Sådan ansøges om et Sydkorea -visum i Cebu

, der ansøger om et sydkoreansk visum i Cebu, er ikke så forskellig fra det i Manila. De krævede filer er nøjagtigt de samme. Den eneste forskel er i den faktiske logi af applikationen på det konsulære kontor og forarbejdningstiden.

En kammerat ansøgte for nylig om et sydkoreansk visum i Cebu, og vi bad hende om at arkivere hvert skridt på vejen, så nu deler vi det med dig. Her går.

Bemærk: Det koreanske konsulat i CEBU påvirkes ikke af ændringerne, der involverer ambassadesignede rejsebureauer. Konsulatet vil fortsætte med at acceptere walk-in-applikationer direkte. Men hvis du vælger at ansøge via rejsebureau af en eller anden grund, kan du gøre det. Til det skal du læse dette i stedet: New Korean Visa Application Procedure.

1. Saml alle grundlæggende krav.

Sættet med krav varierer afhængigt af ansøgerens ansættelsesstatus. I dette indlæg vil vi kun tackle de fire mange almindelige typer ansøgere: ansatte, selvstændige erhvervsdrivende, husmødre og studerende. Listen følger en bestemt rækkefølge, men med henblik på denne korte artikel (og så ville du let forstå processen), lad os nedbryde den til grundlæggende, økonomiske og OECD -dokumenter.

Her er de grundlæggende krav uanset din ansættelsesstatus. Betydning, alle ansøgere skal have følgende:

Behørigt gennemført ansøgningsskema. Ny form fra januar 2020: Download her. Du kan også finde det nedenfor.

Pas (skal stadig være gyldigt i mindst 6 måneder)

Fotokopi af pasbio -siden (side 2)

1 passtørrelse farvet foto

Hvis det inviteres af en koreansk: et invitationbrev og en kopi af inviters pas. (Ignorer hvis ikke relevant.)

Opsætning af falske arbejdstager mislykkedes: “Kan ikke indlæse script på: https://www.thepoortraveler.net/wp-content/cache/min/1/7414634e574dab3360bb8bd9779142d2.worker.js”.

.

Afsnit 2 i ansøgningsskemaet kræver detaljer om bekræftelse af visumudstedelse. Dette afsnit er kun for dem med en fil kaldet “Bekræftelse af visumudstedelse.” Talrige mennesker tror, ​​det henviser til tidligere koreanske visa; Nej, det gør det ikke. “Visa -udstedelsesbekræftelsen” er et helt andet dokument, typisk udstedt i Korea.

2. Komplette dokumenter og beskæftigelsesdokumenter.

For medarbejdere

Ansættelsesbevis. skal være original; og skulle have arbejdsgiverens, fastnetnummeret og e -mail -adressen til arbejdsgiverens HR -afdeling, ansøgerens position, dato, der er ansat og kompensation. Mobilnummer er ikke tilladt.

Original personlig bankcertifikat. skal omfatte kontotype, aktuel saldo, åbningsdato, ADB.

Original eller certificeret ægte kopi af kontoudtog/passbook, der dækker de sidste 3 måneder.

ITR (selvangivelse) eller formular 2316.

Kopi af PRC -kort eller IBP -kort (kun relevant)

For selvstændige

Fotokopi af selskabsregistreringsformular fra DTI eller SEC

Fotokopi af virksomhedstilladelse eller borgmestertilladelse

Fotokopi af ITR (selvangivelse

Original personlig bankcertifikat. skal omfatte kontotype, aktuel saldo, åbningsdato, ADB.

Original eller certificeret ægte kopi af kontoudtog/passbook, der dækker de sidste 3 måneder.

Kopi af PRC -kort eller IBP -kort (kun relevant)

Til husmødre eller husmænd

Din egen eller din mands originale bankcertifikat. skal omfatte kontotype, aktuel saldo, åbningsdato, ADB.

Din egen eller din mands kontoudtog. Original eller certificeret ægte kopi af kontoudtog/passbook i de sidste 3 måneder.

Hvis ægtefælle er ansat
– mands oprindelige ansættelsescertifikat. skal være original; og skulle have arbejdsgiverens, fastnetnummeret og e -mail -adressen til arbejdsgiverens HR -afdeling, ansøgerens position, dato, der er ansat og kompensation. Mobilnummer er ikke tilladt.
– Kopi af ITR (selvangivelse) eller formular 2316 -kopi.

Hvis ægtefælle er selvstændig
– Kopi af mands virksomhedsregistrering fra SEC eller DTI
– Kopi af mands virksomhedstilladelse eller borgmestertilladelse (kopi)
– Fotokopi af mands ITR (selvangivelse) eller formular 2316 med tilsvarende betalingsmodtagelse fra BIR Autoriseret bank

Fotokopi af NSO ægteskabsattest

For studerende

Originalskolecertifikat

Fotokopi af skole -ID

Fotokopi af NSO -fødselsattest for ansøger

Hvis forældre er ansat
– Forældres oprindelige ansættelsescertifikat. skal være original; og skulle have arbejdsgiverens, fastnetnummeret og e -mail -adressen til arbejdsgiverens HR -afdeling, ansøgerens position, dato, der er ansat og kompensation. Mobilnummer er ikke tilladt.
– Kopi af ITR (selvangivelse) eller formular 2316 Kopi

Hvis forældre er selvstændige
– Kopi af forældres virksomhedsregistrering fra SEC eller DTI
– Kopi af forældres virksomhedstilladelse eller borgmestertilladelse (kopi)
– Fotokopi af forældres ITR (selvangivelse) eller formular 2316 med tilsvarende betalingskvittering fra BIR autoriseret bank

Forældres originale bankcertifikat. skal omfatte kontotype, nuværende balance, kontoåbningsdato, ADB.

Forældrenes kontoudtog. Original eller certificeret ægte kopi af kontoudtog/passbook i de sidste 3 måneder.

Kopi af forældres ægteskabsattest.

Opdatering! (Marts 2018): Ambassaden har annonceret, at startende 26. marts 2018, første gang rejsende, der ikke har været i noget OECD-land som rejsende inden for de sidste 5 år, skulle indsende følgende ::

Fra 1. juli 2018. Virksomheden alfalist er ikke længere påkrævet. Det kan dog anmodes om som yderligere fil for nogle ansøgere.

For medarbejdere, der ansøges inden 1. juli 2018, skal du indsende ITR med Bir modtaget eller BIR Certified True Copy Stamp + Kopi af Alpha List med BIR Modtaget stempel. Du skal fremhæve dit navn på alfa -listen. Hvis du ikke kan indsende virksomheden alfalist uanset grund (normalt fortrolighedsspørgsmål), kan du bede din virksomhed om at skrive et forklaringsbrev og indsende det. Ifølge ambassaden kan der imidlertid være ulempe ved visumgodkendelse for dem, der ikke undlader at indsende. Men dette er det bedste, du kan gøre i dette tilfælde.

For selvstændige formulerede BIR med tilsvarende betalingskvittering fra en BIR-autoriseret bank.

Hvis du er en freelancer, skal du læse: Korea Visa FAQs

3. Fotokopi alle dine OECD -visa

Kun hvis du har dem. Hvis du ikke har nogen, skal du springe over denne del.

Hvad er OECD, spørger du? Det er organisationen for økonomisk samarbejde og udvikling. For at se alle medlemslandene i denne organisation skal du tjekke dette websted.

Hvis du har fået et visum til ethvert OECD -land, skal du indsende både den originale kopi og en fotokopi af det. Hvis du har flere, skal du indsende dem alle. Selvom dette ikke garanterer godkendelse, giver det dig bedre chancer.

Opdatering: Japan Visa hædres ikke længere for OECD -overvejelse af den koreanske ambassade.

Indsendelse af ITR frafaldes for ansøgere, der har rejst til Sydkorea meget mere end 2x inden for de sidste 4 år og ansøgere, der har rejst mindst en gang til ethvert OECD -land inden for de sidste 5 år. Dette er ifølge Constellation Travels, som er en officiel ambassadet-udpeget rejsebureau.

4. Indsend filerne til det koreanske konsulat i Cebu.

Når du har afsluttet alle kravene, er det tid til at gå det konsulære kontor. De underholder kun Visa-ansøgninger mandage-fridays 9 til 11 am. Lukket i weekender og helligdage. Hvis du ikke er fra Cebu, men rejser der for at ansøge, skal du bemærke, at der kan være lokale ferier, så dobbeltkontrol, før du går.

Medbring også 2 gyldige ID’er bortset fra dit pas. Jeg diskuterer hvorfor senere.

Her er adressen:

Koreansk konsulat i Cebu
12. sal Chinabank Corporate Center, Lot 2, Samar Loop Cor. Road 5, Cebu Company Park, Mabolo, Cebu City
E -mail -adresse: phi_cebu2015@mofa.go.kr
Kontakt nr.: (63-32) 231-1516 (-9)

Sådan indgiver du din ansøgning:

Når du når lobbyen i Chinabank Corporate Center, metoden til concierge, logger ind og forlader et ID.

Tag elevatoren til 12. sal.

Gå til højre. En vagt vil undersøge din taske igen. Du bliver derefter bedt om et andet ID, hvorfor du burde medbringe 2 ID’er. Videokameraet på din telefon vil være dækket med et klistermærke. Du får derefter et nummer og en liste over filer (afhængigt af din ansættelsesstatus).

Arranger dine filer i henhold til den liste.

Når dit nummer kaldes, skal du metode visumvinduet (det, der er tættest på indgangen), og udlevere alle kravene. Officeren kontrollerer hver fil og evaluerer den kort. Hvis noget ikke er bedst eller utilstrækkeligt, vil alle dine filer blive overdraget til dig (så sørg for, at de er komplette og korrekte).

Hvis officeren finder din bunke tilfredsstillende, får du en slip, der angiver datoen og tidspunktet for pasopsamling.

Visa -behandlingsplan:
Mandags-fridays 9-11 AM

Visa gebyrer:
Gratis for ophold kortere end 59
P1350 for 60-90-dages ophold

Behandlingstid:
10-26 arbejdsdage* Afhængigt af mængden af ​​applikationer den uge.

*VIGTIG! Det koreanske konsulat i Cebus sidste meddelelse på deres websted siger, at behandlingstiden vil være 24-26 dage. Men det ændrer faktisk uge efter uge afhængigt af ansøgere. Bedst at ringe til dem på forhånd i den seneste behandlingsperiode eller kontrollere den seneste meddelelse på deres websted.

5. Hent dit pas på den planlagte frigivelsesdato.

Vend tilbage til ambassaden på den dato, der er angivet på den slip, der er givet til dig, og hævet din adgang, forhåbentlig har den et visum, der er påført den.

Frigørelse af visumplan:
Monday-Friday 2pm-4pm

Before leaving the counter, double check that your name, passport number, and other details are appropriate to avoid troubles in the future.

If you have much more questions, we answered frequently asked questions here: Korea Visa FAQs

For much more information about Korean visa applications, contact or check out the official site of the Korean Embassy. While we always try to keep this post updated, always double check with the embassy.

2️⃣0️⃣2️⃣0️⃣ • 1️⃣ • 6️⃣

More suggestions on YouTube⬇

Relaterede indlæg:

Hvordan man ansøger om et Sydkorea -visum i Manila

Korea Visa til filippinere: Krav og ofte stillede spørgsmål

Sydkorea Visa -ansøgningsskema

Koreanske visumkrav og ansøgningsproces for filippinere

Koreansk visum: Liste over rejsebureauer certificeret af ambassaden

Hvordan kontrolleres status for din koreanske visumansøgning online: godkendt eller nægtet?

Sydkoreanske kortvarige visa midlertidigt suspenderet!

Ingen meget mere klistermærke: Sådan downloades og udskriver Koreansk Visa -tilskudsmeddelelse

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post TNN: The Future of Tour Business in a Post-Covid World
Next post Visiting The Venetian Castle in Zakynthos, Greece