L.A.C Choc-Nutty Popping Candy Cocktail

langt det være sig for os at duehulle mennesker, fru Romance og jeg har besluttet at navngive et par cocktails, vi har lavet for nylig efter nogle af vores nære blogging-venner.

Denne cocktail kom virkelig fra aftenen med chokolade alkymi fru romantik og steph fra lipstickandcake.com deltog for nylig. Mens de skabte en række vilde og vidunderlige chokoladestang på en Wonka -begivenhed, begyndte de at tale om at poppe slik og hvor sjovt det var at spise.

Talk flyttede hurtigt ind i mere voksne verdener, og de spekulerede på, om de kunne parre popping slik med alkohol. Ville det ikke være sjovt at nyde en lækker cocktail og opleve, at underlig poppende knitrende fornemmelse i din hals på samme tid?

For at holde temaet for børnenes lollies og chokolade -lækkerier i gang, troede vi, at vi ville skabe en sødere, cremet cocktail med vores nye ingrediens.

Og her har vi det:

L.A.C Choc-Nutty Popping Candy Cocktail!

Her er hvad du har brug for:

Gør omkring 3 små cocktails … eller 1 stor!

½ Mål Baileys

Enkelt mål mørk crème de cacao

½ Mål 42 under Manuka Honey Vodka

½ mål amoretto

1 & ½ måler ren fløde

½ Mål mælk

Her er hvad du gør:

Gnid kanten af ​​dit glas med citronen for at våde den.

Skub kanterne på glasset ind i poppende slik.

Hæld alle ingredienserne over is i en cocktail -ryster og ryst godt for at kombinere.

Hæld omhyggeligt i glasset.

Tip: Når du afslutter kanten af ​​dit glas, skal du holde glasset ved 45 grader og rulle det i sliket. At skubbe det vandret vil knuse sliket, kun pynte den øverste del af glasset og kan også få for meget af sliket til at gå ind i drikken.

Du kan også lave denne drink med Frangelico, hvilket ville give dette en mere hasselnutty smag. Vi prøvede også at tilføje en ½ foranstaltning til de eksisterende ingredienser, og det var ganske rart.

Dette er en meget velsmagende sjov cocktail-perfekt til midtpartiets festligheder eller endda som en dessertcocktail.

Super Steph har fat i styret af søsteren til denne cocktail -skabelse – L.A.C -jordbær og fløde popper candy cocktail – over på Lipstickandcake.com. Gå og tjek det. Det er lækkert!

Hvad var din lolly valg, da du voksede op? Var du en pick-n-mix kinda barn, eller gik du efter en enkelt-sød sort? Fortæl os i kommentarerne!

For flere cocktails og blandetips, få vores cocktail -e -bog her: hvordan man er vært for den perfekte cocktailfest.

Billeder af fru romantik.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post 7 steder at tage dine børn i Tillamook, Oregon
Next post Smuggler’s Notch, Vermont: A Winter Season Disneyland