10 fineste ting at udføre i Tivat, Montenegro

Tror du på en tur til Tivat, Montenegro dog ikke så sikker på, hvor du skal gå såvel som hvad du skal gøre? Beklager ikke, når vi forbereder en liste over ting, der skal udføres i Tivat, Montenegro, så du ikke har nogen form for vanskelig tid med at prøve at finde den andre steder.

Foto af Raymond Zoller CC BY-SA 2.0
Denne fortegnelse giver dig et koncept om den ting, du kan se, såvel som at forvente, når du dukker op i denne kystby i Montenegro.

Andre artikler, du kan læse:

13 gavnlige websteder, hvor du kan opdage opgavåbninger [hvordan man opdager en opgave i Montenegro]

12 grunde til, at du skal inkludere Herceg Novi, Montenegro i din rejsebucketliste

7 dage Balkan rejseplan: Vejledning om nøjagtigt, hvordan man kan se Kroatien, Montenegro såvel som Bosnien & Herzegovina

6 dage Herceg Novi Travel Plan – Hvad skal man se, hvis du har 6 dage i Montenegro i løbet af sommeren

Dykning i Montenegro – Vores undervandsoplevelse i Boka Bay, Herceg Novi

Her er de ting, man skal udføre i Tivat, Montenegro, som vi anbefaler

Indholdsfortegnelse

1. Porto Montenegro
2. Maritime Heritage Museum
3. Plavi Horizonti Beach
4. Vil du have dæmning
5. Sejlbåd Jadran
6. Ponta Seljanova Plaza
7. St. Roko Church
8. Kæmpe bypark
9. St. Sava Church
10. Radovici-Zanjice fodgængersti
11. Opdag logi i Tivat, Montenegro

1. Porto Montenegro

Foto af Anna & Michal CC med 2.0

Porto Montenegro er en moderne Marina -fremskridt i Tivat, Montenegro. Det er et dejligt sted at strejfe rundt. Der er en masse designerbutikker, barer, caféer samt restauranter. Det er en af de allerbedste ting at udføre i Tivat, Montenegro, da du vil se en hel del private yachter med en række størrelser såvel som typer. Selvom du ikke kan gå ind, medmindre du er klar til at betale for et betydeligt beløb, er det allerede interessant at se, hvor de er fra. At tjekke Porto Montenegro om natten anbefales yderst. Det er så sjovt at bruge en times tid til at gå langs den dejlige promenade til marinaen samt beundre alle mega-yachts til de “uber-velhavende”, mens de lavere million dollars både til de rutinemæssige velhavende .

2. Maritime Heritage Museum

Foto af TripAdvisor
Få til at forstå meget mere om Tivat såvel som de tidlige marinedage lige her på Maritime Heritage Museum. Selve museet er fascinerende så godt som du forstår lidt meget mere om byens historie. Imidlertid er udflugten til en gammel ubåd den primære attraktion her, det vil få dig til at genkende nøjagtigt, hvor svært det var at være en ubåd. Du må aldrig gå glip af denne, det er ikke noget, du kan se hver dag. Hvis du tænker på den kølige krigs væbnede styrker historie i Tivat, Montenegro, forstår du, hvor du skal hen ..

3. Plavi Horizonti Beach

Foto af TripAdvisor
For en sjov såvel som interessant dag på en strand, gå videre og gør din metode til Plavi Horizonti Beach ved Tivat, Montenegro. I betragtning af at vandet er roligt, kan du gå i vandet temmelig langt væk, såvel som det gør denne strand ligeledes passende for børn. Når du går med kysten, vil du opdage en enorm restaurantcafeteria tæt på stranden i løbet af sæsonen såvel som stor parkering. Hvis du overholder en sti til venstre, dukker du op i et fantastisk område med klipper, med en fantastisk udsigt såvel som åbent hav.

4. Vil du have dæmning

Foto af TripAdvisor

Dette ønsker dæmning i Montenegro er en charmerende dæmning, der er sat mod vandet i Tivat. Området er ekstremt rent og bruger et fremragende miljø i en dejlig by. En tur i denne charmerende promenade er en fremragende oplevelse for både unge såvel som voksne. Der er masser af barer, caféer såvel som restauranter prikket rundt i området. Uanset hvad din smag såvel som budgetplan er, er der noget for dig her.

5. Sejlbåd Jadran

Foto af TripAdvisor
Hvis du nogensinde har set nogen form for Montenegro -postkort, har du måske set denne. Sejlbåd Jadran er et af de mest genkendelige fotos fra montenegrinske postkort. Det er træningsskibet fra Navy of Montenegro. Denne sejlbåd er en tre-mast sejlbåd, der er fuld af gammeldags charme. Selve sejlbåd er dejlig, den er så fantastisk, at den tiltrækker både regionale såvel som udenlandske turister. Dette er et must-see, når du er i Montenegro.

6. Ponta Seljanova Plaza

Foto af TripAdvisor
Den passende placering til at tilbringe endnu en kølig dag. Ponta Seljanova Plaza er blæsende selv på de mest populære dage i sæsonen. Denne charmerende placering er ikke overfyldt. Kun ekstremt få turister går her. Du kan opdage en masse regionale turister her. Stranden er imidlertid stenet så godt som du kan endda opdage nogle havpindsvin her. Det er dog absolut værd at opholde sig et øjeblik. At gå lige her føles som en flugt fra byens travlhed.

7. St. Roko Church

Foto af TripAdvisor
Det er en sensationel gammel kirke. Det blev udviklet i separate faser af mange besøgende såvel som Marnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post 10 Bedste kroatiske konventionelle retter, du burde spise [Bedste lokale mad i Kroatien]
Next post Foto essay: Appel fra Rovinj