10 Ikke-til-blive-missede oplevelser på Sunshine Coast, Queensland

under 90 minutter nord fra Brisbane, Queenslands Sunshine Coastline har så meget at tilbyde. Vi har sammensat kun 10 top ting at gøre her, men så snart du ankommer, er du klar over, at dette er forslaget om, hvad subtropics ‘version af et isbjerge er.

Fra smukke strande til usædvanlige subtropiske regnskove såvel som vandfald, fra håndværksbryggerier, destillerier såvel som vingårde til bit byer fyldt med kreativitet – og lad os ikke ikke huske om maden – den solrige kystlinje er en rejsendes paradis.

Fordi det spænder over både et stort kystområde ud over det spektakulære skovklædte bagland, har denne region et virkelig forskelligt sæt oplevelser at tilbyde.

Og mens stranden ofte forventes varm, især om sommeren, er baglandet, da det af dets højde, typisk en rimelig smule køligere. Om vinteren kan du endda kræve afslutningen om aftenen.

Tjek vores montage vid af disse ti ting at gøre, såvel som at huske at tilmelde dig vores YouTube -kanal her.

Det er bestemt umuligt at fortælle dig om alle de ting, du kan udføre i denne region, der strækker sig i over 1600 km², men lige her er 10 af vores favoritter.

1. Sunshine Coast’s Ocean Drive

Få et lag af landet såvel som at tage kystdrevet fra Sunrise Beach lige syd for Noosa al metoden ned til Mooloolaba. 40 km drev giver dig mulighed for at se klipperne rulle ned til hvor vejen er ved havoverfladen.

At køre syd indebærer, at du hurtigt kan stoppe for at tage udsigten, men det indebærer ligeledes, at du er bedre for vandet uden nogen biler på den anden side af vejen og kommer i vejen. Dette er lidt som et af vores forslag til kørsel af Highway 1 på Amerikas vestkyst.

Hvis du kører sydpå, er en af ​​de allerførste byer, du kommer til, der er ved havoverfladen, en peregisk strand, såvel som det er værd dine tæer i vandet.

Og tag chancen for kaffe her – denne bit by har masser af caféer et besøg værd.

2. Saltwater Eco Trips Cultural Cruise

Sejler fra Cent Lane Jetty i Mooloolaba, saltvandsøko-ture er den ideelle kombination af at være ude på Maroochy-floden såvel som dens kanaler på en århundrede gammel sejlbåd samt opdage om den gamle kultur såvel som historien i området i området i området i området i området i området nøjagtigt samme tid.

På krydstogtet er du sammen med Bridgette ‘Auntie’ Chili, en glad Mooloola Kabi Kabi -kvinde, der taler om historien om hendes folk, der har boet i området i utallige år.

Ejer Simon Thornalley, en australsk aboriginal såvel som Torres Strait Islander, har selv bragt denne smukke træbåd tilbage og forstået betydningen af ​​arv såvel som arv, såvel som det virkelig tilføjer til miljøets miljø.

Tjek vores fulde evaluering såvel som video af Saltwater Eco Tours ‘Cultural Cruise her.

3. Mary Cairncross smuk reserve såvel som regnskovscenter

Opkaldt efter damen såvel som hendes tre døtre, der fra slutningen af ​​1800 -tallet begyndte kampen for at beskytte dette område mod logning.

Mary Cairncross smukke reserve er et mangefacetteret overblik over en af ​​de sidste opholdsunderholdige regnskove i landet.

Centret er et akademisk knudepunkt med skærme på dyrelivet opdaget i området 55 hektar ud over oplysninger om dets konventionelle forældremyndigheder Jinibara-folket.

Ovenpå tilbyder fantastisk udsigt til glashusbjergene såvel som der er et antal gåture med den tætte regnskov. Selv den korte dam -gåtur rundt i midten, som vi var begrænset til siden de nylige storme, har forbløffende dyr såvel som fugleliv at opleve.

4. Flame Hill Vineyard, Montville

Normalt går rødvin såvel som subtroperne ikke sammen, men som vi sagde, det forhøjede bagland har et køligere klima.

Rødvinen lige her er muligvis ikke en kamp for det allerbedste af Barossa- eller Hunter -dalen, men den er stadig ekstremt drikkelig. Flame Hill Vineyards Fiano, Montville Chardonnay såvel som Rousanne Marsanne, såvel som Barbera såvel som Traprock Shiraz er alle fremtrædende.

Kælderdøren, der er sat højt på bakken over ganske Montville, ser ud over baglandet såvel som over drue vinstokke, såvel som det er det ideelle område at glæde sig i et fald i Queensland rødvin samt en velsmagende frokost.

Du kan se vores video af Flame Hill Winery her.

5. Gå til det tre ms i baglandet

Disse tre byer i Sunshine Coastline Hinterland er et par af de smukkeste, men viser ligeledes tre ekstremt forskellige sider af regionen.

Montville, der blev anerkendt i 1887, er et innovativt knudepunkt med både nye og fejrede kunstnere. Det er sjovt at købe lige her med sin ‘old-verdens atmosfære såvel som at dreje vandhjul.

Maleny er berømt for sin mad såvel som regional skabelse (såvel som sin egen kunstscene såvel som smukke landskab), i specifikke dets mejeriprodukter. Det er ligeledes værd at inspicere Tamarind -restauranten her, en del af Spicers Tamarind Retreat, til et måltid, som du sandsynligvis ikke vil glemme.

Mapleton forstås for sin nærhed til naturen såvel som de fantastiske gåture, du kan udføre i området med skove såvel som vandfald.

6. Sundhedsspa -behandling ved Health Spa Anis, Maleny

Mens du er i Maleny, skal du sørge for at afsætte mindst to timer – specielt tre – til at glæde sig over en forkælelse på Health Spa Anise Day Spa.

Sæt med udsigt over Malenys rullende landskab såvel som skove såvel som inden for øreskuddet af Gardners fald, er denne sundhedsspa den mest himmelske skive af hele Sunshine Coast.

Tjek vores evaluering af sundhedsspaanis lige her såvel som vores video for at se, hvad du kan forvente.

7. Mapleton falder såvel som regnskov

Lige uden for byen Mapleton vinker udsigten ind i den dybe lodrette trædækkede kløft såvel som glitrende brøl fra Mapleton Falls dig for at tjekke yderligere.

En relativt enkel gåtur fører dig ned ad escarpmentet, hvor vandet fra Pencil Creek Cascade 120 m til bunden. Imidlertid drukneres vandfaldet hurtigt af fuglekaldene blandt baldakinen i denne smukke skov.

Der er snarere et par trapper på denne gåtur, men stien er godt benyttet.

8. Eumundi markeder

Afholdt hver eneste onsdag såvel som lørdag – uanset hvad – siden 1979, er Eumundi Markets den mest betydningsfulde såvel som fineste kunst såvel som håndværksmarkedet i landet.

Med mange mennesker fra omkring sit område med båse forvandler markedet den fredelige by Eumundi.

Hold øje med Make It, Bag det, sy det, dyrk det badges på båse. Dette er de sælgere, der skaber, hvad du end ser helt af sig selv. Ud over at sørge for at dukke op sulten – madtilbudet på markedet er fremragende!

9. Yandina – Heritage pubber, Nutworks, Buderim Ginger Factory samt online Bee Tour

Kun 10 minutter ad vejen fra Eumundi er Yandina en af ​​de ældste byer i Sunshine Coast. Puben har været lige her, fordi 1887 såvel som der er gode tilbud af andre smukke arvebygninger i byen.

Men på Yandinas nordlige udkant er Ginger Factory – en sjov type nydelsepark alle baseret på verdens fineste ingefær fra Buderim lige ned ad vejen. Først først virker det lidt bisarr, men det er virkelig ekstremt sød såvel som meget sjov. Det er ligeledes indendørs, så den ideelle regnfulde dagaktivitet.

Men endnu meget bedre end ingefærture, udstillinger såvel som båse er online bi -turnéen.

Vi var virkelig forbløffet over nøjagtigt, hvor stort dette var. Allerede hører du fra en bi -professionel om biernes livscyklusser såvel som deres opførsel. Derefter får du se dem tæt på deres bikuber med glasinspektionsvinduer. Til sidst får du smage den forskellige honning, de producerer.

Forstod du en enkelt bi – i hele sin levetid – vil skabe mindre end en teskefuld honning?

Og hvis du er efter en snack eller souvenir, er lige over vejen nødder. Tilsyneladende en butik, der sælger alle typer nødder, er dette ligeledes en ristning såvel som forarbejdningsfabrik. Du kan ligeledes score et par helt gratis smagninger af de forskellige nødder, de tilbyder lige her, før du køber.

10. Sejlads, kajaksejlads samt supping ved Twin Waters Novotel Sunshine Coastline Resort

På grund af det fremragende Novotel Sunshine Coastline Resort i Twin Waters lige nord for Maroochydore såvel som kun syv minutter fra lufthavnen, vil du opdage en menneskeskabt sø.

Her kan du ansætte kajakker, suptavler samt Hobie 2-personers sejlkatamaraner for at komme ud på vandet såvel som at spille sikkert. Hvis du bliver som gæster på udvej, er sejlads såvel som kajakker gratis.

Hotellet er fantastisk for husholdninger såvel som vennegrupper såvel som er tæt på stranden, andre Sunshine Coastline Towns. Det har endda sit eget golfprogram, der er internationalt anerkendt som et af de top seks resort -programmer i Australien.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Mine 12 værste rejsemomenter i 2012
Next post Følelse som en lokal rundt om i verden