Smuggler’s Notch, Vermont: A Winter Season Disneyland

Vi er glade for at byde en af vores foretrukne canadiske vejtrippende mødre velkommen, Julie Harrison af kaffe med Julie. Eventyrende nord til Saguenay, Quebec på en vintersæson -wonderland -tur sidste sæson, har Harrison lige for nylig dyppet ned i specificeringen af en ski -weekend i Vermont.

Mor-datter øjeblik på stoleliften

Efter vores allerførste dag på Smuggler’s Notch Resort, proklamerede mit ni år gamle barn, at hun ikke ville forlade så godt som at dette var endnu meget bedre end at gå til Disneyland. Ikke en dårlig påtegning, ikke?

Bedre endnu var, at vi som forældre var enige om. Vi havde vejet vores metode fra Ottawa, Ontario i Canada over grænsen til smuglerens hak i det sneklædte specificering af Vermont. Fra det øjeblik, vi ankom, såvel som bemærkede børnenes bord med farvelægningsbøger såvel som farveblyanter, der var bedst i Registreringsdesk -området, forstod vi, at vi havde gået ind i en verden, der er udskåret for familier.

Som en billet til Disneyworld, når du går ind i smuglerens resort, er alle rides såvel som hjemmeunderholdning inkluderet. Denne type ekstramateriale – fra “piratfester” ved morgenmaden, til indendørs såvel som uden for svømning, til husholdningen funzone – tilføjer alt sammen til glæde for de unge såvel som afslapningen for forældrene.

Nedenfor er tre af de højdepunkter, du kan forvente af denne “Winter Disneyland”:

Discovery camp hele dagen

Hvilken meget bedre metode til at forårsage en lignende på skiløb end en venlig introduktion med kammerater, spil samt ekspertundervisning? For 3-5-årige tilbyder Discovery Camp indendørs såvel som udenfor sjov såvel som inkluderer snacks såvel som frokost. (Denne lejr er inkluderet på bekostning af en “klassisk” eller “topmøde” -pakke.) Vi valgte at hente vores børn tidligt hver dag, men lejren kører hele tiden fra kl. 9 til 16.

Voksen tid

En-til-en gang med din specielle person

På grund af den “duo” -karakter af stolelifterne opdagede jeg, at skiløb virkelig motiverede nogle fantastiske en-til-en-gang i familien. Mens du kigger rundt i den betagende landskab, kan du dele oplevelsen sammen. Takket være Discovery Camp, lige her får jeg “voksen tid” med min mand. På det allerførste billede ovenfor tog mit barn så godt som jeg et “selvportræt” på stoleliften.

Funzone husholdningshjemmelige underholdningscenter

Hvis den friske sprøde vintersæsonluft ikke var tilstrækkelig til at trætte dine unge ud, er jeg sikker på, at en tur til funzone efter middagen hver aften vil! Udmattede børn, der efterår bedst at sove, antyder, at de voksne også får noget “nedetid” hver aften. For meget flere detaljer kan du inspicere vores families turrejse (dag 1 såvel som dag 2) ud over at gå til smuglerens hak -websted.

Fotokredit: Smuglers Notch Resort

Relaterede

At tilbringe Spring Break i New Englandspring afrunder bøjningen såvel som inden påskeliljer blomstrer, er det tid til at planlægge til spring break -ferie. I stedet for en tur til stranden i år, skal du tænke på Spring Specials i en lavsæson-flugt til New England.
2. marts 2011in “Nordøst”

5 Metoder til at tjekke Chelan, Washington i Springchelan, Washington er en fantastisk husstandsflugtdestination. Hvorfor? Lake Chelan såvel som Okanogan-Wenatchee National Forest tilbyder året rundt chancer for udefra underholdning fra fiskeri, vandreture, kajaksejlads, cykling såvel som endda fugletitting. Ud over at det findes i hjertet af det tempererede Stillehavs nordvest, oplever regionen ikke rigtig ekstrem temperatur …
19. maj 2016in “Pacific”

Ophold på Central Oregon’s Sunriver Resortsunriver, Oregon er en 3.300 hektar stor organiseret bolig såvel som Resort Neighborhood fundet femten miles syd for Bend. En lille befolkning på 1.500-ish Oregonians telefonopkald Sunriver House samt betaler skat, der understøtter offentlige tjenester, herunder afslutning såvel som myndighedsafdelinger. Inden Sunriver blev etableret, gennemførte Army Corps of Engineers verdenskrig …
7. marts 2016in “Indkvartering”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post L.A.C Choc-Nutty Popping Candy Cocktail
Next post Genopdagelse af charmen i Italien