7 steder at tage dine børn i Tillamook, Oregon

Det officielle websted for Tillamook County, Oregon siger “Velkommen til landet med ost, træer og havbrise”, som er (efter min skøn) en ret nøjagtig tagline . Jeg kørte for nylig overalt i Tillamook County med mine tre børn på slæb – vores mål var at se så meget som muligt uden at føle sig helt frazzled i slutningen af ​​turen. I løbet af tre dage tællede vi nummerplader fra 28 forskellige stater. Efter min erfaring, når du først møder folk fra 15 unikt forskellige dele af landet, skal du være et sted værd at skrive hjem om.

I ingen særlig rækkefølge er her et par forskellige steder at få dig til at gå på din egen Tillamook -familieferie:

Bay Breeze Golf, der sætter kursus

Ved siden af ​​Tillamook Cheese Factory på Latimer Road North har Bay Breeze Golf har et atten-hullers ægte græs, der sætter kursus-noget jeg aldrig har set i vores mange rejser over hele landet. Bay Breeze har tilføjet et par sjove hindringer for at holde børnene engagerede. Mens vi ikke personligt besøgte denne attraktion, ser grundene ud til at være omhyggeligt vedligeholdt; Vi opdagede en multi-generationsgruppe på banen, og alle syntes at have det godt. Hver golfspiller betaler $ 8, huslejer er inkluderet.

Internet side:

Naval Air Station / Tillamook Air Museum

Ifølge Guinness Book of World Records er den Tillamook-baserede Naval Air Station verdens største trestruktur. En af en håndfuld resterende 2. verdenskrig blimp hangarer spredt rundt i amtet, Tillamook Air Museum passer let inde i bunkeren, der engang holdt op til otte massive “K” klasse Navy Blimps. Vi tidsbestemte vores besøg i Tillamook Air Museum med frokost, spisning på Air Base Cafe, før vi kom ind i museet. Fordi meget af oplevelsen er “Look Don’t Touch”, troede jeg ikke, at mine børn ville vare længe. En af de første udstillinger er imidlertid en række fighter cockpits, hvor små mennesker kan klatre inde og få en fornemmelse af, hvordan det kan være at være en jetpilot.

Tilføjelse til cockpitoplevelsen fik vi en påskønnelse af størrelsen af ​​lasttransport inde i maven på Mini Guppy (dette gigantiske fly er stationeret uden for bøjlen). Min yndlingsdel af turen var heliumrummet, hvor du kan se de gigantiske motorer, der engang filtrerede og pumpede rent helium ind i blimps. Generel optagelse er $ 9, og familier på fire (to børn, to voksne) modtager en prispause til $ 25. Planlæg at tilbringe mere tid her, end du først forventer.

Internet side:

Tillamook Forest Center

Tillamook Forest Center var den mest uventede og behagelige overraskelse på vores eventyr i Tillamook County. Tillamook Forest Center ligger i hjertet af Tillamook-skoven, der ligger ved Highway 6 omkring tyve-eller-så-minutter øst for Tillamook, og ligger i hjertet af Tillamook-skoven. Hvis du kortlægger din rejse, kan du besøge denne destination på vej ind eller ud af byen (eller på en regnvejrsdag). Vedligeholdt og drevet af Oregon Department of Forestry Dette “fortolkende og uddannelsescenter viser arven fra den historiske Tillamook Burn og den offentlige ånd bag en monumental genplantningsindsats, der efterlod et permanent aftryk på Oregon -historien, mens han også skabte bæredygtig skovforvaltning i dag.”

Triphøjdepunkter inkluderer (1) en tur til toppen af ​​Lookout Tower, (2) en prisvindende femten minutters dokumentar om nedfald og comeback fra regionens tre massive skovbrande, og (3) interaktive udstillinger, der lærer besøgende af alle Aldere om skoven, regionens tidlige bosættere og moderne bæredygtighedsinitiativer. Vores besøg faldt sammen med 12:30 Plant Walk, et af de fire uddannelsesprogrammer, der kørte hele dagen. Museumsoptagelse og programdeltagelse er både gratis (donationer er både værdsatte og skattemæssige fradragsberettigede). Vi mødte en anden familie, der planlagde hele deres besøg omkring at deltage i alle fire uddannelsesprogrammer; Spise en picnic frokost og udforske grunde mellem sessioner. En familie kunne let bruge to timer på bare at udforske anlægget og vandre i grundene.

Internet side:

Cape Meares State Scenic Viewpoint

Beliggende tættere på Oceanside end Tillamook, er Cape Meares State Scenic Viewpoint værd at den naturskønne omvej. Denne frie attraktion er hjemsted for Oregons mindste fyrtårn (måler på 38 meter høj) og den nuværende største Sitka Spruce-træ (næsten fire gange højden på fyret på 144 meter højt). I sommermånederne kan besøgende turnere i fyrtårnet mellem kl. 11 og 16. Hele året lange giver Lookout Point en fantastisk udsigt over havet og kystlinjen så langt øjet kan se.

Cape Meares Scenic Viewpoint er også hjemsted for “Octopus -træet.” Som navnet antyder, har træet forgrenet sig på en måde, der er mere vandret end lodret; En kombination af vind og genetisk forvirring fik dette grantræ til at afvige fra dets højere søskende. Bemærk, at stien førernull

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Hvor skal man bo i LA: Mondrian Hotel, West Hollywood Review
Next post L.A.C Choc-Nutty Popping Candy Cocktail