Hvilken mad vælger Shiraz?

Så jeg kan godt lide at spise. så godt som jeg kan lide at drikke. De er begge gode! Men sammen kan de endt med at være noget temmelig ekstraordinært. Ideen om parring af rødvin er en ekstremt kompleks såvel som meget diskuteret del af denne madvidenskab, så det er med nervøsitet, at vi dykker ned i dette arkane såvel som tvivlsomme emne.

Billede med tilladelse fra Pixabay – Redigeret

Undersøgelse af dette emne opdagede jeg gode tilbud af forstyrrede kommentarer til andre menneskers blogs. Jeg komponerede praktisk talt ikke denne udgivelse, men jeg huskede, at jeg har mine rødvin -hellige til efteråret tilbage på. Meget mere fra dem senere.

Jeg forventer, at grunden til, at mad såvel som rødvin -parring er så tvivlsom, såvel som årsagen til adskillige gastronomiske argumenter er, at det er ekstremt subjektivt. Hvor en person kan smage sødme, kan en mere føle velsmagende. En person kan se tobaksnotater, personen i det næste sæde kan muligvis bemærke en nødlighed.

Charmen ved dette er, at – i modsætning til mit papir til min universitetslovgivningsfinale – er der ikke noget forkert svar. Hvis du kan lide at spise skåle med cornflakes med et glas bordeaux, går du, Glen Coco! Lytter du ikke til nogen.

Hvis der er magi, når du spiser såvel som at drikke to ting sammen, er du på en vinder. Meget som denne scene i Ratatouille:

For en traditionel mad såvel som rødvin -parring giver denne fantastiske bit infographic, jeg opdagede, nogle grundlæggende. Af programmet er der undtagelser, så husk kun at bruge dette som en guide.

Infografisk høflighed af Visual.ly – Klik for at forstørre.

Men hvilken mad vælger en enorm Aussie Shiraz? Jeg kan godt lide Shiraz – jeg er glad for at drikke det bare på egen hånd, men det er ikke ideen, er det? Jeg kan godt lide at drikke det, når jeg har en bøf, eller hvis vi har lidt stærk, stinkende blå ost.

Og lad os ikke ikke huske, at det ligeledes er en fantastisk cigaret akkompagnement.

Men hvad tror vores elskede rødvin -helgener om dette? Lad os spørge dem:

Saint Paul

”Traditionelle retter, der vælger Shiraz, er lam såvel som oksekød, især førstnævnte…. Det er en ægte rød kød rød såvel som ligeledes et hit med spil som hjort. Nogle angiver, at det ikke er rødvin til ost, men andre er fans med en vanskelig ost som en vanskelig cheddar … ”

Vi foreslog, at jordbær kan arbejde med en Shiraz. St Paul var ikke imponeret:

“Beklager, men jeg er ikke overtalt på jordbærene … måske prøver vi det næste indhentning!”

Lad os gøre det, Paul!

St. Peter

Shiraz er den rødvin, jeg glæder mig over at drikke mest. Jeg føler mig altid positiv på omkostningerne / regionen / noterne, at jeg får noget, jeg forstår, jeg vil kunne lide. For mig kan jeg drikke det med praktisk talt alt; Fra fjerkræ til oksekød (skønt jeg antager bøf-især oksekød-er mit go-to-kød), blå ost, på egen hånd … Jeg havde en ven, der virkelig ville glæde mig over en cigar med en god flaske Shiraz.

Umm … ha ha! Kunne ikke hjælpe med at bemærke, at du brugte ol ‘fortid der, Pete:’ Havde en ven ‘? Kræver vi at tale? Alligevel, hvad med mad, du ville forhindre, når du ser en god flaske Shiraz?

Hvad drikker jeg ikke Shiraz med? Én ting, jeg ikke drikker det med (ok, i nogle tilfælde er jeg!) Er krydret mad.

St. Andrew

”Intet ekstremt fascinerende at bidrage lige her er jeg bange. Grillet øjenfilet såvel som chips med St Hallett Single Vineyard Sonntag Barossa Valley Shiraz ($ 22, vintage kældre). ekstremt tilfredsstillende. Kunne ikke huske at nævne rødvinen til dig forleden – det er bemærkelsesværdigt for prisen. ”

Tak, St. Andrew – Jeg har allerede købt to flasker! Noget andet at tilføje?

“Mørk chokolade såvel som Shiraz ekstremt stor også!”

Så der har du det, folkens. Hvis du nogensinde er i nogen form for spørgsmål om, hvad du skal spise med din enorme stærke røde, skal du huske de hellige tip.

Hvad spiser du, når du sidder fast i en flaske Shiraz? Fortæl os i kommentarerne!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Genopdagelse af charmen i Italien
Next post Er det værd at ansætte et køretøj i Italien?