Biludlejningsrejser: Et nyt niveau af fleksibilitet

Der er noget, der skal siges om den fleksibilitet, som en lejet biler og lastbil kan betale for en rejsende. Vi kan absolut godt lide at rejse rundt på funky public leverer samt at forstå de lokale i tog, busser, biler samt trænere, men når det på et stykke tid er godt at leje en bil såvel som har fleksibiliteten til at tjekke en land i dit eget tempo.

Livet uden en lejebil …

Vi har lejet en biler og lastbil i adskillige lande såvel som at opdage, at det er en af ​​de mest glædelige metoder at rejse rundt. Det giver dig mulighed for at stoppe, når du vil, sove, hvor du vil såvel som virkelig tage din tid. Busser går næppe nogensinde nøjagtigt, hvor du vil have dem, såvel som selv når de gør det, stopper de ofte i hver bit en hesteby undervejs.

Vi havde vores lille Chevy stimuleret i 5 uger i Sydafrika, og det føltes virkelig som vores egne biler og lastbil i slutningen af ​​vores tur. Vi var temmelig uheldige over at til sidst statens farvel og hoppe på en offentlig bus til vores næste destination.

Vi kunne godt lide vores Bit Chevy Spark! Det var en fremragende biler og lastbil til en 5-ugers road trip

Hvor opdager du de allerbedste tilbud?

I disse dage kan du opdage fremragende omkostninger på biler og lastbiludlejning online, såvel som websteder som carrentals.com, eller Expedia.com kan spare dig for et bundt på langvarige huslejer. Bestilling på internettet kan hjælpe dig med at opdage din foretrukne leverandør.

Vi har opdaget, at det, der bare dukker op på flysterminalen såvel som at søge efter en leje, ikke fungerer næsten også, da du ender med at betale meget mere, end du ville online.

Hvis du ikke reserverer en bil og lastbil på forhånd, forstår du aldrig, hvad du ender med! I nogle tilfælde kan alle de store biler og lastbiler (eller alle biler og lastbiler generelt) blive talt for så godt, som du er ude af held.

Det er finest at reservere på forhånd, så du kan få en gode biler og lastbil i lufthavnen

Et par tip

Når du har lejet bilen, skal du sørge for, at du er til stede til walk-around (og sørg for at tage en video/fotos med din telefon).

Nogle udlejningsfirmaer er mindre sandfærdige end andre, så godt de vil prøve at ding dig efter enhver form for ridse, skrubbe eller skrabe på bilerne og lastbilen, når du returnerer den, selvom den var der før.

Det er et fantastisk koncept at garantere, at din forsikringsdækning dækker flade dæk, beskadigede forruder såvel som grundlæggende slid såvel som rive.

Nogle af de meget mere anerkendte forretninger burde tilbyde helt gratis bugsering såvel som avancerede forsikringsdækningsplaner kan omfatte total vejhjælp. Sørg for at inspicere med lejevirksomheden, før du booker dit køretøj.

Vores bit Chevy havde et fladt dæk … og vi var ude af reservedæk!

Oplev også, hvilke gebyrer der vil blive brugt, hvis du får vejbilletter til vejwebtrafik. Nogle forretninger vil sømme dig med betydelige gebyrer på toppen af ​​udgifterne til din hastighed/parkering/berusede kørekørsel (forhåbentlig er du ansvarlig tilstrækkelig til ikke at blive opkrævet for sidstnævnte).

På vejen

Sørg for, at du forstår de regionale love og vejpolitikker, før du vælger at køre i enhver form for land. Husk, at du muligvis kører på den anden side af vejen såvel som den anden side af bilerne og lastbilen! Dette kan tage lang tid at blive brugt til.

Tjek vejen såvel som natsikkerhed for din organiserede rejseplan. There are locations in South Africa where it’s so harmful to drive at night, for worry of carjackings, that it’s really legal to run red lights after dark! Det er sandsynligvis finest at forhindre disse omstændigheder helt såvel som bare at have dine biler og lastbil parkeret med solnedgang.

Do you understand exactly how to modification a flat tire? You may want to have a lesson before you head out across the Australian outback on a 2-week driving trip (click here for a quick how-to video). Make sure you can do minor maintenance on the cars and truck as well as if you’re driving on harmful roads or for long periods of time, it’s always finest to have a good friend with you to share the workload.

Make sure you understand the basics, like exactly how to modification a tire, before heading out

Pack a first-aid kit. Most rental business are not going to include an emergency bag in their cars. The only thing that you’re likely to discover in the trunk is a spare tire as well as tire iron (make sure you inspect to guarantee they’re there). It’s always a great concept to pack your own emergency bag. include great deals of water, some non-perishable food items, a knife as well as lighter or matches. You never understand when you’ll be in a bind so it’s always finestat være forberedt.

Bedste placeringer til at leje en bil

Sydafrika: I vores erfaring er der få placeringer i Afrika, der er værd at leje en biler og lastbil på grund af dårlige veje såvel som høje kriminalitetsniveauer. Sydafrika har imidlertid hovedsageligt gode veje såvel som et fantastisk sted at leje en bil, men kører bestemt ikke om natten.

Den fleksibilitet, der ydes ved at leje en biler og lastbil, er uvurderlig

Australien: Dette land har altid været biler og lastbiludlejningsmekka, men endnu meget mere fremtrædende er begrebet at leje en RV eller campervan til at rejse rundt i. Vi har altid ønsket at køre en campervan over Australien.

Europa: Vi lejede en bil og lastbil i Grækenland og havde en absolut eksplosion! Vejene er i fremragende stand, kørsel er sikker, det er simpelt at navigere så godt, da der er nogle dejlige drev. Grækenland såvel som adskillige andre dele af Europa er fremragende til biler og lastbil samt RV -leje.

Asien: Det meste af Asien er fremragende til leje af biler og lastbil, men vi opdager, at det er billigere såvel som meget sjovere at leje en motorcykel på adskillige af de sydlige øer omkring Thailand, Vietnam, Indonesien såvel som Filippinerne.

At leje en biler og lastbil i Asien er gennemførligt, men vi vælger motorcykler!

Amerika: En anden biler og lastbiludlejning Mekka, der er ingen meget bedre metode til at rejse over Canada, ned ad Oregon -kysten, med Mexico såvel som ind i Central & Sydamerika. Der er ingen mangel på gode veje, overkommelige huslejer eller vejkontaktmekanik i Nordamerika, men disse kan aftage, når du bliver endnu mere syd.

Mellemøsten: Mange lande i denne del af verden har fantastiske veje, overkommelige biler og lastbiludlejning samt overkommelig benzin. Vi lejede en biler og lastbil i vores tid i Jordan såvel som i Libanon. Det er en fremragende metode til at se små lande. Talrige mennesker er bange for at rejse til Mellemøsten, men vi følte os 100%, mens vi var der såvel som de lokale var fremragende til at hjælpe med retninger.

Os med vores bitudlejningsbiler og lastbil i Libanon

Omkostningerne

Der er ingen tvivl om, at biler og lastbiludlejningsgebyrer kan tilføje, men hvis du booker på forhånd, online, vil du opdage, at du typisk kan opdage en bil og lastbil til omkring $ 20us / dag, såvel som i nogle tilfælde endnu mindre Dyrt, hvis du lejer langsigtet.

Husk, at brændstofomkostninger er ekstremt forskellige over hele kloden, så budgettet planlægger alt fra 50 ¢ til $ 3US / liter!

Oven på gas såvel som lejeomkostninger skal du muligvis betale meget mere for forsikring, vedligeholdelse såvel som enhver type billetter, du påløber på din rejse.

Alt i alt, hvis du ikke rejser så godt, burde du være i stand til at holde dine lejebiler og lastbilomkostninger nede til omkring $ 40 / dag inklusive gas, forsikringsdækning samt lejeafgifter. Tonsvis af bilerne og lastbilen med 4 eventyrlige rejsende såvel som du kan konkurrere med offentlige leveringsomkostninger.

Biludlejning er en fremragende metode til at rejse!

Nogle af vores fineste rejseoplevelser er, kommer fra vores utrolige vejture, hvor vi ikke havde noget meget mere end vores tasker, et kort samt en trendy bit -bil. At navigere i et land på egen hånd er spændende så godt, som vi bestemt foreslår, at alle prøver biler og lastbiludlejningsrejser mindst en gang.

Lejer du biler og lastbiler, når du rejser? Enhver form for forslag, du vil tilføje til denne liste? Vis os nedenfor!

Kan lide det? Pin det!

Ansvarsfraskrivelse: Geder på vejen er en Amazon -partner såvel som ligeledes et tilknyttet selskab for nogle andre detailhandlere. Dette indebærer, at vi foretager provisioner, hvis du klikker på links på vores blog samt køb fra disse detailhandlere.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Ubirr rock Art walk in Kakadu national Park, Australia
Next post MACAU travel guide with budget plan itinerary