TNN: Cuba: Sådan fordypes dig i kulturen

Hej alle sammen,

Jeg ville dele en anden video fra en nylig nomadisk netværksbegivenhed. Denne handler om “Cuba: hvordan man fordyber dig i kulturen.”

Cuba er et mysterium for adskillige rejsende. Så meget, at adskillige amerikanske borgere ikke engang er sikre på, at de kan gå der (gode nyheder: de kan).

En anden misforståelse er, at Cuba bare er en stor ø med spektakulær naturlig skønhed, en dynamisk musikkultur, legendarisk natteliv og masser af rom og cigarer. Faktisk er Cuba meget mere. Denne pres …

Hej! Undskyld at afbryde men ….

Det ser ud til, at du har snublet over en artikel om abonnent-kun!

(Allerede et medlem? Log ind her.)

Denne korte artikel er udelukkende for medlemmer af Nomadic Matt Plus! NM+ er vores medlems eneste program, der giver læsere som dig selv adgang til bonustilbud blogindlæg. Medlemmerne får også helt gratis bøger, guidebøger, blogging-kurser, adgang til vores begivenheder, begivenhedsudskiftninger, månedlige gaver, T-shirts, eksklusive pengebesparende rejsabatter og mere!

Som medlem af Nomadic Matt Plus får du ikke kun masser af frynsegoder til at gøre dine rejser billigere, men du hjælper os med at fortsætte med at skabe det omfattende rejseindhold, du elsker!

Bedst af alt, at abonnement koster mindre end omkostningerne ved frokost!

Hvis du vil have adgang til denne korte artikel (såvel som 100+ andre artikler, der kun er medlem) og alle disse andre fremragende frynsegoder, skal du deltage i Nomadic Matt Plus og begynde at få meget mere ud af dine rejser i dag!

Lær mere

Log på

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post TNN: Kontroller Bhutan: Hvordan det er og hvordan du kræver at forstå
Next post Kejserens nytårshilsen: Imperial Palace, Tokyo, Japan