TNN: Filippinerne: Hvad skal man forstå, før du går

Hej alle sammen,

Jeg ønskede at dele endnu en video fra en nylig nomadisk netværksbegivenhed. Det hele handler om “Filippinerne: hvad man skal forstå, før du går.”

I denne video går vi over:

Canyoneering såvel som at hoppe ud af vandfald klipper.ziplining over junglen. Båtture med paradis. Klimbende bjerge i mørke om natten for at fange solopgangen. Lokale parader og fester i gaderne, der varer i dage. At gå tabt i en travl by, der kører på en jeepney. Tryner lechon eller u …

Hej! Undskyld at afbryde men ….

Det ser ud til, at du har snublet over en artikel om abonnent-kun!

(Allerede et medlem? Log ind her.)

Denne korte artikel er udelukkende til medlemmer af Nomadic Matt Plus! NM+ er vores medlems eneste program, der giver besøgende som dig selv får adgang til Perk -blogindlæg. Medlemmer får ligeledes gratis bøger, guidebøger, blogging-kurser, får adgang til vores begivenheder, begivenhedsudskiftninger, månedlige gaver, T-shirts, specielle pengebesparende rejsabatter samt mere!

Som medlem af Nomadic Matt Plus får du ikke kun masser af fordele til at gøre dine rejser mere overkommelige, men du hjælper os med at producere det grundige rejsemateriale, du elsker!

Bedst af alt, at abonnement koster mindre end udgifterne til frokost!

Hvis du vil have fået adgang til til denne korte artikel (såvel som 100+ andre artikler med kun medlemsartikler) såvel som alle disse andre bemærkelsesværdige frynsegoder, skal du deltage i Nomadic Matt Plus samt begynde at få meget mere ud af dine rejser i dag!

Lær mere

Log på

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Visiting The Venetian Castle in Zakynthos, Greece
Next post Sådan opdager du de mest overkommelige flyvninger ved hjælp af Traveloka -appen