Sådan forbliver du sikker, når du rejser som en kvindelig

sidst opdateret: 10/10/20 | 10. oktober 2020

Kristin Addis fra Be My Travel Muse er vores gå til solo kvindelig rejseekspert og skriver en gæstekolonne med ideer og råd. Det er et afgørende emne, som jeg ikke kan dække tilstrækkeligt, så jeg bragte en ekspert ind for at dele hendes råd. Denne måned er hendes kolonne om sikkerhedsideer i betragtning af at det har været et almindeligt spørgsmål blandt kvindelige rejsende.

En af de vigtigste bekymringer for en masse solo-rejsende er sikkerhed.

Kan jeg forblive sikker på egen hånd? Hvordan kan jeg overbevise mine venner og familie om, at jeg har det godt?

Den gode nyhed er: Ja, du vil være sikker på vejen. Det er meget lettere, end du tror, ​​fordi du allerede har de færdigheder, du har brug for – de samme metoder, du bruger til at forblive i sikkerhed derhjemme, er også relevante i udlandet.

De fleste mennesker er bange, før de tager af sted på deres første solo -eventyr. Det er let at være nervøs, før du går et nyt sted. Der er mange ukendte aspekter (vil du få venner? Vil du være sikker?), Som du vil vende om og igen i din hjerne.

Men det hele er i dit hoved. Din hjerne skaber worst-case-scenarier, der sandsynligvis ikke vil ske. Jeg har fundet ud af, at efter et par grundlæggende politikker er nok til at holde mig (og dig) sikker på vejen.

Sikkerhedside nr. 1: Afhæng af dine tarminstinkter

Der er meget at sige om intuitionens magt. Hvis noget eller nogen giver dig en urolig stemning, er der ingen skam ved at gå væk eller sige nej. Hvis din tarm fortæller dig, at noget ikke føles rigtigt, skal du lytte til det. Denne sans bliver naturligvis meget mere øget med tiden som solo -rejsende.

Nogle mennesker troede, at jeg var skør og endda fjollet over for at ramme gennem Kina, men efter år på vejen stolede jeg på min intuition nok til at lyde alarmklokkerne, hvis noget ikke følte sig rigtigt.

Der var tidspunkter, såsom sent om aftenen i Rom, da jeg har været brugt en tur og straks sagde nej, fordi jeg vidste, at noget var slukket. Det er usædvanligt, hvor meget at lytte til den lille stemme bagerst i dit sind kan styre dig i den ideelle retning.

Sikkerhedside nr. 2: Vær ikke bange for at sige nej

Vær ikke bange for, at du vil skuffe folk ved kun at sige ja, når det føles rigtigt. Din solo -rejse handler om dig og ingen andre.

Undertiden i barer og vandrerhjem er gruppens mentalitet for at fortsætte med at drikke og presset for at deltage i endnu en runde med skud til stede på daglig basis.

At blive for beruset kan forårsage alvorlige problemer. Hold det til et par drinks på en masse, hvis du er alene uden nogen person at kigge efter dig. Jeg kan ikke fortælle dig, hvor længe min liste er af venner, der er blevet frarøvet i gyder i Spanien eller kruset i en ellers sikker Berlin, fordi de blev for beruset.

Det kan ske let, især når de er i partiområder eller med festfolk. Af dette og andre personlige grunde har jeg holdt op med at drikke alkohol helt, hjemme og på vejen, og det har ikke kun holdt mig mere sikker, men også ført mig til førte til meget mere berigende oplevelser generelt.

Sikkerhedside nr. 3: Opbevar et dummy -budget og fløjte

I Køb for at holde dine en masse afgørende værdigenstande sikkert, foreslår nogle rejsende at bruge en dummy tegnebog, som er et falskt budget, der indeholder nogle annullerede kreditresultaterskort og en lille smule kontanter. Det er nok til at få en ville være tyv til at tro, at han får noget værd, mens han holder dine rigtige værdigenstande godt skjult (som under din sko).

Et andet vigtigt værktøj er noget, der gør støj. En fløjte er kommet meget mere end én gang for mig, især da jeg huskede historien om en anden solo kvindelig rejsende, der engang brugte den til at afværge rabiøse aber i Indonesien.

Jeg gjorde det samme flere måneder senere, da jeg på et par sekunder huskede at bruge min fløjte, da en vred abe lungede mod mig. Det viser, at du aldrig ved, hvor gavnligt noget så lille kan være.

Sikkerhedside nr. 4: Få anbefalinger fra lokalbefolkningen

Gør fuldt ud brug af de platforme, der er tilgængelige online for at forstå, hvad du skal kigge efter i det område, du rejser til, især hvis det er din allerførste gang på at rejse solo i området. Facebook, Couchsurfing, Meetup.com, det nomadiske netværk – Der er masser af online -samfund, du kan deltage i for at få insiderinfo.

Jeg finder, at det at stille sikkerhedsspørgsmål på disse platforme ofte er meget mere pålidelige end nogle rejseinformationswebsteder, da de er meget mere aktuelle, skønt det ikke ville skade at undersøge almindelige svindel og farer på din destination på dem.

For amerikanere ville det være Bureau of Consular Affairs.

Spørg medarbejderne på dit hotel eller gæstehus, der svindler at kigge efter. Find ud af ikke kun, hvad du skal se under dit besøg, men også hvilke områder du skal undgå. Ingen ved dette bedre end de mennesker, der bor der året rundt.

Endelig er en pålidelig gående udflugt i begyndelsen af ​​din rejse i en ny by ikke kun en god måde at få en ordentlig introduktion til området,Men også en mulighed for at stille spørgsmål får meget flere sikkerhedsideer fra din lokale guide.

Sikkerhedside nr. 5: Klæd dig passende

Klæd dig som et lokalt i køb for at blande ind. Ved at skille sig ud risikerer du meget mere end bare irriterende catcalls. Det er en trist virkelighed, men i nogle lande kan kvinder ikke klæde sig, som de vil og har brug for at dække.

I generelt muslimske lande er for eksempel ikke tilrådeligt at bære shorts og tank toppe og kan opfattes som stødende. Det er bedst at i det mindste dække skuldrene og knæene. Foretag en vis undersøgelse af, hvad der er korrekt at have på, inden du pakker.

Det virker indlysende, men det er stadig alt for almindeligt at se topløse piger på strandene i Thailand eller utroligt korte shorts og afgrøde toppe i Malaysia og Indonesien.

I køb, der skal respekteres, er det vigtigt at respektere de lokale skikke- og beskedenhedsniveauer.

Sikkerhedsidee nr. 6: Gå ikke alene om natten

I nogle lande er det helt sikkert at gå alene om natten. I andre kan det være farligt. At gå ud om natten i grupper eller bede om at blive ledsaget af en anden på dit gæstehus eller hotel er altid smart.

Desværre lærte jeg dette på den hårde måde, efter at nogen greb mig i mørke, da jeg gik langs en snavssti i Nepal. Det lokale politi og min pensionatsejer var begge forvirrede og sagde, at den slags ting aldrig sker der.

Det viser sig, at det gør det, og jeg sørgede for aldrig at være alene om natten derefter i Nepal, og nu sørger jeg for ikke at gå alene sent om aftenen.

Sikkerhedside nr. 7: Lav kopier af dine afgørende dokumenter

Selvom vi altid håber, at der ikke vil ske noget, er det vigtigt at være forberedt på et værste tilfælde. Lav kopier af dine afgørende dokumenter, inklusive dit pas, identitetskort og forsikringskort, og hold dem i alle de poser, du har.

Opbevar også elektroniske kopier, skal det værste forekomme, og du mister papirkopien sammen med det fysiske dokument. Tag fotos af alle dine afgørende papirer, og gem dem på din telefon og bærbar computer, ud over at udgive dem til en sikker cloud -server.

Jeg anbefaler også at tage billeder af elektronik, du rejser med og offentliggør dem til en sky -server. Dette vil hjælpe med at verificere, at du ejede varen, hvis du har brug for at fremsætte en rejseforsikringskrav.

Sikkerhedside nr. 8: Kend de lokale nødnumre

Slå op på det lokale nødnummer online, inden du rejser, eller spørg personalet i receptionen, uanset hvor du bor. Der er også apps, som TripWhistle, der leverer nødnumre fra hele verden.

Naturligvis er det bedste tilfælde, at du aldrig behøver at bruge det, men det er altid smart at være forberedt, hvis du har brug for det.

Sikkerhedsidee nr. 9: Lad venner vide, hvor du er

Sørg for, at nogen (en ven, familiemedlem eller kolleger) kender din rejseplan, og hvor du skal være på et givet tidspunkt. Prøv ikke at gå af nettet helt eller i lange perioder, især hvis du har ængstelige forældre derhjemme. If you do change your plans — because it’s bound to happen sometime — don’t forget to let someone know.

Mange lande har billige SIM -kort ($ 20 USD eller mindre), som vil hjælpe dig med at holde kontakten, hvis du har en ulåst telefon. Desuden, hvis du er på farten, er det ofte en Gudsend at have internetadgang til at booke rejsearrangementer og finde retninger.

***
In closing, traveling solo is marvelous. It allows you to make all of your own travel decisions, promotes personal growth and independence, and can even be a bit safer considering that you can take in a lot more of your surroundings than if a friend were around distracting you.

Solo traveling helps to sharpen intuition and, despite normal worries, is often no a lot more hazardous than your hometown.

The same common sense you use at home is relevant abroad. It’s not rocket science, and as long as you’re smart about it and follow these basic tips, you’re in for a positive adventure.

Kristin Addis is a solo female travel expert who inspires women to travel the world in an authentic and adventurous way. En tidligere investeringsbankmand, Kristin, har solo rejst verden rundt i over otte år. You can find a lot more of her musings at Be My travel Muse or on Instagram and Facebook.

Book Your Trip: Logistical ideas and Tricks
Book din flyvning
Find en billig flyvning ved hjælp af Skyscanner. It’s my favorite search engine because it searches web sites and airlines around the globe so you always know no stone is left unturned.

Book din indkvartering
Du kan booke dit hostel med HostelWorld. If you want to stay somewhere other than a hostel, use Booking.com as they consistently return the least expensive rates for guesthouses and hotels.

Glem ikke rejseforsikring
Travel insurance will secure you against illness, injury, theft, and cancellations. It’s detailed protection in case anything goes wrong. I never go on a trip without it as I’ve had to use it lots of times in the past. Mine yndlingsfirmaer, der tilbyder den bedste service og værdi, er:

Safetywing (bedst for alle)

Insure My tur (for dem over 70)

Medjet (for yderligere evakueringsdækning)

Klar til at booke din rejse?
Tjek min ressourceside for de bedste virksomheder, der skal bruges, når du rejser. Jeg viser alle dem, jeg bruger, når jeg rejser. De er de bedste i klassen, og du kan ikke gå galt ved at bruge dem på din rejse.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Win a trip to Japan! join the brother ’10 for Tokyo’ Challenge!
Next post Gederne er på vej! Vores rejse fra Grenada til Mexico