Gulf Coastline Mardi Gras

Omkring denne gang omkring hver vinter får vi en dårlig situation med kabinefeber samt siger tak til vores heldige stjerner et par af vores nordlige slægtninge, der er afhentet til landet med vidunderlig te såvel som stegt okra . Med nieser såvel som nevøer fra til de ugelange Mardi Gras-begivenheder tilbragte vi en lang weekend nær Gulf-kysten med at gøre, hvad de lokale gør: Laissez Les Bon Temps Rouler (Let the Great Times Roll)

Mobil, Alabama

Med syv unge under tolv år begyndte vi at nyde en familievenlig Mardi Gras, der starter med en lørdag eftermiddagsparade i Mobile, Alabama, House of the Original Mardi Gras-begivenheden (for en fantastisk forklaring af historien Mardi Gras, kontrolleret Ud af denne offentliggørelse på Travel 50 specificerer med børn). Winding med den historiske centrum, Mobile Mardi Gras Parade ligner en smule institution hjemkomst. Med bands såvel som dansetropper, politiske kandidater såvel som flyder besat af flere unge end voksne, kan husholdninger købe regionale grub fra madtrailere (eller $ 2 bomuldsgodteri fra sælgerne, der skubber dagligvarer op såvel som ned ad gaderne).

Find et parkeringsområde med familiemedlem lette, forklarede vi historiske bygninger til børnene, herunder Fort Conde såvel som opbevaringsfacilitetsbygninger, hvor slaver dukkede op fra Afrika såvel som blev auktioneret til plantageejere. Sørg for såvel som at kigge efter de historiske markører såvel som ligeledes de 600 pund elektriske moonpie over hjørnerne af St. Francis såvel som St. Joseph Streets (Moonpie -faldet er en del af Moonpie over mobil nytårsaften).

Pensacola Beach, Florida

Efterladt paraden med det, som de fleste Mardi Gras -fanatikere ville tænke på en uheldig colleciton -perler, månepies, mønter såvel som legetøj, turde vi ud til Pensacola Beach, Florida for at overholde eftermiddagen (søndag). Mere af en “Spring Break” -mængde, hvad den mobile parade manglede i swag, Pensacola -stranden kompenserede i general Flair. Med parade-goers pyntet i perler, tøj såvel som tema-samler (forældre, tjekket ud mellem linjerne her), var strandfejringen startet længe før vores sene ankomst. At opdage parkeringspladser var lidt af en stressor, men vi havde heldigvis pakket en klapvogn såvel som en vogn til at trække unge såvel som til og fra vores parade-visningssted.

Et tip til forældre med yngre børn er at planlægge udhus pauser med masser af tid til nødsituationer i badeværelset (der er ikke en masse gode placeringer til at ændre en ble langs strimlen). Sørg for såvel som at bringe snacks såvel som vand (og solcreme/hatte), da du hurtigt kan vente så meget som to timer på, at paraden begynder. De fleste floats spillede høj musik såvel som at kaste produkter langt ud i mængden (nogle mennesker stod tilbage væk fra metalporte for et meget bedre udsigtspunkt) såvel som myndighedens officerer på motorcykler var drag racing op såvel som ned ad strimlen med sirener fuld eksplosion. Snarere faktisk pakket til gællerne med perler såvel som fyldt med månepies af forskellige smag, en teknik til at få gode tilbud af udstoppede dyr såvel som “gode” perler er at bringe en yndig niese med krøllet blondt hår.

Relaterede

Top 10 vinterfejringer for Familiegset ud og nyder vintersport såvel som festligheder på en af ​​disse vinterfestivaler. Det var vanskeligt at vælge kun 10 top fejringer i år, så mange af vores favoritter vokser såvel som at tilføje aktiviteter. Dette er vores bedste valg til 2011.
10. januar 2011in “Parades”

Top 10 4. juli fyrværkeri 2011Americas fødselsdag er bare ikke total uden fyrværkeri. Hvert år vælger vi de 10 bedste placeringer, vi gerne vil se nogle fyrværkeri. Lige her er dette års valg. (Husk ikke at se tidligere års vindere også.)
2. juni 2011in “Sæsonbestemt rejse”

Familiespidser i Gulf Shores, Alabamamix En del sol med lige store mængder hvidt sand, frisk luft samt saltvand og Gulf Shores, vil Alabama have din appetit i et New York-minut. Med rigelige spisesteder såvel som uendelig chance for frisk, regional havføde, spiste vi vores metode ned ad kystlinjen med børnevenlig spisning på …
2. november 2011in “Alabama”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Sådan drikker du whisky – 5 metoder til at nippe til de store ting som en pro
Next post 10 fantastiske ting at gøre i Puerto Galera, Filippinerne