Marokkansk mad: 11 marokko retter for at tilfredsstille dine trang

Når du rejser til andre lande, er det vigtigt at overveje deres nationale retter. Og Marokko er ikke en undtagelse. Marokko -retter er en af ​​de ting, som du helt sikkert burde prøve og absolut glæde sig over, mens du er her.

Marokko er kendt som et kulinarisk turistparadis for år siden. Det er placeret i et taktisk område, der forbedrer en stor mulighed for Marokko at i stigende grad introducere sit køkken til verden.

Marokko er et muslimsk majoritetsland, der vil gøre det enklere for muslimske turister fra hele verden at vælge de autentiske marokkanske menuer, som de vil prøve. Men rolig! Ikke-muslimske turister kan stadig nyde deres autentiske retter uden undtagelse.

Her har vi 11 lister over marokkansk autentisk køkken, som du skal prøve, når du kommer til Marokko.

Indholdsfortegnelse

1. Tagine
2. Zaalouk
3. Harira
4. Couscous
5. B’Stilla
6. B’Sarra
7. Makouda
8. Brochette
9. Tangia
10. Rfissa
11. Méchoui

1. Tagine

Foto af Anthony Tong Lee CC BY-ND 2.0
Tagine er faktisk det navn, der gives til en skålformet beholder lavet af ler. Denne beholder bruges typisk til madlavning af gryderetter ved hjælp af urter såsom ingefær, spisskummen, gurkemeje, kanel, paprika, chili, safran og andre ingredienser, der er justeret til de baserede ingredienser, såsom grøntsager eller kød.

Ingen grund til at bruge plader eller andre containere til at spise denne skål, fordi den kan være direkte glad for fra selve taginen. Lokalbefolkningen spiser typisk denne skål ved hjælp af almindeligt marokkansk brød (Khobz), og de bruger den som en ske.

Du kan nemt finde Tagine overalt i Marokko, fordi Tagine allerede betragtes som en hæfteklamme i dette land.

2. Zaalouk

Zaalouk er en almindelig marokkansk skål i form af en grøntsagssalat, der typisk er lavet af røget auberginer og krydret i form af hvidløg, spidskommen, chilipulver, olivenolie, grøn peber, tomater, søde gulerødder eller courgette pure. Lokalbefolkningen kaldte det ofte en grøntsagssalat. Zaalouk serveres typisk med tørt brød kaldet Khubz. Dette fladformede brød er den lokale befolkningens fødevarer.

En af de bedste restauranter, der serverede Zaalouk på deres menuer, er den ødelagte have. Det er placeret på 15 Derb Idrissy Sidi Ahmed Chaoui Medina 30110, Siaj, Fez, Marokko.

3. Harira

Foto af Rui Ornelas CC med 2.0
En af de andre retter, som du skal prøve, når du tager til Marokko, er Harira. Denne skål er en marokkansk konventionel suppe. Harira er lavet af gedekød tilsat med grønne bønner, nyrebønner og scallions. Denne menu spises bedst varm og tilsættes med citron, løg, stegt eller koriander som en topping, ifølge din smag. Harira spises typisk sammen med søde datoer, søde kringler, sesamfrø og honning.

Du vil være i stand til let at finde Harira under Ramadan, fordi denne skål ofte bruges som en iftar -menu. Harira er meget populær blandt de lokale, så adskillige restauranter serverer denne menu hver dag. Så selvom det ikke er Ramadan -måneden, behøver du ikke at bekymre dig om ikke at være i stand til at finde Harira.

Et af de steder, der tilbyder den bedste Harira, findes på Caravan Cafe i den marokkanske hovedstad, Marrakech.

4. Couscous

Foto af STU_SPIVACK CC BY-SA 2.0
Foruden Khobz, nordafrikansk inklusive marokkansk forbrugende couscous som deres hovedretter. Couscous er lavet af hvede i form af korn, der er mindre end ris og gul i farve.

Præsentationen af ​​Couscous er også ganske unik. Det er formet som en pyramide på en stor plade med side retter omkring den. De sider, der typisk serveres med couscous, er typisk i form af kogt kød og grøntsager. En af stammerne i Marokko tilføjer Berbers typisk rosiner og kødmælk til den couscous, de spiser. Denne skål spises typisk sammen med familiemedlemmer og pårørende, der sidder rundt om pladen.

Hvis marokkanere hver dag spiser en række retter, i tilfælde af couscous, er det praktisk talt helt sikkert at blive tjent på festlige dage, såsom Eid al-Fitr, Eid al-Adha og fredag ​​som et symbol på den storhed i det dag.

5. B’Stilla

Foto af Kimberly Vardeman CC med 2.0
Har du nogensinde spist due -kød? Hvis du ikke har og er nysgerrig efter dens smag, burde du prøve B’Stilla. Denne skål er en tærte fyldt med duerkød, mandler og æg. Det er krydret med gurkemeje, kanel, hvidløg og frisk koriander. Når han har en salt og sød smag, serveres B’Stilla typisk med en dryss af sukkeris og kanel.

Denne skål er velegnet til at glæde sig over i efteråret, fordi den antages at være i stand til at øge udholdenhed og få kroppen til at blive meget mere energisk. Men hvis du ikke spiser due eller endda ikke passer til din smag, kan du bede om at udskifte duen med kylling. Smagen vil ikke være meget anderledes.

6. B’Sarra

For dem af jer, der er vegetarer, eller som vil spise grøntsager, vil denne skål være ideel til din smag. B’Sarra er en suppe lavet af bred bønne blandet med olivenolie og krydret med spidskommen og gnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post 30 Blandede drikkevarer om 30 dage – dag 10: Wendy’s Berry Punch
Next post Hvad indikerer romantik for dig? Alexx Stuart fra Low Tox Life