Mine 12 værste rejsemomenter i 2012

Adventurous Kate indeholder tilknyttede links. Hvis du foretager et køb gennem disse links, tjener jeg en provision uden ekstra omkostninger for dig. Tak!

Del på Twitter
Del på facebook
Del på Pinterest
Del på e -mail

Konstant rejse er ikke ens konstant lykke.

Bare fordi jeg næsten altid er på vejen, betyder det ikke, at det altid er let eller sjovt eller spændende. Rejse, så livsfulde som det kan være, kan også være meget udfordrende. Jeg prøver at vise den mørkere side, men de fleste af dem tid, de dårlige øjeblikke gør ikke underholdende blogindlæg på egen hånd.

Men da jeg kiggede tilbage på de værste øjeblikke af rejser i 2012, begyndte jeg at fnise – og grimasende – og troede, at du også ville høre dem. Her er de værste rejsemomenter i mit år:

At køre min bil ind i en grøft på Færøerne.

Efter at have fotograferet de utrolige klipper og vandfald af Gasadalur på øen Vagur, støttede jeg min bil langsomt op langs snavsstien – og følte, at mit køretøj gled ind i grøften, der foret vejen. Snart indså jeg, at jeg sad helt fast – og i en landsby med en befolkning på sytten.

Åh, og nævnte jeg, at turistbestyrelsen betalte for min biludlejning?

Jeg vinkede ned ad den første bil, der kørte forbi. En venlig mand forsøgte at drive min bil ud af grøften, men han kunne ikke gøre det – så han løb til byen for at få hjælp. Jeg blev og bekymrede mig som gal og vred mine hænder i håb om, at en af de sytten ville være omkring.

Succes! En mand var i byen, og han havde en større bil og et reb. Efter et par forsøg trak han faktisk min bil ud af grøften og kørte den tilbage til den godt brolagte vej. Og bedst af alt, der var absolut ingen skade på min bil!

Disse mænd var engle for mig, da jeg havde brug for dem. De nægtede at acceptere nogen penge og ønskede mig simpelthen en behagelig rejse.

Den søvnløse nat i Evora, Portugal.

Min intuition var blevet skør, siden jeg ankom til mit hostel i Evora – jeg havde ikke følt mig sikker fra det øjeblik, jeg checkede ind.

Måske var det den slappe sikkerhed eller den overdrevent optimistiske holdning for ejeren, men jeg havde en frygtelig følelse, der krybede op om stedet. Noget var bare ikke rigtigt.

Hvordan håndterede jeg det? Jeg forblev vågen indtil kl. 05.00 og tog en tidlig bus ud. Det er for dårligt; Jeg elskede virkelig byen.

At få mine kreditkort hacket i Portugal og Spanien.

Først var det mit Schwab -visum i Lissabon. Derefter et par dage senere var det min Amex i Sevilla. De var blevet stjålet online.

At have et andet kreditkort på mig holdt mig i gang sammen med det faktum, at Schwab ville tænde for min korttilladelse længe nok til, at jeg kan foretage tilbagetrækninger på pengeautomater. Stadig endte det med at koste mig en masse penge på internationale telefonopkald (fordi jeg kun kunne ringe, da jeg bogstaveligt talt stod ved en pengeautomat, som ikke fungerede med Skype) og faxer, fordi Schwab fortsatte med at give mig forskellige oplysninger hver gang, inklusive de forkerte tal til fax. (Det faktum, at de kræver, at du faxer dem, periode, er et betydeligt problem i sig selv.)

Endelig fik de et af mine halvt dusin faxer og overnattede mit nye betalingskort til min kammerat Erins lejlighed i Madrid.

American Express var som sædvanligt vidunderligt for mig i problemer med problemer. Det tog kun et telefonopkald for dem at annullere mit kort og sende et nyt ud.

Kørsel fra Kotor til Tara Canyon og tilbage.

Whitewater rafting på Tara Canyon var en af mine yndlingsoplevelser på Balkan – men jeg undervurderede lige hvilken prøvelse det ville komme dertil!

I vores tilfælde blev vi tre fra vandrerhjemmet drevet 2,5 timer til Tara Canyon af en skør mand fra Ulcinj, der var en absolut vanvittig chauffør. Han var en dejlig mand – han lod os stoppe for billeder af de fantastiske fjorde undervejs – men af Gud ville han passere mennesker, der passerede mennesker! Han ville fremskynde lige bag folk for at narre dem ud, så veer fra side til side!

Jeg tilbragte meget af turen med mit hoved i mine hænder, mine øjne pressede lukket. Til sidst fik han os tilbage i ét stykke.

Udtørring af Blokart i Cape Town.

Når jeg kørte rundt på et spor i en gokart drevet af et kæmpe sejl, havde jeg en eksplosion! Endelig havde jeg mestret kunsten at blokarting og lavede omgange omkring mine venner og krumede af glæde.

Indtil et temmelig stærkt vindpust bankede mig sidelæns. Jeg faldt hårdt på knæet, rippede mine yndlings jeans fra Bangkok og blødede overalt. Og selvom min iboende klodsethed følger, at jeg baserer mine knæ regelmæssigt, var dette anderledes – dette var en skrabe, der blødede hårdt. Det tog evigt at få det til at stoppe.

Den anden dårlige del var, at såret tog så lang tid at helbrede, at det forhindrede mig i at dykke på hajburet i Knysna. Det viser sig hajer som blod. Eek.

Næsten at få en fyrværker faldt i min porta-potte på Las Fallas.

Jeg var så tæt på at være en en-kvinde Jackass-episode. Dette var mit største mareridt. Jeg brugte en porta-potte på Las Fallas i Valencia (af nødvendighed, da jeg hader porta-potties og aldrig ville bruge en, hvis jeg dibehøver ikke!), Og jeg hørte et par fyre, der bankede på bagsiden af det, før et par af mine venner råbte: “Nej, nej, nej!”

Det viser sig, at de var ved at kaste en fyrværker ind i min porta-potte. Gudskelov, min gruppe greb ind. Kunne du forestille dig?!

Bryder op via e -mail, mens hundreder af miles fra hinanden.

Det gjorde ikke noget, at sammenbruddet skulle ske, at vi så gode som vi var sammen, vi vidste, at vi ikke kunne få det til at fungere på lang sigt. Det var sårende at have et en gang med at være reduceret forhold til at sidde på en vandrerhjem i Girona og åbne en e-mail, der begyndte med, “Jeg synes, du skulle undersøge at finde et nyt sted at bo, når du kommer tilbage.”

Forsøger at sove på Shetland -færgen.

Dette var min første store bådtur efter forliset, og jeg tilbragte hele natten bange. Færgen natten over til Shetland er meget ru om vinteren – så ru, at du ikke kan gå lige – og vores hytter var under dækket uden vindue udefra.

Skibet kastede sig voldsomt hele natten, og jeg pressede øjnene lukket og bad om, at det skulle være forbi. Jeg fik ikke søvn den aften. (Jeg sov på færgen på vej tilbage – mest fordi jeg aldrig gik i seng natten før!)

… der var ingen toiletpapir. På det værst mulige øjeblik.

Det er alt, hvad der vil blive sagt.

At få en pille fast i halsen i dage i Sydafrika.

Mot slutningen af Sydafrika -blogturen vågnede jeg op med det, jeg troede var halsbrand. At tage tums eller noget stærkere hjalp ikke meget. Jeg havde en konstant smerte midt i mit bryst, og at sluge mad føltes som tortur. Selv drikkevand såret.

Jeg havde taget antibiotika på det tidspunkt, og efter at have foretaget noget Google -forskning, indså jeg, at en pille sandsynligvis var blevet fast i min spiserør og irriterede den. Jeg havde slukket mine piller tørt, hvilket var en betydelig fejltagelse.

I fem dage kunne jeg ikke sluge mad uden at tygge det som vanvittigt, og selv det gjorde heldigvis ondt, smerten til sidst forsvandt, men de fem dage var forfærdelige.

Mit råd til dig: Tag altid piller med et fuldt glas vand.

Kørsel af de skræmmende veje i Esturoy.

Jeg elskede at køre gennem Færøerne (Ditch -hændelsen på trods af) – veje var næsten tomme og så godt brolagt, og landskabet var absolut vidunderligt.

Indtil jeg kom til den landlige ø Esturoy. Så snart jeg krydsede broen, blev vejene smalle, forræderiske og groft brolagt. Da jeg rejste til Gjov, var der et skarpt fald på hver side af vejen, som næppe var bred nok til, at to køretøjer kunne passere hinanden. Og der var ingen barrierer. Den forkerte tur kunne sende mig en klippe.

Jeg kørte hele vejen ca. 20 miles i timen. Det var skræmmende ting.

At blive skriget af en skør mand i Glasgow.

Jeg gik og hørte til Gangnam-stil på min iPhone, da en velklædt middelaldrende mand på gaden begyndte at tale med mig. Jeg tog mine hovedtelefoner af.

“Kan du hjælpe mig med at krydse gaden?”

“…hvad?”

”Jeg vil have dig til at krydse gaden med mig.”

Okay. Det var lidt underligt. “Um, hvorfor?”

“Fordi jeg er bange.”

HVAD? Måske havde han brug for hjælp, men … nej. Dette føltes ikke rigtigt. ”Øh, nej,” sagde jeg og vendte sig væk.

“F *************** CK Yooooooooou!” Han skreg, da jeg vendte sig væk og fortsatte med at gå. Gæt mine instinkter var korrekte.

Hvad var dine værste rejsemomenter i året?

Dette indlæg illustrerer, hvorfor rejseforsikring er afgørende for alle rejsende. Sørg for at tjekke for fremragende rejseforsikringsmuligheder.

Få e -mail -opdateringer fra Katenever Miss A Post. Afmeld dig når som helst!

Første navneskilt navn
Sidste Namelast -navn
Din e -mail din e -mail
Indsend

Del på Twitter
Del på facebook
Del på Pinterest
Del på e -mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Landsbyerne Dacangzhen: Southwest Kinas bedst bevarede trick
Next post 10 Ikke-til-blive-missede oplevelser på Sunshine Coast, Queensland