9 Bedste ting at gøre i Norfolk, Storbritannien – hvor man skal hen, attraktioner at besøge

rejsende ofte finder de øverste ting at gøre i Norfolk lidt nysgerrig, men af den bedst mulige slags. Alt har en appel, der er større end livet, men på en dejlig og uintimiderende måde. Ikke underligt, at Norfolk er en populær rejsende destination!

Stort set et landligt amt består det af de seks distrikter i Norwich, South Norfolk, Great Yarmouth, Broadland, North Norfolk, King’s Lynn og West Norfolk og Breckland. Kombineret tilbyder disse steder mennesker, der fejer strande, åbne himmel, spredte indre vandveje, smukke slotte og myrer med rigeligt dyreliv.

Tag en tur og udforsk dette vidunderland, der er fyldt med sjove oplevelser for alle. Begynd med disse ni bedste ting at gøre i Norfolk og have det sjovt.

Indholdsfortegnelse

Udendørs
Museer
Restauranter
Find indkvartering i Norfolk, England

Anbefalede hoteller

Udendørs

1. Holkham National Nature Reserve

Foto af Natural England CC BY-NC-ND 2.0

Der er aldrig nogen mangel på ting at gøre i Norfolk inde i Holkham Reserve. Hyldet som den største nationale naturreservat i England er det et paradis for udendørsentusiaster. Sandstrande, smukke kyster, græsning og saltmyrer, klitter, skove og fyrretræer og skrubber tjener som legeplads for en vild række af vilde dyr og også til turister.

Pris: Helt gratis indgang, men parkeringsgebyrer gælder: £ 3 i to timer og £ 6,50 for en dag
Timer: Åben adgang
Placering: Wells-Next-the-Sea NR23 1AB, Storbritannien

2. Cley Marshes

Foto af Dun.Can CC med 2.0
Over 300 fuglearter kalder Cley Marshes hjem, hvilket let gør det til et af de førende fugleoverføringssteder i landet. Et netværk af vandrestier og fuglehud gør det nemt at udforske stedet. Teleskoper fås også på besøgende Center med enorme billedvinduer, der præsenterer panoramiske udsigter.

Pris: £ 5 for voksne; Børn går fri
Timer: Åben adgang
Placering: I nærheden af Cley-næste-the-Sea, England

3. Wells Beach

Foto af Edd’s Images CC med 2.0
Miles of Sandy Beach, bølgende klitter og længes skove venter på dig. Der er ikke noget bedre sted for en lang og afslappet gåtur. Lyse strandhytter tilføjer farve til kysten, mens skoven tilbyder en forfriskende flugt, hvis du har fået din sols fyld.

Pris: Gratis
Timer: Åben adgang
Placering: Wells-næste-the-Sea, England

Museer

4. Norwich Castle

Foto af Mark Harris CC BY-SA 2.0
På toppen af en bakke med udsigt over det centrale Norwich er dette slot et kongelig befæstning fra det 12. århundrede, der er på hver liste over de øverste ting at gøre i Norfolk-det er trods alt byens mange kendte vartegn. Normanerne byggede det som et kongeligt palads for 900 år siden og fungerer i dag som et af de bedste eksempler på bevarede anglo-normanniske militære arkitektur.

Indvendigt fanger flere attraktioner interessen. Der er et interaktivt museum med udstillinger centreret om vikingerne, boudica, iceni og angelsakserne. Der er også guidede ture i bælterne og fangehullerne sammen med grafiske skærme på grimme straffe fra det tidspunkt, hvor slottet tjente som et middelalderligt fængsel. I mellemtiden viser kunstgalleriet landskabsmalerier fra det 19. århundrede plus verdens største samling af nyheds-tekande-velkommen til England.

Pris: £ 8,80 for voksne og £ 7 for børn
Timer: 10 til 16.30 hver mandag til lørdag og kl. 13 til 16.30 hver søndag
Placering: Castle Meadow, Norwich NR1 3JU, Storbritannien

5. Museum of Norwich på Bridewell

Foto af www.visitnorwich.co.uk
En masse historie cirkler Bridewell -bygningen. I 1325 begyndte det som et velstående købmandshus, kun for at blive omdannet til et fængsel eller en justeringshus for kvinder, tiggere og trampe i 1585. I dag er det et museum, der underholder rejsende, der søger at gøre interessante ting i Norfolk. Redelige udstillinger inkluderer udstillinger på prominensen af Norwich i middelalderen samt industriel arv fra det 19. århundrede. En Parlor fra 1950’erne er også fascinerede plus film i en lomme-størrelse biograf.

Pris: £ 5,50 for voksne og £ 4,40 for børn
Timer: 10 til 16.30 hver tirsdag til lørdag
Placering: Bridewell Alley, Norwich NR2 1AQ, Storbritannien

Restauranter

6. Davies

Dette sted er en lokal institution. Når du har spist skaldyr her, vil du aldrig gå til noget andet sted igen. Hver dag forsøger Richard William at fange krabbe i vandet omkring Norfolk-kysten, derefter koges, krakes og klædes på stedet. Lækre hummer, cockles, muslinger og whelks er også på menuen plus en række våde fisk.

Pris: Krabber starter ved £ 3,50
Timer: 8.30 til 17:00 hver mandag til lørdag og kl. 10 til 16 hver søndag fra april til oktober; 8.30 til 16:00 hver tirsdag til lørdag fra november til marts
Placering: 7 Garden St, Cromer NR27 9HN, Storbritannien

7. Picnic Fayre

Champion for lokale produkter og specialiteter, et besøg i Picnic Fayre er en af de bedste ting at gøre i Norfolk for din mave. Det er et prisvindende vidunderland af pastaer, krydderier, cheeSES og vin og en original kilde til engelske picnicklassikere, herunder hjemmebagt lavendelbrød, svinekød med chorizo og sød chill sauce-tilmorede pølser. Deres portugisiske vaniljesaus og hjemmelavet fudge skal også dø for.

Timer: 9 til 17:00 hver mandag til lørdag; 10.00 til 16.00 hver søndag
Placering: The Old Forge, Cley Next the Sea NR25 7AP, Storbritannien

8. Roger Hickmans restaurant

Foto af TripAdvisor
Moderne britisk god mad i Norwich er synonymt med Roger Hickmans restaurant. Kvalitet og fantasi samles i fantastiske retter som svinekød-terrænen, hjorten med figner og monkfish med blæksprutte. Stemningen øger oplevelsen med undervurderet skønhed, der gennemsyrer hver tomme af stedet.

Pris: £ 125 til frokost til to, inklusive drikkevarer og service
Timer: 12 til 14.30 og 7 til 22.30 hver tirsdag til lørdag
Placering: 79 Upper St Giles Street, Norwich NR2 1AB, Storbritannien

9. Den hvide hest

Sæsonbestemt mad, specialiteter med skaldyr og ægte ales og fine vine sætter den hvide hest på kortet over Burnham Deepdale. Dens fantasifulde menu indeholder Brown Crab Custard, COD og Dill, Tempura Brancaster Oysters og Scorched Bass. Men bortset fra de interessante retter skaber dækterrassen og tilstødende spiseplads en uforglemmelig oplevelse, der åbner for en smuk udsigt over Norfolk -kyststien og tidevandsmyrerne.

Pris: Gandretiver starter ved £ 13
Timer: 9 til 23 hver mandag til lørdag; 9 til 22.30 hver søndag
Placering: Main Rd, Brancaster Staithe PE31 8by, Storbritannien

Find indkvartering i Norfolk, England

Anbefalede hoteller

Budget – Cavendish House Hotel

Mellemklasse-Brook Hotel

Luksus – Old Town Hall House

Ekstra tip: Tjek Plumguide for at få de bedste feriehuse og flugtudlejning i Norfolk.

Er du på Pinterest? Pin disse!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Ultimate Food & Travel Guide til Angeles City, Pampanga @TourismPHL
Next post Hvordan man får et Rusland -rejsende visum i Storbritannien for britiske borgere