Ferie kunstnerisk i Pensacola, Florida under Foo Foo Festival

Hver november, inviterer Pensacola besøgende til at flygte forskelligt ved ferie kunstigt.

Foo Foo Festival, der er distribueret over Escambia County i hjertet af Floridas Pan -greb, fejrer kunst, kultur, historie, fitness, mad og hjemmeunderholdning i en begivenhed, der varer tolv på hinanden følgende dage.

Kredit: Foo Foo Festival

En smuk tid på året til at besøge Gulf Coast -regionen, temperaturer i november er behagelige med varme dage og kølige aftener. En ekstra bonus for en efterårskørtur er et kollektivt fald i logi (Peak Tourism henter op i tide til Mardi Gras).

Planlagt omkring tre anerkendte “Anchor” -begivenheder – Great Gulfcoast Arts Festival, Frank Brown International Songwriters Festival og Blue Angels Homecoming Air Show – Festival -personale søger at tiltrække besøgende til at blive i regionen i et par ekstra dage med ideer til bulking op deres flugt.

Kredit: Foo Foo Festival

På 2016 -planen for begivenheder var Nashville Songriters ‘Hall of Fame Show, Forbidden Love (og Sax) præsenteret af Pensacola Civic Band, Glory nægtet præsenteret af Pensacola Opera, Day of the Dead Celebration præsenteret af First City Art Center and Art and Art Beyond Walls, der skriver fra væggen præsenteret af West Florida Literary Federation, kontroversielle linjer: sene tryk af Salvador Dali præsenteret af Pensacola Museum of Art.

Familievenlige muligheder omfattede “Science on the Street” -udstillinger, der blev stillet til rådighed 24/7 i festivalens varighed. Beliggende hovedsageligt inden for det centrale kulturelle distrikt og udviklet af Pensacola M.E.S.S. (Matematik, teknik, videnskab og ting) Hall, hver udstilling er udviklet til at udfordre mennesker i alle aldre for at løse problemer på forskellige måder.

Kredit: Foo Foo Festival

En “Must Besøg” -destination for børn og historie buffs er Pensacola Naval Air Station og Naval Aviation Museum, IMAX og Cafe. Optagelse på museet er helt gratis og er et godt sted at se Blue Angels Homecoming Show.

For et uhindret overblik over flyvetilgange, skal du købe billetter til Homecoming Show korrekt og planlægge at forlade et par ekstra minutter på at finde parkering. Tre af vores anbefalede “Top 10 steder at besøge i Pensacola” er placeret i gåafstand fra Naval Aviation Museum.

Kørsel den sidste weekend på Foo Foo Festival, dette års Pensacola Big Green Egg Fest trak tusinder af lånere til Bayfront Stadium, hjemmebane for Pensacolas mindre liga -baseballhold, Blue Wahoo’s.

Under arrangementet brugte 32 hold af amatør og professionelle kokke Big Green Egg Kamado-stil keramisk kul grillkogere til at servere bundløse BBQ og appetitvækkere til en sulten publikum. Kørt helt af frivillige, hold donerer deres tid og mad til at hjælpe med at skaffe penge til tre forskellige velgørenhedsorganisationer, der støtter børn og teenagere.

Foo Foo Festival er i vid udstrækning muliggjort af den lokale non-profit kunst, kultur og hjemmeunderholdning (ACE), Inc. ACE spreder over $ 300.000 i bevillingspenge til Foo Foo Festival-modtagere. I 2016 blev over fyrre applikationer modtaget, med 22 modtagere, der spænder fra Ballet Pensacola til African American Heritage Society, Clean Energy Fest og Pensacola Waterfront Mission.

2017 markerer den fjerde årlige Foo Foo Festival, der kører mellem 2.-13. november 2017.

Relaterede

Geocaching i Floridageocaching i Florida er en unik, glædelig oplevelse. Men før du klatrer ind i for meget spansk mos, skal du være opmærksom på dine omgivelser. Educachion er det væsentlige for succes!
3. oktober 2010in “Geocaching”

Billigste steder at rejse hver måned på året en gang om måneden lyder turen som en drøm for mange mennesker. Selv dem med fleksible tidsplaner kan finde det udfordrende at være så meget hjemmefra. Men jeg for en vil gerne være! Jeg tror ikke, jeg kan svinge, vi går i år, men hvis jeg kunne, …
25. januar 2021in “Trip Planning”

Unik Memorial Day Road Tripmemorial Day er et populært tidspunkt at rejse, og der er stadig masser af tid til at planlægge en feriehelgtur. Her er nogle sjove begivenheder og aktiviteter, der sker rundt i landet i år: Indiana Denne Memorial Weekend markerer den 100. drift af Indy 500. Byen Indianapolis har …
25. april 2016in “Sæsonbestemt rejse”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Brand Confetti, et nyt Fave Hotel og Melbourne retter al mad!
Next post 30 Blandede drikkevarer om 30 dage – dag 10: Wendy’s Berry Punch