En ny rød, en ny dukkert samt en foretrukken blandet drink

på trods af Christina såvel som jeg gør vores fineste for at miste al den rejsevægt, som vores kroppe har fundet, fordi april, denne uge har været ret mad tung.

Ikke at jeg klager.

Dette er et par af de mest sjove kilo, jeg nogensinde har fået, men denne uge har været lidt af en død gummi i slankekursen. Måske burde jeg bare gå ud såvel som at få en mu-mu-acceptere den! Ligesom min læge fortalte mig for nylig: Way of Life -valg, Jim. VEJLIGE VEJLIGHEDER!

Jeg tror, ​​jeg kan fejlagtigt fortolke hendes besked der.

Men i denne almindelige udgave, Christina så godt som jeg tjekker en enestående ny rød rødvin, vi har opdaget, har en ny dukkert en af ​​vores venner har introduceret os til, så godt vi arbejder på vores metode med den nye (og Fantastisk) blandet drikkeu i vores foretrukne bybar til den kommende sommer.

Vi håber, du glæder dig over denne udgave.

Cheers – Jim & Christina XX

Det er virkelig dejligt at være hus efter så meget rejse i år. Vi arbejdede det for at være omkring 24 uger væk over alt. Ud over at der stadig er en måned eller to tilbage i 2018.

Med sin ekstra tur til Melbourne i sidste uge nyder Christina at kunne sparke tilbage såvel som at slappe af i sit eget område til sidst. især med vejrforholdet, der kommer med varerne.

Denne aften er vi tilbage i et ekstremt gammelt tilholdssted af vores. Vi er i fem metoder i Paddington – det sted, hvor vores ekstremt allerførste dato!

Men i aften er vi ikke på den thailandske placering på hjørnet. I aften er vi i et ekstremt fantastisk område kaldet Tequila Mockingbird. Denne utrolige mexicanske tequileria har nogle fantastiske ting på menuen såvel som bag baren, men vi er ligeledes lige her for at tilfredsstille nogle ganske fantastiske gæster.

Repræsentanter fra Colorado Ski Country er lige her for at tale pulver. Disse mænd repræsenterer 23 af de allerbedste ski -steder såvel som resorts i USA – måske endda verden. Jeg håber bare, at jeg stadig kan koncentrere mig om min middag!

Indstillingen til aftenens møde er virkelig dejlig. Hvis du endnu ikke har været i Tequila Mockingbird, skal du sørge for at komme dertil. På tværs af de to niveauer er dette en restaurant, jeg helt sikkert kommer tilbage til. Det er en skam, at de fantastiske dudes fra Colorado ikke vil være der næste gang!

Det er varmt i dag, men vi tester en teori på en ny flaske vin. Når det er varmt, fortæller folk dig, at det ikke er nogen god drikke rødvin. Dog er jeg uenig. Især når det røde er så godt!

Vi prøver et fald i Chapel Hills The Parson Cabernet Sauvignon fra McLaren Vale i South Australia – serveret ved den perfekte temperatur på omkring 16 ° C, hvilket stadig gør det forfriskende på en 35 ° C dag.

Dette er dog en ægte cracker af en rødvin. Robust, silkeagtig såvel som godt struktureret, dog uden den uhyggede spidsiness, kan du få fra lavere cab-sauvs. Vælg en af ​​disse fra Dan Murphys, når du kan – RRP’s $ 20, men jeg ved, at du kan opdage det for under $ 15!

Christina har noget arbejde at gøre, så jeg har opholdt sig i haven med flasken, min nye bog samt en smuk Montecristo No2 lille for at ryge. Det er nøjagtigt, hvordan livet forventes at være.

Den eneste side i sommeren, der kommer på?

Bindis.

Hvis du ikke forstår, hvad en bindi er, er jeg bare misundelig. Disse grimme, tornede frø gemmer sig i græsset såvel som er så skarpe, at de kan holde sig til noget – især hud! Se nøjagtigt hvor mange der er i vores have! Forfærdelige.

I dag prøver Christina en af ​​vores vens opskrifter. Sam af den irriterede skjoldbruskkirtel -berømmelse offentliggjorde hendes græskarhummusopskrift for et stykke tid tilbage, men dette er den allerførste gang, vi har haft et brud på det.

Jeg har altid glædet mig over Christinas hummus – hun gør en virkelig stor – men den ekstra sødme såvel som rygning fra det ristede græskar gør virkelig en enorm forskel. Det giver ligeledes dyppet en ekstra glathed, hvilket er dejligt. Undersøg Sam’s opskrift her.

Vi har været fans af Nespresso nogensinde, fordi min mor såvel som far købte os for en smule enhed for år siden. Ikke kun da maskinerne er lav vedligeholdelse såvel som enkle at bruge, men ligeledes, da Nespresso altid kigger på metoder til at vise forskellige kaffesegioner.

Deres nyeste sort – Master Origins Coffee – kommer fra hele verden fra adskillige af de allerbedste kaffeområder. Det er lidt som at rejse uden at forlade dit køkken!

Vi har stadig Nespresso -enheden, som mine forældre har købt os, som tager de rutinemæssige kapsler, men nu har vi ligeledes fået en af ​​de nye Vertuo -maskiner, der tager de rumskibsformede bælg. Forskellen, som enheden gør, er fantastisk.

Kaffesorten fra Master Origin -linjen fører dig til at overholde landene:

Indonesien til træ såvel som behandlede tobaksnotater, Etiopien for milde, frugtagtige blomster smag, Indien med intens spicess, Nicaragua samt dens glatte ‘blok honning’ forarbejdede bønner, Colombia til frugt samt rød rødvinnoter samt MigXICO med en intens træagtig smag.

De er alle så forskellige. Hvis du ikke tror, ​​at de forskellige oprindelser af kaffebønner gør meget forskel at smage, ændrer du dit sind efter at have prøvet et par af disse.

I morges spiser vi morgenmad med vores smukke kammerat Tash! Vi er kommet til en af ​​vores foretrukne caféer i Balmain – Cafe Yvoire. Deres kaffe er altid virkelig godt lavet såvel som maden er også fantastisk. Placeringen har en smuk solrig, fransk fornemmelse såvel som maden har også en stærk fransk indflydelse.

Christina er væk for Ratatouille med bagt æg, Tash har panden ristet omelet, men jeg har den krok Madame. Jeg valgte klogt. Cheesy, oozy såvel som lækker, såvel som ægget på toppen er helt kogt. glad dreng.

Christinas Ratatouille ser dog godt ud. Det er biten, der rører som blomsterne såvel som mikro urter, der gør forskellen. Ønsker, at servitrice havde fortalt os, at panderne var varme. Dårlig Tash brændte sig lidt på håndtaget!

I aften er vi meget begejstrede for at være tilbage i vores foretrukne bybar: korn. Denne smukke bar er virkelig knyttet til de fire sæsoner Sydney, men den føles aldrig som en hotelbar.

Bar manager Roderick Boerma såvel som hans team har udført en så fantastisk opgave at producere denne drikkers tilflugtssted midt i byen. Uanset hvad der kommer bag baren lige her er smukt udformet med en sådan interesse til detaljer.

Vi er lige her for at se Grain’s nye menu til det kommende forår såvel som sommeren. Hvert medlem af Barstaff lige her fik til opgave at producere 2 helt nye blandede drikkevarer med den (ganske brede) korte ‘noget, der repræsenterer sommeren’.

Alle er så innovative her. Jeg har en fornemmelse af, at det bliver godt!

Ligesom vi troede, er den nye forår/sommermenu lige her fantastisk. Christina beordrer kokosnødder, lavet med ananas-infunderet rom, figue-likør, ahornsirup samt chokoladebitters. Det er den chokoladeagtige smag af sommeren. Så godt som det serveres i det mest instagrammable glas i sommeren – en hel kokosnød!

Jeg er gået efter hans sidste drink, som er en blandet drink, der har været på menuen et stykke tid. Det er dog smukt – en kraftfuld, krydret, smokey, sjov blanding af mezcal, hibiscus sirup samt Habanero Hellfire busk bitters. Ud over halvrimmen af ​​chili salt ser også utroligt ud.

Vi har ligeledes fået nogle albacore tun -tartare, der kommer på en smule linje med glat guacamole. Sesamet såvel som soja -noter løfter den bit strålende tun tartare mursten, såvel som et antydning af chili trækker alt tilbage til min drink.

Dernæst prøver Christina Fritz – et smart håndtag den fremtrædende Spritz. Fire søjler usædvanlige tørre gin, abrikosflikør, cointreau, honning sirup, ingefær citron marmelade samt et lille strejf af mango puré – dette er sommeren i et glas. Ingefærfronten leder såvel som hurtigt frigiver dine smagsløg i en dybt lagdelt frugtstans.

Lad dig ikke narre til at tro, at dette er en vidunderlig drink. Det er komplekst, spritzy såvel som veludviklet.

Min drink (til højre) er H75. Det er en Daiquiri -twist på den traditionelle franske 75 – ‘H’ betyder Hemingway. Det er en punchy urte, blomsterblandet drikke med velsmagende noter fra destilleriet botanica gin såvel som sødme fra Luxardo Marachino garnerer i bunden af ​​glasset. Den stilfulde stemware gælder i fizz fra Prosecco Best til slutningen.

Vi køber en meget mere rundt, så godt jeg ikke kan forhindre mig i at bede om piraten ved hjælp af en kjole! For at begynde drikken aftaler vores mixolog Dominic -sæt til nogle Cassis -bark for at ryge glasset. Jeg kan godt lide teatret i en veludviklet cocktail.

Derefter hælder han blandingen af ​​installation af homoseksuel formørkelsesrum, sortcurrent -likør, fersken likør, whisky tønde samt orange bitters i en miniatyrmælkflaske til at tjene på et træplade. Det er ret cool.

Denne drink er fremragende – det er et skuespil på en rom gammeldags, men med et stenet frugtpush. Det er glade såvel som solrige – ideelt til de varme nætter. såvel som asken fra Cassis Bark lugt fantastisk!

Christinas køb – en blomster overraskelse – er lige så stilfuld som min pirat ved hjælp af en kjole. En smart blanding af botanikeren gin, macadamia orgeat sirup, hibiscus sirup såvel som citronsaft, denne sommertids blomstervrid på en gin -sur er Sherbety såvel som glat.

Selvfølgelig har vi også med disse utrolige drinks mad. Undersøg dette ud:

Hvis du ikke køber noget andet i kornstang, skal du have disse bananrejeruller. De friske bananrejestykker inkluderer en smuk krydret, røget sauce i sprøde stafettpunkter. Helt velsmagende såvel som at minde os om de hummerruller, vi havde i Manhattan’s hummerplacering i Chelsea. Kun bedre!

Disse svinekød ribben er også fantastiske, med bare den bedste mængde glasur for at få dig lidt klistret, men ikke tilstrækkelig til at genere dig! Den tilbageholdende mængde sauce holder dig ikke kun (relativt) ren, men det giver også smag af det mørt kød mulighed for at udstråle med også.

Du kan lideKlogt se chorizo -kødboller, vi har øverst på dette foto. De er hentet fra en slagter i Marrickville, der ligeledes slibes op i kødet til baren. Det indebærer, at kødboller er ved den ideelle konsistens for disse tætte, smagfulde polpette.

De er dog ganske kødfulde, så hvis du ikke føler dig helt kødædende, skal du bare købe meget mere af rejernes ruller!

Sørg for, at du kommer ned på kornbjælke ASAP for at prøve denne sæson cocktails. De er alle utrolige, såvel som hvis det er en institutionsaften, eller hvis du kører, er der ligeledes et par velsmagende ikke-alkoholiske blandede drikkevarer på menuen, der er værd at komme ind for.

Grain Bar er på 199 George Street bedst i nærheden af Circular Quay såvel som klipperne, såvel som er åben fra 14:00 til sent hele ugen.

Vi håber, at du har glæde dig over denne almindelige udgave! Her er den kommende sommer – hvis du er i Australien såvel som NZ. Ellers håber vi, at du forbliver varm på den nordlige halvkugle!

Cheers – Jim & Christina XX

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Workaway Program: An Insider’s guide To totally free accommodation worldwide
Next post SCUBA -dykning i Alor – Den største dykkervejledning