stonehaven var ved første øjekast en smuk, men almindelig kystby. Det var rart. Dejligt er godt.

Og så kom vi til Dunnottar Castle.

Dunnottar Castle tager vejret væk. Det er det spektakulært. Selv billedtekst er det en fornærmelse, da jeg umuligt kan bringe ord, der vil beskrive dens skønhed.

Bare gå. Hvis du er i Skotland, og du vil have fotos, som du vil værdsætte resten af dit liv, skal du gå til Dunnottar Castle.

Skotland for evigt!

Stop nr. 2: Arbroath

Dette var en ny tilføjelse til turen, fortalte Tony os. Hvert år prøver han og Dougie at gøre noget nyt og anderledes på den op Helly AA -turné til jazz ting op.

Og så stoppede vi i byen Arbroath for Smokies – frisk røget fisk. Vi købte hver især vores egne, der kostede mindre end to pund for en hel fisk. Det var blevet sløret, men vi var nødt til at trække rygsøjlen ud på egen hånd.

Nu kan det ikke virke som den mest velsmagende idé at stoppe for fisk kl. 11.00, men forbandet. Det kan have været den allerbedste fisk, jeg nogensinde har spist – så frisk, så smokey, så saftig. Jeg fortærede min på en flash, ligesom næsten alle på turnéen gjorde.

Meget godt stop, fyre.

Stop nr. 3: St. Andrews

St. Andrews er mest berømt for golf: Det er her sporten blev opfundet, det er et stort stop på det europæiske PGA -golfkredsløb, og det er fuld af offentlige golfprogrammer sammen med de mere berømte private.

Men for mig er det berømt for to ting:

1) St. Andrews er byen, hvor William og Kate faldt ind som mens de gik på universitetet.

2) St. Andrews er hjemsted for vogne med afsluttende strand!

Vi løb over stranden, undertiden i langsom bevægelse, mens vi sang den ikoniske musikalske score øverst på vores lunger. (Og ja, Beth, Lisa og Alexa, jeg kæmpede også i langsom bevægelse! Ja, de havde ingen idé om, hvad jeg gjorde.)

St. Andrews er en universitetsby i hjertet. Det er lille og ekstremt smukt – et dejligt sted at se på en dagstur fra Edinburgh.

Og underligt nok så jeg fortsat bygninger, der mindede mig om min egen alma mater, Fairfield University!

Jeg tror ikke, jeg nogensinde har nævnt i mine indlæg, at Tony og Tom normalt ikke vugger de fulde skæg – de tilbragte måneder med at vokse dem ud for Helly AA. (Det er dedikation.) Så selv om vi var i St. Andrews, besluttede de at ceremoniøst barbere dem til 70’erne pornostjerne Mustaches.

Vi fandt dem foran bussen og dansede til KFUM.

Jeg lo op, indtil jeg var på randen af sammenbrud. Gud, jeg kan godt lide disse fyre.

Tilbage til Edinburgh

Vores turné indpakket følelsesmæssigt i byen, hvor den begyndte – Edinburgh. Vi kunne ikke bære at sige farvel til enhver anden, så vi lovede at have en speciel sidste aften sammen. Og med speciel mener jeg en pint og en pizza til fem pund. Den specielle.

Som altid kan en tur bestemmes i virksomhedens kvalitet. Denne rejse var fantastisk – en perfekt udført rejse til fjerntliggende og smukke Shetland, den allerbedste (og underligste) fest, jeg har haft det privilegium at deltage i, og så mange sjove aktiviteter derimellem. Men de bemærkelsesværdige mennesker bragte det til det næste niveau.

Jeg har fablet som skør over Haggis -eventyr, og de fortjener det – de er et fantastisk firma, og jeg kan ikke vente med at rejse med dem igen. Jeg vil bestemt gå på en af Tonys ture på de vestlige øer, og jeg er måske bare på deres op Helly AA -tur næste år!

Kort sagt – en enestående tid, et fremragende eventyr og fem dage vil jeg aldrig glemme.

Mange tak til Haggis Adventures for en virkelig fantastisk tid på Helly AA -turen. Alle meninger er som altid mine egne.

Få e -mail -opdateringer fra Katenever Miss A Post. Afmeld dig når som helst!

Første navneskilt navn
Sidste Namelast -navn
Din e -mail din e -mail
Indsend

Del på Twitter
Del på facebook
Del på Pinterest
Del på e -mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Mine værste rejsemomenter i 2014
Next post AK Monthly Recap: April 2018