Geocaching på ferie

Takket være fremskridt inden for satellitteknologi, sociale medier og GroundSpeak Geocaching iPhone -applikationen vokser Geocaching som familiehobby vildt i popularitet. Ja, du kan glæde dig over at finde alle cacher i dit kvarter og endda skattejagt på en dagstur eller to. Men hvad med geocaching som en grund til at tage en familieferie? På vejture for familier kalder vi det foregået Vacachen ™.

Virginia State Parks Wildlife Adventure

Hvis du er en erfaren Geocacher eller helt ny i spillet, er Virginia State Parks Wildlife Adventure netop det, du har brug for for at komme ud og opdage den naturlige side af Virginia. Hver af Virginia’s State Parks har en speciel Geocache med et samlers dyrelivskort, der er specielt i den park. Saml fem kort fra forskellige parker, og du kan få en speciel pris; Og der er meget flere præmier på niveauet 10-parker, 20-parker og all-park. Men vent, der er mere! Hver park har en lille forsyning med “vilde kort”, der vil blive beskrevet i cacher hele året. Så du ved aldrig, om du vil være en af ​​de få, der kommer der på bare det ideelle tidspunkt.

Letchworth State Park

Letchworth State Park er en af ​​Finger Lakes -regionens kronjuveler. Parken spænder over 14 tusind acres langs floden Majestic Genesee. Dets sensationelle landskab og tre dramatiske vandfald, hvoraf den ene er 107 meter høj, gør denne park til et af de mest betydningsfulde eksempler på vandfald og kløftlandskab i det østlige USA. Miles af flerbrugsstier, svømmebassiner, camping- og hyttefaciliteter, vandsport og endda varmluftsballonrides gør det til en bedste destination. Det er også et velkendt sted for geocaching, med over 40 “cacher” placeret i parken på nuværende tidspunkt. Placering af politikker er tilgængelige på hovedkontoret i parken. Der kræves godkendelse for at placere en “cache.” Der er ikke godkendelse, der er nødvendig for at prøve at finde cacher.

Oregon’s Mt. Hood -territorium

Hvis du tæller dig selv blandt de tusinder af eventyrlystne geo-cache-typer, vidste du uden tvivl allerede, at “B.Y.O.P.” er et forkortelse for “Bring din egen blyant.” For cache -uindviede cache, de største buzzcentre omkring Oregon’s Mt. Hood -territorium, fødested for geocaching. Fra den 25. juni har tre territoriumsamfund (Canby, Estacada og North Clackamas) kombineret styrker til at tilbyde en meget værdifuld udfordring i anerkendelse af 10-årsdagen for Geocaching. En krævet logget “Find” af det originale Geocache -sted er inkluderet et sted langs en af ​​disse ruter. Oplev et regnskabsmæssigt nummer af cacher i hvert samfund, og sikker et af de mindesmærker, der er nummererede mønter leveret af hver by (mens forsyningerne varer).

Georgia State Parks

Med den nye Georgia State Parks Geo-Challenge downloader spillerne et pas fra www.georgiastateparks.org, find skjulte frimærker i hver cache for at stave pasens budskab og indsamle skræddersyede geocoins. 42 statsparker har skjulte cacher med “først til at finde” præmier for en gratis campingnat. Tre parker har også meget mere undvigende “bonuscacher.”

Lawrence County Indiana
Med menneskeskabte og naturlige vidundere, Lawrence County, er Indiana kendt som ‘Limestone Capital of the World’ og centrum af Hoosier Heartland. Beliggende mellem det sydlige Indiana’s rekreative legepladser: mod nord, Lake Monroe; Mod syd toppede Patoka Lake, Paoli og det franske Lick-West Baden Resort-område. Tiltalende kalkstenmøller og stenbrud er omgivet af maleriske bakker og naturlige vidundere. Besøgende kan tjekke en GPS-enhed fra Lawrence County gratis af ladning (hver enhed er forudindlæst med 37 lokale cacher og ledsaget af udskrivninger af deres placeringer og beskrivelser).

Relaterede

At gå på Vacachenthe den mest aktuelle tendens i familieferier er geocaching på vejen. Gå på Vacachen med vejture for familier i landets største avancerede skattejagt.
11. juni 2010in “Geocaching”

Geocaching på ferie Den mest aktuelle tendens i familieferier er geocaching på vejen. Vejture for familier er stadig på Vacachen og spiller i landets største avancerede skattejagt.
12. september 2010in “Geocaching”

Geocaching på ferie Den mest aktuelle tendens i familieferier er geocaching på vejen. Vejture for familier er stadig på Vacachen og spiller i landets største avancerede skattejagt.
18. august 2010in “Geocaching”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post AK Monthly Recap: April 2018
Next post Gainesville, Florida – Tilbring din spring break med sommerfugle og alligatorer