3 lette pakningsforslag til din næste flugt

Hvornår og hvor rejser du næste gang?

At gå på flugt er altid et spændende udsigt, en, vi ofte begynder at forberede os for det øjeblik, vi træder fod tilbage i vores hjem året før. I år, når du gør dig klar til at pakke til din ferie, skal du tænke på eventuelle problemer, du havde sidste år, og derefter gøre noget for at undgå dem denne gang.

Før du tager et kig på nogle pakketips, skal du have et sæt bagage af høj kvalitet. Husk, at kvaliteten ikke altid er forbeholdt navnemærker, men disse mærker kom, hvor de er baseret på den tilbudte kvalitet over tid. Hvis du er forvirret over, hvilket mærke og type bagage du har brug for, skal du tjekke Bagage Council anmeldelser for at se, hvad andre rejsende siger. Når du har din bagage i hånden, er det tid til at begynde at pakke!

Glem hvad din mor lærte dig, rul dit tøj – fold ikke!

De fleste af os er vokset op med mødre, der bogstaveligt talt brugte timer på at lære os, hvordan man foldede vores bukser og t-shirts, så de ikke rynker. Men uanset hvor tæt du kommer på, hvad mor kunne udrette, ankommer du stadig til den anden ende med en rynket masse tøj. Krydrede rejsende foreslår, at du ruller dit tøj i stedet for at folde dem, fordi du på denne måde ikke har nogen krækninger.

Lav en liste og hold dig til den!

At planlægge din flugtblade indebærer tidligt meget mere tid til rejseplanlægning.
Kan du huske sidste år, da du kom hjem med 7 par shorts, du aldrig havde på, men med 5 nye T-t-shirts, du havde brug for, mens du var på stranden? Tænk over, hvad du havde for mange af og for få af sidste år og flytning derfra. Lav din liste baseret på hvor du skal hen, og hvad du agter at gøre, mens du er der. Har du brug for en aftenantøj? Hvad med specielle aktiviteter såsom stranden, hvor du har brug for strand tøj, et strandhåndklæde, solbriller og solcreme. Sørg for at lave din liste baseret på, hvad du ikke gør på, hvad du gerne vil blive set iført!

Hvis du er en kvindelig rejsende, kan du læse vores kvindelige pakkeforslag her.

Bagagepolitik med flyselskaberne

Flyvende økonomiklasse .. Tid til at udjævne!
Når du pakker, skal du sørge for at forstå, hvor meget du har lov til at tage med dig baseret på deres bagagepolitik. Nogle flyselskaber opkræver pr. Taske, andre giver mulighed for en taske, der er tjekket ind til bagage og en fortsat. Hvis det, du agter at medbringe, ikke passer ind i den taske, du har lov til at kontrollere, skal du finde ud af, hvor meget det ekstra gebyr er inden pakningen af den taske. Kan du ikke medbringe en større taske, så du kun har brug for en? Det ville bestemt efterlade lidt mere penge at bruge på ferie. Hver dollar tilføjer, og du ved aldrig, hvad du måske vil se, gøre eller spise, mens du fletter i år.

Tag dig tid til at pakke, så du ikke ankommer uden noget, du virkelig havde brug for. Der er intet som at klæde sig til dagen kun for at finde ud af, at du har forladt dine sokker eller undertøj derhjemme i tørretumbleren! Ved at lave en liste tidligt og kontrollere tingene, mens du pakker dem, er du klar til at have det sjovt i år uden den ekstra bekymring for at shoppe efter noget, du har glemt. Vil det ikke være rart?

Du kan se her om, hvordan jeg pakker mine ting!

Er du på Pinterest? Pin disse!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Er det værd at ansætte et køretøj i Italien?
Next post Åbent brev til en pige, der rejser