Hvor skal man bo i LA: Mondrian Hotel, West Hollywood Review

Det er sandt: LAX er et krævet onde til at udforske den amerikanske vestkyst. Det er stort, grimt og brutalt. På den anden side er Los Angeles selv en sjov, eklektisk, summende by – det ideelle sted at oplade dine batterier og komme over det jetlag. Spørgsmålet er, hvor opholder du dig i LA?

Tidligere er vi lige landet i slap, hoppet i en leje og kørt så langt fra Los Angeles som muligt, før mine øjne falder ud af mit hoved med træthed. Denne gang valgte vi imidlertid at stoppe i LA om natten og undersøge lidt.

Det viste sig at være den bedste ting at gøre. Nogensinde!

Vi opholdt sig i Mondrian, som er i West Hollywood. Mondrian er et temmelig fancy hotel, skønt dets ydre er ganske beskedent. Faktisk gik vi glip af indgangen første gang og måtte lave en Blockie for en anden revne ved køretøjsparkering!

Men fra da af forsvandt spændingen ved at køre i LA, rædslerne ved den langdistanceflyvning-sammen med alt andet-.

Valet tog vores bil, Concierge tog vores tasker, og modtagelsen tog mit kreditrapportkort. Alt var perfekt!

Personalet på Mondrian er meget venlige og så ivrige efter at behage, det er som at have ivrige hvalpe overalt overalt. Især sammenlignet med de mangelfulde skuldertræk fra kundeservicepersonale i Sydney, overrasker endda et smil os i disse dage!

Da vi checkede ind, sørgede receptionisten for, at vi var på den bedste side af hotellet – væk fra Sunset Boulevard -side og ikke over poolen eller Sky Bar, som begge kan blive lidt støjende om natten.

Værelset i sig selv var utroligt cool. Langt fra at være en run-of-the-mølle-kasse med en seng, var det fra det øjeblik, vi gik i dette design, var højt i køb af betydning.

Straks væk stod vi over for et enormt spejl midt i rummet. Vores porter forklarede, at spejlet drejede sig og på den anden side, da du ramte fjernbetjeningen, viste tv’et gennem spejlet – yup, prisen er bedst var på!

Fra det tidspunkt blev rummet et sted at udforske. Det lille skrivebord gemte sig bag en skærm, den pude-dækkede sofa, den spejlede bakke på bordet med en modelhånd på den; Det bizarrely udviklede badeværelse … alt var lidt kogende; lidt anderledes. Og vi kunne virkelig godt lide det.

Vi blev mindet om QT Gold Coast, som vi for nylig havde opholdt sig i Australien – bare en million gange bedre … Nej, ikke bedre, det er ikke rigtigt. Eventuelt bedre udført ville være nærmere mærket.

Uanset hvad valgte vi at drage fordel af den fremlagte king-size-seng og kollapsede for en lur.

Hvilken god beslutning.

Vi vågnede et par timer senere og følte os fantastisk.

I stedet for at prøve at holde os vågen, fandt vi, at vi omfavner din udmattelse, faldt i en ekstremt behagelig seng og gik med den slags strøm var vejen at gå.

Vi gik tilbage nedenunder for et bedre kig rundt.

I den vigtigste foyer og lille butik blev vi igen ramt af designet til stedet. Bare de små berøringer – funky afføring i et hjørne eller et usædvanligt bord i spisestuen – giver det sted, som den slanke kant mangler fra adskillige almindelige hoteller.

Spisestuen (a.k.a sildebone restaurant) er lige så fantastisk stylet som overalt på andet på hotellet. Om natten tjener det en opfindsom fisk og skaldyrsmenu under en enestående udsigt over LA -skyline. Om dagen hænger det på hotellets arm og ser smuk ud!

Vi udforskede hotellet yderligere.

Over fælgen på vores cocktails og i sikkerheden i himmelstangen kiggede vi ned på dækket og poolen.

Poolområdet-såvel som at være alt for skræmmende for to mennesker, der er friske og velfødte fra en Sydney-vintersæson-er som noget ud af et magasin.

Reflet med modeller, der baskede i Californiens sol, den hævede terrassebord og skjulte, men alligevel afsluttede soldæk, der omgiver poolen, ser sublim ud.

Fordi hotellet er på kanten af ​​en bakke, er udsigterne over poolhegnet temmelig darn cool.

Efter vores cocktails valgte vi at gå ud på en tur – en handling, der overraskede vores concierge helt. Ingen går nogen steder i LA.

Da middagen var forbi (jeg havde en fantastisk burger forresten), gik vi hjem igen. Vi tændte spejlet, kaldet Room Service og købte en cocktail. Den eneste måde at afslutte en dag i Hollywood!

Mondrian er måske meget mere, end du ønskede at betale for et hotel – især for din første nat i landet. Undervurder dog ikke værdien af ​​den første nat.

Disse ekstra dollars betaler for meget mere end bare de funky møbler. Kvaliteten af ​​servicen er fremragende, mad og drikke her er fremragende, og mange vigtigere ved du, at sengen bliver den mest behagelige ting, du nogensinde har sovet i!

Vores eneste kritik var af betjent. Da vi kørte sydpå for San Diego, forstod vi, at nogen havde valgt, at vores bil ville være et meget godt sted at få en røg i! Det stank virkelig. Det er en skam, at vi virkelig havde set på – jeg ville ikke have vippet!

Mondrian Hotel

8440 Sunset Boulevard
Los Angeles, CA 90069P: +1 (323) 650 8999

W: MorganshotelGroup.com – Mondrian LA

FB: @Mondrian

IG: @MondrianHotels

Har du boet et sted i LA? Har du nogle forslag til, hvad du skal gøre, og hvor skal du hen, mens du er i Los Angeles? Hvordan bruger du din første dag på din ferie? Fortæl os i kommentarerne!

Billeder af fru romantik.
For meget flere steder at bo i LA og USA, se kreative ferier for meget mere rejseinspiration.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post De yndig, papirkurven-talende børneleverandører af Sihanoukville
Next post 7 steder at tage dine børn i Tillamook, Oregon