Kejserens nytårshilsen: Imperial Palace, Tokyo, Japan

Publikum oversvømmet med paladsets porte på en utrolig organiseret måde. Der var masser af areal tilbage såvel som ret, men folk forblev på den ene side af vejen, da køerne snakede rundt om grunden. De var lange linjer, men de flød glat. Den eneste gang, vi stoppede, var, da vi nåede den to-trins sikkerheds- og sikkerhedsinspektionszone, hvor officerer omhyggeligt friskede såvel som de besøgende poser. Når vi var forbi det, susede vi vores metode over broen over vollgraven mod det kejserlige palads.

Det kejserlige palads har fået meget mere end sin andel af kritik. Det er en rejsende fælde, nogle hævder. Måske. Men ikke når det er den anden januar.

Køen bugter over stedet mod paladset.
Banzai!

På denne dag optræder kejseren af ​​Japan Akihito en usædvanlig offentlig optræden. Det er en af ​​de eneste to begivenheder, hvor den ceremonielle kejser giver en tale fra den kuglesikre-glasbeskyttede balkon i det kejserlige palads samt adresserer det store publikum nedenfor. Han er typisk sammen med resten af ​​den kejserlige familie.

Bare overhold de tegneserie-ish-tegn!
Solen var alvorlig, men den kølige januar -vind gjorde den acceptabel.

Whoa! Bagsiden af ​​pakken. Okay.
Da jeg ankom, var de centrale grunde allerede pakket. Lokalbefolkningen såvel som turister havde japanske flag i deres hånd og ventede på kejseren. Jeg stod langt fra balkonen, såvel som sollyset gjorde det vanskeligt for mig at få en fjernsyn. Reflektionen over glasset overmagter det indre. Jeg ville have overført til et meget mere fordelagtigt sted, men mængden havde udviklet sig så tyk bag mig, at det ville være udfordrende at flytte rundt. Før jeg forstod det, producerede viftende japanske flag et rullende hav af hvidt såvel som rødt foran mig. Kejseren var ankommet.

Akihito, der tiltrådte tronen i 1989, er den 125. kejser af sin linje, “det ældste fortsatte arvelige monarki i verden”. Selvom kejserens funktion såvel som kejseren er blevet reduceret betydeligt, forbliver han den symbolske leder af specificering og den højeste autoritet i Shinto -religionen.

Japanske flag vinkede øjeblikkeligt, da kejseren dukkede op.
Kejser Akihito såvel som kejserinde Michiko vinkede tilbage mod mængden.
Ved siden af ​​kejseren Akihito var kejserinde Michiko. Talen var kort så kort. To minutter, hvis jeg ikke tager fejl. Eller hvis det var længere, føltes det som to minutter. Snart bifalder fyren ved siden af ​​mig øverst på lungerne, “Banzai!” Alle fulgte. Den kongelige husholdning vinkede såvel som smilede til mængden, såvel som derefter yndefuldt gik ind i paladset igen. Det var over.

At komme ud af det var virkelig meget hårdere. Folk var nødt til at forlade stedet med batches, så det var uundgåeligt at vente.

Kikyo-mon var vores udgangsport.
Endelig ud af de indre grunde. Når jeg ser tilbage på Kikyo-Mon Gate.

Det kejserlige palads

2. januar er ligeledes en af ​​de to gange af året, hvor den indre grund af det kejserlige palads er tilgængeligt for offentligheden. (Den anden dato er den 23. december til kejserens fødselsdag.) East Gardens er tilgængelig for alle resten af ​​året (undtagen mandage såvel som fredage).

Det kejserlige palads forbliver det officielle hjem for den kejserlige familie. Fundet på det sted, hvor Edo Castle udnyttede til at stå, sidder det kejserlige palads i centrum af en stor park, skrevet med brede miljøvenlige moats såvel som kolossale stendykser. To broer tjener som indgangen til det indre afsnit: Maganebashi (bridgebro) såvel som Nijubashi (Double Bridge). Nært er en række togstationer, hvoraf Otemachi Station er den tætteste såvel som Tokyo Station den største.

Postkort Ideal Maganebashi såvel som Nijubashi Bridges, der tjener som indgangen til paladset.
En statue udødeliggjort Kusunoki-Masashige, en samurai fra det 4. århundrede, der kæmpede for kejser Go-Daigo.
Rolig udsigt, mens du venter
En anden struktur inde i paladset.
Den gamle Edo Castle blev afsluttet i 1888, ca. 20 år efter, at Tokugawa Shogun blev overvundet. Finansieringen flyttede fra Kyoto til Tokyo, såvel som et nyt palads blev udviklet som magtsæde kun for at blive ødelagt under 2. verdenskrig. Den nuværende struktur er helt ny, modelleret efter den gamle.

Imperial Palace, Tokyo
Adresse: 1-1 Chiyoda, Chiyoda-Ku, Tokyo, Japan
Kontaktnummer: +81 3-3213-1111

Sådan kommer du til Imperial Palace: Tag toget til Otemachi Station (Exit D2), Nijubashi-Mae Station (Exit 6) eller Tokyo Station (Marunouchi Central Exit). Det er en kort gåtur væk herfra. Den 2. januar samt 23. december, når kejseren optræder, udpeger embedsmænd bestemte indgange såvel som udgange. Kontroller det officielle sted for at forstå den nærmeste station til det tildelte indgangspunkt.

Flere forslag på YouTube ⬇

Relaterede indlæg:

Graciano Lopez Jaena Park: Jaro, Iloilo City, Filippinerne

Osaka Castle Park, Japan: Toyotomis Dream

Hitachi Seaside Park: Tidlig forårsblomst i Ibaraki, Japan

Japan Multi-City Tour: Præcis hvordan man planlægger en budgetplanrejse

Tokyo: Top 10 budgetplanhoteller under $ 70

Tokyo: Top 10 foreslåede vandrerhjem

Sådan kommer du til Sapporo fra Tokyo eller Osaka

Sådan kommer du til Disneyland fra Tokyo Downtown eller lufthavn

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post TNN: Cuba: Sådan fordypes dig i kulturen
Next post BATANGAS BASILICA: Basilica of the Immaculate Conception in Batangas City