Gederne er på vej! Vores rejse fra Grenada til Mexico

Det var en lang såvel som følelsesmæssig rejse, der rejste til Mexico fra Grenada, men efter 22 timers flyvning på et forfærdeligt flyselskab såvel som frysning i forskellige lufthavne, dukkede vi op i Puerto Vallarta ! Vi følte os som passende backpackere endnu en gang med vores tasker, der var smækket over skuldrene, da vi ventede på, at den regionale bus skulle tage os med til Hotel Catedral, der findes i centrum af byen (Centro), ideel nær den gamle bydel.

Vi er på vej igen!
Tjek vores legendariske rejse fra Grenada til Puerto Vallarta her:

Vi var udmattede fra vores ekstremt lange rejsedag såvel som var begejstrede, da vi trådte ind i Shop Hotel, som var dekoreret med ekstraordinære kunst og dag for de døde skulpturer. Der var en central gårdsplads, som var tilgængelig for himlen såvel som omgivet af ganske vinstokke hængende ned fra rækværket. Vi blev mødt af den charmerende Mara i receptionen, der måske kunne se trætheden på vores ansigter såvel som straks førte os til vores værelse.

En af de masser af fascinerende kunstværker på Hotel Catedral
Da vi åbnede dørene, var vi så glade for det, vi så! Der var to komfortable senge, der bare ventede på, at vi skulle lægge sig til en lur såvel som en dagseng blev lagt i hjørnet med strålende farvede puder foret på toppen. Vi observerede straks fladskærms-tv’et hang på væggen, ud over airconditioner-produkter, vi ikke havde, mens vi boede i Grenada.

Vi kunne godt lide vores ophold på Hotel Catedral i PV!
To nætter blev tilbragt i den enorme mexicanske by. Vi svømmede i Stillehavet (noget vi aldrig havde gjort før) såvel som modet de enorme bølger. Vi blev så brugt til det helt rolige farvande i Caribien, at selv den mindste krusning virkede enorm. Vi udforskede den gamle bydel såvel som at øge brostensbelagte skridt for at nå frodige, miljøvenlige boligsamfund. Vi kiggede ud på charmerende udsigter, zigged såvel som zagged mellem gaderne såvel som spiste såvel som masser af taco at tælle! Vi tilfredse endda med nogle gode venner til en uskriptet se såvel som glæde af en aften med at indhente Margaritas.

Vi kan godt lide tacos!
Før vi vedrørte Puerto Vallarta, havde vi et helt andet billede i vores sind. Vi troede, det var en by foret med resorts såvel som overskredet med turister. Vi indså snart, at dette område af byen kaldes Nuevo Vallarta, såvel som den gamle bydel såvel som centrum af byen bevarer stadig meget af sin autentiske charme. Bit vogne med mad såvel som produkter blev skubbet med af leverandører, charmerende smedejernsbalkoner, Folk var langt over turisterne.

Vi observerede ideelt væk, at topografien i dette område i Mexico er temmelig forskellig fra Yucatans. Frodige, bølgende bjerge omgiver den store bugt af Bandaras med dets dybe blå farvande såvel som gyldne bredder. I Yucatan er der ingen bjerge så godt som det er ret flade. Afvejningen er, at farvandet på den caribiske side af Mexico er turkisblå, rolig såvel som sandet er blændende hvidt.

Smuk udsigt over Puerto Vallarta
Vi rejste til Puerto Vallarta uafhængigt, blev på et ekstremt overkommeligt, dejligt hotel, spiste fantastiske mexicanske fødevarer, vandrede ned ad bane for at tilfredsstille regionale mennesker … og havde en bemærkelsesværdig tid! We extremely suggest that everybody travels separately to Mexico. in contrast to belief, this type of travel is more affordable than an all-inclusive resort bundle as well as the experiences you’ll have outside of the hotel gates will be unforgettable!

After checking out for 2 days, we were off to the bit surf town of San Pancho, which we made a decision would be our momentary house for the next two months!

Exploring the old town of Puerto Vallarta
Goat notes for Travellers:

To get downtown: from the airport, go out of arrivals, turn left as well as walk up until you see the pedestrian overpass. At the base of that walkway, there is a bus stop on the exact same side of the road as the airport. catch the bus (blue as well as white) that states “Centro” on it to take you to where you want to go downtown. The journey takes about 30 minutes as well as the expense is $7.5 pesos ($0.60 USD).

For a location to stay: we suggest staying at hotel Catedral, which is in a excellent area of the city. It’s clean, the personnel are awesome, it has wi-fi as well as the beds are comfortable! Make sure to inspect out the rooftop area as well.Omkostningerne ved et dobbelt rum er 700 pesos for to personer ($ 50 USD). Klik lige her for at booke et værelse, eller klik lige her for at komme i kontakt med hotellet.

Fantastisk udsigt fra taget på Hotel Catedral

For overkommelige drikkevarer: Tjek SEA Monkeys Restaurant for $ 1 øl såvel som margaritas … hele dagen lang!

Til velsmagende morgenmad: I nærheden af ​​Hotel Catedral vil du opdage coexist -restaurant, der har store vestlige såvel som mexicanske måltider, men for et meget mere autentisk måltid, skal du inspicere El Hurachan mexicansk restaurant såvel som bar lige ned ad vejen fra hotellet. Billige, velsmagende måltider serveres lige her såvel som ejeren, Frank, er den bedste.

For at træde mod nord: For at forlade Puerto Vallarta såvel som gå nordpå skal du fange en regional bus, der siger “Wal-Mart” på den. Efter cirka 25 minutter dukker du op på Wal-Mart, hvor du kræver at komme af såvel som skiftebusser til din næste destination-Bucerias, San Pancho, Sayulita, Punta de Mita osv. Busarbejdere vil Vær ved busstoppestedet for at hjælpe dig med at komme på den ideelle bus.

Har du nogensinde været i Puerto Vallarta? Rejste du der uafhængigt eller med en udvejspakke? Del dine tanker med os nedenfor i kommentarerne!

En særlig tak til Hotel Catedral for at have holdt os under vores ophold i Puerto Vallarta! Som altid forbliver alle meninger, tanker såvel som evalueringer vores egne?

Kan lide det? Pin det! ?

Ansvarsfraskrivelse: Geder på vejen er en Amazon -partner såvel som ligeledes et tilknyttet selskab for nogle andre detailhandlere. Dette indikerer, at vi foretager provisioner, hvis du klikker på links på vores blog samt køb fra disse detailhandlere.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Sådan forbliver du sikker, når du rejser som en kvindelig
Next post Asian African Carnival 2015 i Bandung, Indonesien