Foto essay: Appel fra Rovinj

Adventurous Kate består af tilknyttede links. Hvis du foretager et køb med disse links, vil jeg kompensere uden ekstra omkostninger til dig. Tak!

Del på Twitter
Del på facebook
Del på Pinterest
Del på e -mail

Jeg har været udbredt ros for byen Rovinj i Istrien, Kroatien. Selvom jeg måske voksede poetisk over denne specielle placering i flere dage, er jeg sikker på, at du meget hellere ville se på de smukke fotos!

Her er Rovinj i et nøddeskal:

Ind i Rovinjs gamle bydel males gaderne uventet i lyse pastelfarver. Vi opdagede en fantastisk butik, hvor vi fik en række flasker velsmagende isstrian olivenolie til at tage med hjem.

Rovinj -havnen er fuld af både fra hele verden. Jeg tror, det er havnen, der giver Rovinj sin autentiske fornemmelse – det er stadig en vigtig Middelhavsfiskerby, selv med eksplosionen af turisme.

Der er postkortet, som alle i Rovinj prøver at få …

Postkortlignende billeder af Rovinj er endda genoptrykt på sukkerpakker! Ikke en fattig souvenir til at tage hus, hvis du nyder dine øre.

En ensom paddleboarder gør sin metode over havbølgerne.

Der er mode smykker butikker omkring lokationen i Rovinj, især på baggaderne. Disse 300 Kuna vedhæng udgifter omkring $ 50 hver. Held og lykke forhandle dem ned.

For at få den allerbedste udsigt i byen skal du klatre i Kirkens klokketårn. Efter stigningen til toppen er dette belønningen, der venter på dig!

Stearinlys tændte inde i kirken – jeg sørger for at tænde en for mine bedstemødre i næsten enhver kirke, jeg går til.

Rovinj var et af højdepunkterne på vores tur – såvel som hvis du kommer til Istria, er dette det eneste sted, som du skal besøge.

Hvilket billede er din favorit?

Få e -mail -opdateringer fra Katenever Miss A Post. Afmeld dig når som helst!

Første navneskilt navn
Sidste Namelast -navn
Din e -mail din e -mail
Indsend

Del på Twitter
Del på facebook
Del på Pinterest
Del på e -mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post 10 fineste ting at udføre i Tivat, Montenegro
Next post Sådan binder du et beduin tørklæde