Sunshine Coastline kommer til Sydney, så godt vi går til Hunter Valley

Der er ingen tvivl om, at de sidste to år har været en slog. Men med Australien, der er indstillet til at åbne grænser igen om en uges tid, lad os håbe, at tingene er på vejen tilbage til normalitet.

For os har barometeret for ‘normal’ altid været baseret på rejser.

Katastrofer som 9/11, verdensomspændende monetære kriser, fly, der forsvinder, såvel som nu har denne pandemi haft store effekter på os, ligesom mange, mange mennesker.

Så det har været en interessant de sidste par dage for os med møder om rejser, faktisk rejser samt at have besøgende rejser til os – såvel som et stort rejseseminar, der sker i Sydney senere i denne uge – det føles som gear bevæger sig i den rigtige retning .

Vi håber, at du nyder denne almindelige udgave, såvel som at den giver dig et lidt håb, vi alle snart kommer tilbage til verden igen.

Cheers – Jim & Christina XX

I dag er vi glade for at indhente vores fremragende venner Peter Hook samt Lauren Grounsell fra Go til Sunshine Coast.

De har arrangeret den allerførste frokost med mediemedier tilfredsstillet siden Australien gik i lockdown. Vi er tilfredsstillende i det smukt bragte Hinchcliff hjem en blok tilbage fra Circular Quay.

Placeringen er opdelt i tre sektioner på fire forskellige etager: Lana, Grana såvel som Apollonia. Appollonia er kælderbjælken, Grana (eller ‘korn’ på italiensk) er stueetagen, hvor køkkenområdet møller sit eget mel til blandt andet utrolige bagværk.

Men vi er ovenpå på første sal i Lana – italiensk for ‘uld’ – som dette blev brugt til at være en gammel uldskur for et århundrede siden. Dens udsatte bjælker såvel som originale murvægge giver dette område en vidunderlig stemning.

Baren ved Lana er gin-tung-bare den metode, vi kan lide den. Endnu bedre er det overvejende Aussie Gin derop, inklusive et fald, jeg har været fascineret af i aldre: Hartshorn Distillery er knyttet til en fårefarve i Tasmanien.

De laver chèvre -ost såvel som ting som det, men med valle fra fåremælken, håndterer dette destilleri sin egen gin! Jeg troede, det ville være lidt underligt, men Barstaff lod os have en smule smag så godt som vi er overrasket over at finde, at gin har en vidunderlig cremet glat tekstur.

Mad hos Lana er enestående.

Fra delikate tunger såvel som perlebyg såvel som krabber toppet med en æggeblomme til latterligt velsmagende muslinger, der inkluderer finhakket syltede rødløg såvel som chili mayo såvel som helt ristet andebryst, frokost er fejlfri.

Billeder med tilladelse fra Go To Sunshine Coast

Mellem kurser hører vi mere om, hvad der sker i Sunshine Coastline i de sidste 12 måneder.

Og svaret er: meget!

Nye hoteller, kurbade, glampingoplevelser, ubådture, restauranter, destillerier, bryggerier – faktisk er Sunshine Coastline udnævnt til Australiens finansiering af håndværksøl med de mest små bryggerier pr. Indbygger.

Vi ser på at gå så meget som Queensland i marts, så vi fortæller dig mere om det ned ad linjen.

I eftermiddag er vi tilbage i Hunter Valley! Det er otte lange måneder siden vi var lige her sidst så godt som det er så dejligt at være tilbage.

Vi inspicerer i vores smukke Hotel Suite i Chateau Elan på vintage samt prøver ikke at blive så godt komfortabel på Big the Balcony med udsigt over resortets golfprogram eller i boligarealet med sin åbne termin såvel som Big TV.

Vi har en fuld evaluering af denne smukke del af Hunter Valley for dig snart, men for nu har vi en middagsdato at komme til!

Med tilladelse fra Hunter Valley Resort

Med tilladelse fra Hunter Valley Resort

Vi er lige her klokka fire fyrretræer på gården til en smule middag med vores fremragende venner Katie såvel som Anton.

Fire fyrretræer på gården ligger inden for det imponerende bukoliske landskab i Hunter Valley Resort, der har hvad som helst fra logi til ridning til rækker af vinrapper lige uden for døren.

Det er en familieejet udvej såvel som Guv’nor Phil Hele tilfredsstiller os til at tage os rundt i taphouse.

Four Pines på gården er bygget til at føle sig som en enorm landspub med sin runaround -veranda såvel som lang bar og er et ekstremt indbydende syn for den sultne, tørstige rejsende. Det er ligeledes lidt af en TARDIS med flere værelser, et meget sal konferencecenter såvel som endda et enormt begivenhedsområde gemt væk bagpå.

Phil har på en eller anden måde håndteret det umulige af et rummeligt, men alligevel hjemligt sted.

Og så er der forfriskningerne.

Fokuseret på moderne pubpris – min fremragende oksekød Brisket -burger er vidnesbyrd om det – og et fantastisk valg af bryggerier af det berømte Manly Brewery Four Pines – deraf navnet. Du kan få en fire-øl smagende padle for at se, hvilken der er din favorit.

Hvad angår ‘på gården’ del af dette sted, er der over vingården en lille besiddelse, som Phil svarer til gården i Byron Bay, hvor husdyr såvel som afgrøder vokser i harmoni.

Det er en storslået begyndelse til vores weekend In Australiens ældste vinregion.

Det er en tidlig begyndelse i morges. Vi er på Glandore Estate, kun 10 minutter ad vejen, for at plukke druer til deres høst!

Dette er den allerførste gang, enten Christina eller jeg nogensinde har gjort noget som dette, så det er med en vis nervøsitet, at vi parkerer op såvel som går til den samlingsmængde, såvel som hvor kaffe, bacon ruller såvel som registrering sker alle .

Vi er velkomne meget først af nogle lodne venner såvel som af mennesker venner, der forklarer, hvad der sker såvel som at give os vores pickers skjorter.

Derefter, før vi forstår det, vandrer vi til vinstokkene for at plukke druer – faktisk kardaternay druer. Præcis hvor ekstremt jæger.

Inden længe kører solen højt så godt som vi er helt indtrængende i høsten. Når hver hvid beholder fyldes med druer, råber vi ‘spand!’ For nogen at give os tomme badekar samt tage den fulde væk.

Vi er forbløffet over nøjagtigt, hvor mange druer der vokser et sted.

Du kan betyde cirka 15 minutters høst fra kun et område nogle gange … eller måske er vi bare langsomme. Uanset hvad, den 120-stærke gruppe af os ramte nye poster med vores høst og bragte over otte ton til vintage. såvel som det er bare fra mere end en masse rækker vinstokke.

Dagen kulminerer med en ekstravagant frokost i hjertet af vingården blandt træetønderne såvel som tårnhøje stålgærtanke. Maden er utrolig såvel som den fælles oplevelse af valgdagen gør alle i rummet øjeblikkelige fineste kammerater.

Her er vores fulde gennemgang af vores dag i Glandore såvel som du kan ligeledes se vores video af dagen her.

Vi er ved at gøre vores metode tilbage til vores suite på Chateau Elan, når vi bemærker direkte overfor indgangen til Glandore Estate er Oakvale Wines.

Vi er lige i tide til at have en hurtig smagning på denne ekstremt betragtede vingård.

Vi har måske eller måske ikke købt en hel del vin, mens vi er her.

Tilbage ved vores rige pude åbner vi en flaske vin samt sætter os ind for en fredelig aften med et par af jægerens fineste ost.

Fra den ildelugtende ostebutik i Pokolbin er dette fad netop, hvad lægen bestilte. Såvel som den vaskede skorpe er absolut lækker … såvel som bestemt giver troværdighed til navnet på butikken!

Vi tager det enkelt i morges samt tilfredsstiller Katie såvel som Anton til en afslappet brunch på Deck Cafe Lovedale, som er en del af Gartelmann -vin. Det er en smuk bolig- eller erhvervsejendom såvel som endda har et fjerkræ -coop såvel som nogle fremragende små heste.

Med vores bord, der kigger ud over dammen, studerer vi alle sammen menuen. Christina vælger morgenmadskraftpladen, som virkelig er mere et fad for en!

Kogt æg, hummus, avocado, frisk spinat, ristede spædbarns gulerødder, broccoli, spædbarns rødbeder, blandede frø såvel som pistache -dukkah falder foran hende, mens resten af ​​os ser på godkendt.

For en gangs skyld er jeg ikke så sulten såvel som at anmode om noget fra menuen, som ligeledes er ekstremt i modsætning til mig. Uanset hvor langt fra at være en lille bid at spise, har ejer-chef Matt Dillow jazzet min grundlæggende bacon-avocado-rulle for at være noget, jeg mener, de skal lave et langvarigt menupunkt. Det er utroligt!

Vores gåtur til kælderdøren til Gartelmann -vin til vores smag er barmhjertigt kort; Det er varmt så godt, som jeg er temmelig fuld igen.

Men vi er prydet med Luke Woods ‘energi til vores smagning (spørg efter ham, når du er lige her btw) såvel som han fører os med hele valget, som Gartelmann har.

Tiden flyver forbi til det punkt, hvor det næsten er tid til at spise igen, men vi har endnu en kælderdør til at besøge. Vi trækker os modvilligt væk. Det er et smukt område med nogle bemærkelsesværdige vine såvel som et fantastisk selskab.

Vores næste stop er at tilfredsstille legenden, der er Lisa McGuigan ved hendes nye Cellar Door Vamp.

Og det er en kælderdør som ingen anden. Overalt. I verden.

Vi er velkomne til vingården af ​​Lisa selv-en større karakter end livet, der bobler over med entusiasme, kreativitet, eventyr, sjov såvel som kærlighed.

Hun er ligeledes fascinerende ydmyg.

Ledede os med hendes virkelig unikke ejendom, som har mere end et antydning af gotisk til det, forklarer hun nøjagtigt, hvordan hun havde hele visionen om dette område i hovedet, før hun startede, såvel som nøjagtigt, hvordan hun forsøgte forsøgte at udføre det godt.

Lisa, min skat. Jeg tror, ​​du gjorde det meget bedre end at prøve.

Med assist fra hendes fremragende personale Sara såvel som Rex (og dejlige Maggie Cellar Door Hound selvfølgelig!), Viser Lisa os sine vine – hver flaske ekstravagant mærket såvel som hvis indhold er farligt quaffable.

Inden længe chatter vi alle sammen med en gruppe andre gæster, der har fås til en smag.

Og det er den slags miljø, som Lisa har tryllet frem i denne bemærkelsesværdige, luxe sanctum af en kælderdør. De middelalderlige hjelme såvel som sværd, der linjer de sorte vægge, den gigantiske krystaldækkede lysekrone ovenforDen cirkulære bar, chainmail-gardiner over de personlige kabiner-det hele håndterer på en eller anden måde den vanskelige linje med at være finurlige, men alligevel ekstremt sympatiske.

Lisa opretter stadig sit køkkenområde såvel som Oyster Bar, så hun har mad bragt ind fra ved siden af ​​- EXP. intet mindre.

Hun bringer os deres hjemmelavede crumpets, som er store tilstrækkelige på egen hånd. Imidlertid tilsætning af den glatte cremede creme fraiche, røget laksekaviar -perler såvel som en fangst af citron løfter noget, jeg har kun nogensinde lagt smør på en helt ny verden.

Og vi får opfattelsen af, at dette er stilen med billetpris, som Lisa serverer i Vamp også ganske snart.

Det var en ganske sen aften til sidst med Lisa, Sara såvel som Rex. Det var en af ​​de usædvanlige nætter, der ender med at blive så meget mere, end du planlagde eller forventede.

En anden ting, vi ikke forventer, er nøjagtigt, hvor stor den daglige medicinske spa er i Chateau Elan. Modtagelsesområdet har en hyggelig, ‘Cottage Glam’ stemning såvel som behandlingsrummet ned ad korridoren tilbyder en blændende række af forkælende oplevelser.

Vi er lige her i et 50-minutters parmassage såvel som behandlingen er udsøgt. Det har været et hektisk par dage, så det er netop det, vi har brug for. Rummet er fantastisk, der er tilstrækkeligt til at nyde de varme olier, som vores professionelle masseusser bruger, såvel som den pinky-blå glød fra LED Light Therapy Tubs tilføjer rumets afslappende tone.

Efter vores massage slapper vi af ved Hydro Lounge såvel som dækareal, hvor du kan nyde de udvendige mineralspaer såvel som solbestole efter din behandling.

Vi bruger et stykke tid på at opsuge morgensolen samt nyde et glas rosébobler. Dette er, hvad livet handler om.

At vende tilbage til arbejde efter dette bliver vanskeligt. Vi har dog nogle mennesker til at se først.

Vores allerførste stop er at Bimbadgen for at indhente vores venner Belinda, den enorme manager -dame, samt Richard, vingårdens hovedvineproducent.

Vi kan godt lide denne vingård samt altid sørge for, at vi springer ind for i det mindste Hi. Men denne gang, efter at have chat med Belinda, tager Richard os rundt på gulvet for at vise os nogle ting.

Du kan se vingårdens indre arbejde, når du går ind i Bimbadgen, men vi har aldrig været nede for at se på det tæt på før. Vi har heller ikke været i en vingård lige efter høst, såvel som Richard lader os smage den friske druesaft lige efter at den er blevet presset.

Det er så fascinerende såvel som Richard er så smart, vi opdager meget om nøjagtigt, hvordan saften udvikler sig såvel som nøjagtigt, hvordan den forekommer temmelig hurtigt.

Richard har ligeledes startet sin egen vinetiket – John Wallace Wines – som vi har talt om før.

Han er nu lige udgivet yderligere to vine: ‘Sisters’ Chardonnay såvel som ‘B.P.D.’ Shiraz. Vi lader dig forstå, hvordan de er, så snart vi får mulighed for at smage dem!

Og det ville ikke være en tur til jægeren uden at poppe ind til vores yndlingsvingård såvel som hvis ejere genindførte vores lignende for regionen: Scarborough Wines.

Deres kælderdør er nu i det, der var, da husholdningshjemmet såvel som ser ud over vinstokkene såvel som så meget som den beskadigede bagerste bjergkæde. Det er et fantastisk sted at smage fremragende vin.

Jeg tror, ​​Scarborough gør den allerbedste vinsmagning overalt. Ikke kun får du plads ved en passende tabel med alle noterne foran dig såvel som personalet Der er utroligt vidende, du får ligeledes et matchende ostefad at nyde.

Hvor stor er det?

Jeg forstår ikke, hvorfor dette ikke har fundet sted før, men vi slutter os også til Scarborough Wine Club i dag, hvilket virkelig er spændende. Ikke kun får du din mulighed for en masse flasker afhængigt af dit medlemskab, du får ligeledes en bonusflaske til at fjerne såvel som et magnum af deres gule etiket Chardonnay!

Vores kørsel tilbage til Sydney er endt med at blive meget … ‘Clinky’!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Følelse som en lokal rundt om i verden
Next post Det lille paradis for Caye Caulker