TNN: Kontroller Bhutan: Hvordan det er og hvordan du kræver at forstå

Hej alle sammen,

Jeg ønskede at dele endnu en video fra en nylig nomadisk netværksbegivenhed. Dette handler om “at besøge Bhutan: hvordan det er og hvad du kræver at vide.”

Interesseret i at opdage meget mere om Bhutan, det lille Himalaya -rige, der ligger mellem Kina såvel som Indien, der er stolt af grov national lykke?

Stil ind for at nyde Marielena-deling om denne fængslende kulturelle perle’s kalejdoskopiske festivaler, der forfrisker Himalaya-vandre samt templer fra det syvende århundrede. Oplev det bedste …

Hej! Undskyld at afbryde men ….

Det ser ud til, at du har snublet over en artikel om abonnent-kun!

(Allerede et medlem? Log ind her.)

Dette indlæg er udelukkende til medlemmer af Nomadic Matt Plus! NM+ er vores medlems eneste program, der giver besøgende som dig selv får adgang til til bonustilbud blogindlæg. Medlemmer får ligeledes gratis bøger, guidebøger, blogging-kurser, får adgang til vores begivenheder, begivenhedsudskiftninger, månedlige gaver, T-shirts, specielle pengebesparende rejsabatter samt mere!

Som medlem af Nomadic Matt Plus får du ikke kun masser af fordele til at gøre dine rejser mere overkommelige, men du hjælper os med at producere det grundige rejsemateriale, du elsker!

Bedst af alt, at abonnement koster mindre end udgifterne til frokost!

Hvis du ønsker at få adgang til dette indlæg (såvel som 100+ andre artikler med kun medlemsartikler) såvel som alle disse andre fremragende frynsegoder, skal du deltage i Nomadic Matt Plus samt begynde at få meget mere ud af dine rejser i dag!

Lær mere

Log på

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post AND THEN, I DIDN’T move TO STOCKHOLM…
Next post TNN: Cuba: Sådan fordypes dig i kulturen