Hvad indikerer romantik for dig? Alexx Stuart fra Low Tox Life

fra Champion Bar Tender til forkæmpelse af Clean Living, Alexx Stuart fra LowtoxLife.com har et ganske perspektiv. Denne fascinerende, entusiastiske og generøse dame fortæller os sit svar på spørgsmålet: Hvad tyder romantik for dig?

Alexx har en af ​​de sundeste syn på at være sunde, jeg nogensinde har kendt. Hendes positivitet og entusiasme hælder fra hende, men alligevel er hendes intensitet tempereret med den mest afslappede holdning til livet.

Første gang vi mødte Alexx var på en medietur til Fraser Island, Queensland, og hvor hun forklarede om, hvordan hun først kom ind i Low-Tox Living.

Alexx fandt et øjeblik med realisering, mens Alexx var ved at handle med købmandsforretning, og gjorde et skridt til økologiske produkter og ingen meget mere forarbejdede fødevarer. Så begyndte en rejse, der ville tage hende væk fra sit gamle liv til en ny viden, sundhed og oplyst spisning.

Det har ikke alle været let; Hun og hendes mand mødtes ved Bartender of the Year Awards – en anerkendelse Alexx ejer faktisk. Hun har også en baggrund i kosmetikindustrien. At bryde væk fra det liv og foretage ændringer vil aldrig være lige frem. Men al erfaring og viden har opbygget hendes forståelse af, hvad der går ind i de ting, der går ind i os. Og resultaterne kan være ret skræmmende.

På trods af denne dybe viden er Alexx imidlertid en af ​​de sjældne mennesker, der har magten af ​​viden, men som kun bruger den til at gøre godt. Der er ingen dom fra hende nogensinde. Eventuelle anbefalinger, som Alexx giver, er fra et positivt sted – og min godhed, denne dame kender meget.

Jeg tror, ​​at der ikke er nogen skyld i, hvor du er kommet fra. Der er bare spænding over, hvor du vælger at gå i dag!

Hvad angår romantik, ser Alexx også ud til at have en styring af det – men lad os høre det med hendes egne ord.

Her er hvad Alexx Stuart har at sige om romantik:

Hvad angiver romantik for dig: Alexx Stuart – Low Tox Life

1. Hvad er noget romantisk, som nogen har gjort for dig?

Det var den første dag, min mand og jeg mødte. Vi havde hængt ud med at lave krydsordet og vente på vores tur i “Bartender of the Year” -konkurrencen (ægte historie!) Og nogen faldt noget i baggrunden …

Jeg kiggede over Ollies bære og spurgte retorisk, hvad der skete, og han stirrede mig ideel i øjnene og sagde: ”Jeg ved ikke; var for travlt med at tjekke dig. ”

Flydede mig. Alarmerende charmerende. Hvile er historie omkring 13 år senere.

2. Hvad er den mest romantiske ting, du har gjort for en anden?

Usædvanlig min mand med en tur til New York for et par år siden, da jeg skulle solo på arbejde. Jeg havde arbejdet virkelig hårdt og havde lidt ekstra penge sparet og elskede bare, at vi begge kunne gå.

Airbed på vores vens sted var dog forfærdelige, så – sjove – endte vi på to separate sofaer til vores romantiske uge væk!

3. Hvilke hverdagslige små ting finder du romantisk?

Jeg elsker massage, en godnat tekst “elsker dig”, hvis mand er væk til arbejde, et spontant kram, spiser middag kogt til mig eller gør mig til en god drink. Let at behage, synes du ikke?

4. Hvad synes du er romantisk, at andre måske ikke?

Håndskrevne noter om tilfældig daglig hjemmekommunikation. Der er en “O X” i slutningen, og selvom det måske handler om, hvorvidt vores barn har en legedato eller fransk, er blevet annulleret, får det mig stadig til at smile og føle kærligheden.

Og – tak hr. & Fru romantik – jeg tror, ​​jeg var nødt til at tænke lidt for længe til at komme med mine svar, så jeg kan ikke vente med at komme på arbejde med min hr bor. Så grundlæggende, men alligevel så vigtig.

Min onkel ringede til hjemmetelefonen fra ovenpå på hans sted en gang. Min tante svarede det nedenunder, og han sagde: ”Jeg kaldte bare for at sige Je t’aime!” Så sød efter 20+ år ægteskab!

Mange tak for din indsigt i, hvad romantik indikerer for dig, Alexx. Vi elsker din historie, og hvor meget dit liv har ændret sig. Det er ret inspirerende.

Sørg for, at du tjekker Alexxs websted med lavt toks for “lækre lyspære -øjeblikke, nærende opskrifter og ideer til en glad dig og en glad planet.”

Du kan også finde hendes podcast med lavt toks Life-podcast, der er underholdende og informativ, og hendes e-toks-e-kursus viser dig, hvordan du lever rengøringsmiddel, sænker din giftige belastning og debunk en masse myter om madprocesser.

Hvis du glædede dig over dette indlæg, skal du også tage et kig på de andre artikler i denne serie, hvor vi stiller andre mennesker spørgsmålet: Hvad indikerer romantik for dig?

Og hvad med dig? Hvad indikerer romantik for dig? Fortæl os i kommentarerne!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Marokkansk mad: 11 marokko retter for at tilfredsstille dine trang
Next post Hvor man kan spise i Orange, NSW – Fiorinis Ristorante Italiano