6 sunde ideer, mens du er på en road trip

, hver gang du tænker på at spise måltider, mens du er på vejen, er der store chancer for, at du sandsynligvis afbilder hurtig mad. Men lige da du såvel som din husstand rejser, indebærer ikke, at du skal tage mad, der vil efterlade dig føler dig træt, oppustet såvel som brugt. At tage sundere madvalg er det væsentlige for at få det bedste ud af din fritid såvel som den tid, du har med din familie.

Når alt kommer til alt, at spise sundt såvel som at drikke gode vand er den bedste måde at opretholde dine energiniveau på, det vil ligeledes hjælpe dig med at komme dig hurtigere såvel som at brænde dine muskler under en lang road trip. Nedenfor er seks ideer, der hjælper dig med at tage sundere madvalg, mens du er på en road trip med din familie.

Spis regelmæssige mindre portioner

Mindre mængder af sunde fødevarer i løbet af dagen vil signalere dit sind, at der er masser af mad, så det er OK, hvis det brænder hurtigt gennem kalorierne. Minimering af dit kalorieindtag i et enkelt møde vil ligeledes give dig masser af energi. Ikke kun at spise for meget i et enkelt møde gør dig søvnig såvel som træg, det sender ligeledes signaler til din hjerne, at den har brug for at opbevare maden.

Bær snacks

Når man rejser, har mange mennesker ikke få adgang til mad, de normalt spiser. Endnu værre kan nogle måske gerne springe måltider over, så de kan belønne sig selv med et betydeligt chokoladestykke kage senere. På denne måde mener din krop imidlertid, at der er et maddilemma såvel som straks bremser stofskiftet i et forsøg på at forhindre dig i at sulte.

Hvis du vil holde din krop såvel som sindet aktiv, skal du have sunde snacks stashet i dit køretøj. Nogle gode eksempler på sunde snacks inkluderer hårdkogte æg, tørret såvel som frisk frugt, bær samt yoghurt, hummus såvel som rå grøntsager samt mandler.

Har masser af vand

Dette er ikke noget fejl, vand er mad. Din krop kræver vand for næsten alle dens funktioner. Masser af ferskvand hjælper dig med at tage mindre ind, holde din hud frisk såvel som skylle toksiner fra din krop.

Vand hjælper dig ligeledes med at tilbyde symptomer forbundet med overeksponering til solen eller varm samt tage sig af trang til junkfood. Faktisk kan mange af de usunde trang, som folk oplever, mens de er på vejen, kontrolleres eller stoppes ved at drikke vand.

Dine stop viser nøjagtigt, hvor sund du spiser

Under en road trip, hvis du altid stopper ved fastfood-samlinger, vil dine madvalg meget sandsynligvis være begrænset til usunde valg. Men når du stopper i en købmand, udvider du dine madvalg, mens du minimerer fristelser med junkfood. Nogle af de sunde eller hele fødevarer, du vil opdage i købmandsforretninger, inkluderer nødder, hummus, posede gulerødder såvel som frugter – alternativt er et supermarked, der har en salatbar, ligeledes et fremragende stop.

Proteinrige måltider

Et totalt protein skal være et, der indeholder alle de nødvendige aminosyrer, som din krop har brug for. At spise det ideelle beløb, der er baseret på din vægt, vil hjælpe med at stabilisere blodsukkeret, forbedre koncentrationen samt holde dig stærk såvel som mager. Når en lang vandretur, lang kørsel eller en dag på stranden er næste på din rejseplan, skal du give din krop af høj kvalitet protein.

Undgå øjeblikkelige nødhjælp

Når du besøger gonytours.com forsøger at finde dine næste road trip -destinationsideer, skal du huske at forhindre at bære eller konsumere fødevarer, der tilfredsstiller din trang, men efterlader dig slidt eller følelser syg. Mens du er på vejen, skal du forhindre fødevarer, der sandsynligvis vil tømme dit humør samt dræne din energi.

Relaterede

Road Trip Snacksheading ud til en road trip i sommer, en måde at skære ned på rejseomkostningerne samt holde din husstand på en sund kostplan er at fylde op på dine foretrukne snacks. Vejture for familier deltog i Natural Products Expo West i 2011 i Anaheim, Californien i sidste måned for at opdage …
10. april 2011in “Trip Planning”

Sund road trip tipfamily road ture er en tidsskrævet tradition. De kan dog ligeledes være trætte, frustrerende såvel som at resultere i alt for adskillige bagsædet. Præcis hvordan man holder alle komfortable, sunde såvel som godt fodret på vejen? Vi spurgte Melanie Haiken, om sundhed og wellness -bevidst rejse for at give os nogle tip.
20. september 2010in “Gæstepost”

Undersøgelse af virksomhed, Joseph, såvel som Lostine, Oregonone af de bedste dele af vejtripping er, at mens du glæder dig over rejsen, kan du stoppe for at finde ud af, hvad der er omkring dig. Gårde, der dyrker mad til verden, kan du stoppe, tale med landmænd såvel som landmænd og …
19. juli 2011in “Oregon”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Deliciously Simple Vegetarian Pâté -opskrift, som din far vil lide
Next post Reflektioner om at dreje 26