Følelse som en lokal rundt om i verden

Adventurous Kate inkluderer tilknyttede links. Hvis du foretager et køb gennem disse links, tjener jeg en provision uden ekstra omkostninger for dig. Tak!

Del på Twitter
Del på facebook
Del på Pinterest
Del på e -mail

Denne uge er temaet for #Frifotos “lokalt.” Jeg kunne lave Aboston Photo Essay, men jeg har gjort det meget bedre før. I stedet viser jeg fotos fra at leve som en lokal rundt om i verden.

Uanset hvor jeg rejser, prøver jeg at leve som en lokal, i det mindste lidt. Jeg tager offentlig transport. Jeg køber frugt fra markeder. Jeg spiser gademad. Jeg hænger ud i parker og læste. Jeg møder lokalbefolkningen på Couchsurfing.

Her er mine yndlingsfotos, der viser at leve som en lokal i udlandet:

I Kampot, Cambodja, at være en lokal indebærer at gå til hovedtorget hver aften for at spille badminton, gøre aerobic eller bare hænge ud. Det er stedet at se og ses hver dag.

På trods af at have tilbragt så meget tid i Italien, var jeg ikke i stand til at finde ud af min yndlingsby indtil for nylig. Ved ankomsten til Bologna blev det rigeligt klart – dette var det. Al Charm and Charm of Firenze. Nogle af de bedste mad i landet. Og mange vigtigere, en by, hvor du kan blandes ind som en lokal, i modsætning til Firenze.

I Railay, Thailand, er flere af klatrerne blevet den nye slags lokale – de bor hjemme halvdelen af tiden og i Railay halvdelen af tiden, hvor deres dage tilbringes klatring. Det er ikke et dårligt sted at bo.

Fethiye, Tyrkiet, kan overskrides med britiske feriegæster i løbet af sommeren, men i løbet af november var jeg den eneste lokale i byen – og jeg elskede det. Du kan altid med Virgin og tage et kongelig caribisk krydstogt for at se det sydvestlige Tyrkiets mange smukke højdepunkter, men jeg foretrak bare Fethiyes enkelhed.

I Shetland indebærer det at være lokalt, at der deltager i Helly AA, en ekstremt lokal festival og en, som få udenforstående nogensinde har set! Jeg føler mig privilegeret over at have været vidne til det.

Jeg kender stadig ikke navnet på denne bar i Chiang Mai, Thailand – Sally og jeg kaldte det “The Hipster Bar” – men vi blev hilst velkommen af en helt lokal publikum og præsenteret for den lokale drink af valg: Thai Whisky and Soda vand. Og vi blev hurtigt formanet for at hælde for meget whisky i og forstyrre det delikate forhold.

I Buenos Aires, Argentina, finder du en tango Milonga, og du finder de mest fascinerende menneskers-se i verden. Glem Tango -performancehallerne – Milongas er, at de lokale går, og de er meget billigere.

For mig indebærer at være en lokal i Chester, England, hvor jeg i øjeblikket bor, at komme ind i det lokale tidsfordriv. Vigtigst af alt er hestevæddeløbet! At klæde sig ud, gøre væddemål og juble hestene på!

Og til sidst er den bedste måde at føle sig som en lokal i Hanoi, Vietnam eller hvor som helst i Vietnam for den sags skyld, at have Pho på gaden. Sid på en lille afføring, tilsæt nogle chiles og nyd.

#Frifotos er åben for alle. For at se meget flere fotos fra alle andre, følg #Frifotos på Twitter.

Hvilket foto er din favorit?

Få e -mail -opdateringer fra Katenever Miss A Post. Afmeld dig når som helst!

Første navneskilt navn
Sidste Namelast -navn
Din e -mail din e -mail
Indsend

Del på Twitter
Del på facebook
Del på Pinterest
Del på e -mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post 10 Ikke-til-blive-missede oplevelser på Sunshine Coast, Queensland
Next post Sunshine Coastline kommer til Sydney, så godt vi går til Hunter Valley