Er det værd at ansætte et køretøj i Italien?

At ansætte et køretøj i Italien giver landet en lille, men alligevel ekspansiv følelse af, at du ikke ofte føler i et nyt land. Men inden du løber ud og booker din fiat cinquecento (eller måske Ferrari), er lige her nogle aspekter at overveje.

Den udsøgte fleksibilitet ved at have et køretøj på ferie – kun din egen rutine til at begrænse dig – er aldrig så konkret som når du er i Italien.

Det er et land, der er både kompakt såvel som rummeligt, med så meget på vejen mellem dig såvel som din destination, at modstå tiltalende distraktioner kan være den sværeste del af at ansætte et køretøj i Italien.

Kørsel i Italien åbner landet lige så meget som dig og lægger hver bit bakketop landsby, hver piazza, hver ristorante såvel som Osteria lige ved hånden. Italien føles som om den vokser til at ende med at blive sin egen verden, når du er bag rattet.

På den anden side får du et køretøj i Italien til at indse, hvor lidt landet virkelig er. Du kan køre fra Calabria i Italiens syd til Liechtenstein -grænsen – Italiens mest nordlige punkt – på 12 timer.

Og at krydse landets bredeste punkt-fra den franske grænse i vest til Slovenien i øst-er under en 6-timers kørsel. Normalt kan du komme fra kystlinje til kystlinje på cirka 4 timer.

Disse tal er intet for de fleste i Australien, som ikke flinch ved at sidde i et køretøj i 5 timer i en weekend væk.

Så er det værd at ansætte et køretøj i Italien? Det korte svar er bestemt ja. Der er dog et par aspekter, der ligeledes er værd at tænke på, før du går direkte ud og ansætter dig selv Una Macchina.

Er det værd at ansætte et køretøj i Italien?

Hvor skal du hen?

Skal du efter en bypause? Rom, Firenze, Milano, Napoli – endnu mindre byer som Lecce eller Siena – er alle enorme tilstrækkelige til at holde dig hektisk uden at have brug for en bil. Plus parkeringspladser på disse lokationer er forfærdelig. At ansætte et køretøj vil i vid udstrækning være en spredning af penge.

Selv hvis du vil gå fra Milano til Como -søen, er togrejsen enkel – her er vores publicering om hvordan.

At komme til Venedig – et sted, du virkelig ikke kræver et køretøj – er ligeledes enkelt med tog.

Men hvis du vil tjekke Dales såvel som rullende bakker i Toscana, såvel som at gå til de befæstede byer i hele dette fantastiske landskab, er et køretøj vigtigt. Eller hvis du vil gå på en fødevaresafari af Puglia i den herlige sydøstlige, skal du få en bil.

Hvor længe vil du være der?

De fleste byer i Italien vil opretholde din interesse i en uge, uden at du har brug for at bevæge dig ud over at gå eller regional busafstand fra dit hotel. Større byer såvel som byer vil holde din interesse længere.

Men hvis du har en længere tur såvel som kun på et sted i et par dage, vil tog kun få dig indtil videre.

Og hvis du har en stram rutine såvel som i form i så meget som muligt på kort tid, skal du ansætte en bil.

Hvor positiv er du til at køre?

Dette er ikke virkelig så vigtigt, da Italiens veje såvel som chauffører er relativt tilgivende – dog værd at tro på.

Hvis du ikke har kørt et venstre kørsel før, eller hvis du ikke kan lide smalle gader såvel som hektisk kaos, er der dele af Italien, som du måske ønsker at undgå. Men jeg gør det støj værre, end det virkelig er.

Folk kører ekstremt hurtigt på autostrada -motorveje, så forvent at blive overhalet. Jo længere syd du går, jo smalere gaderne – men de lokale trækker sig ikke meget ned. Det er meget sjovt; Du kræver bare at være i stand til at tage det i dit skridt.

Hvad vil du gøre?

Leder du efter en afslappende ophold-på-en-sted type ferie? Ønsker du at indstille rødder såvel som virkelig komme ind i stemningen på et enkelt sted? Derefter ikke ansæt en bil. Du kan få så meget mere ud af en bit italiensk by, hvis du bliver der i et stykke tid såvel som virkelig at forstå det. Vi er enorme fans af træg rejser.

Men hvis du ønsker at sammenligne såvel som kontrast, at gå til en række forskellige dele af landet såvel som at opleve de forskelle, som hver by har til sine naboer, sparer et køretøj dig så meget tid såvel som penge.

Hvordan er det at ansætte et køretøj i Italien?

Det er ekstremt enkelt at ansætte et køretøj i Italien. Sidste gang vi var i Italien, hyrede vi et køretøj fra Europcar i Monopoli – en smuk bit by i Puglia – da det var en af ​​de billigste.

Det var lidt underligt, da vi indsamlede køretøjet – vi var nødt til at gå med manageren i hans køretøj for at samle vores leje lidt ud af byen, men ellers var det fint.

Det er et fantastisk koncept at have et verdensomspændende kørekort fra dit land – det gør hvad som helst hurtigere – men medfører ligeledes dit pas såvel som indenlandsk kørekort.

Lejeafgifter i Italien er ekstremt billige – især sammenlignet med steder som Storbritannien. såvel som selvsåvel som benzin fungerer billigere såvel som mere tidseffektive, hvis du vil tjekke længere ud af det velplejede italienske spor.

Ansætter du normalt et køretøj, når du er på ferie? Hvilken forretning går du normalt med? Fortæl os i kommentarerne.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Hvilken mad vælger Shiraz?
Next post 3 lette pakningsforslag til din næste flugt