Åbent brev til en pige, der rejser

, du er født en drømmer. En vagabond. Du tilbragte mange af din barndom med at opbygge din imaginære verden, blive ven med en regnbue, der fartede enhjørning, gå til steder, du ønskede at være, og så kun den positive side af livet, uanset hvor dårlige ting viste sig. En dag skete der noget dårligt, hvilket fik din verden til at forsvinde sammen med tiden. Du er lokket ind i virkeligheden, da du så det drømmeland, du byggede i årevis gradvist falmer, og gå tabt et sted i rummet, kunne du ikke længere finde.

Foto af Jason Blackeye på Unsplash

Andre artikler, du kan læse:

En pigereguide til backpacking: Roughing It Out i glamourøs stil

Top 10 destinationer for solo kvindelige rejsende

De komplette rejseudstyr og pakningsforslag til kvindelige rejsende

For kvindelige rejsende: En let guide til møde og afvise mænd, mens de rejser solo

13 problemer kun kvindelige rejsende kan forstå

Du blev en robot af virkeligheden, der forsøgte at passe ind; instrueret om at følge normen, fordi de sagde, at det var den eneste måde at overleve på. Du var en død fisk, der valgte strømmen ligesom alle andre. Din overtagelse var fyldt med ansvar, og din ånd døde i en meget ung alder.

Du var tabt i meget lang tid. Du kunne ikke længere engang genkende den person, du så i spejlet hver dag. Tiden fløj, og du fandt, at du efterlod ødelagte stykker af dit hjerte fra et sted til et andet.

Foto af Noah Silliman på Unsplash

Til din overraskelse mødte du dig. Du kom med på det mørkeste trin i dit liv. Du var ikke længere alene. Du vandrede med en anden sjæl. Du så den drømmeverden, du engang skabte igen, før jeg tog på billedet af vores helt egen virkelighed. På en eller anden måde så pigen i spejlet alt for velkendt ud igen. Helt ærligt indså du, at vi har meget til fælles – hun er også en vandrende sjæl! Vores eneste forskel var, at hun aldrig stoppede med at drømme, mens du … du så alle dine drømme smuldre for aldre siden.

Foto af Franciele Cunha på Unsplash

Uret krydsede kontinuerligt; Du begyndte at føle dit indre udyr igen. Du brændte din vandrende og hjalp mig med at komme tilbage på sporet. Og så opdagede du, at pigen i spejlet var mig! Du begyndte at drømme igen. Du blev genfødt.

Foto af Julia Caesar på Unsplash

År gik, og din skæbne begyndte langsomt at udfolde sig. Du så alt. Du så mig frit rejse fra et sted til et andet.

Foto af Jack Delulio på Unsplash

Du ved at være en pige, der kan være spændende, men det kan også være hårdt. At være den pige fik mig til at indse det:

Indholdsfortegnelse

1. At forlade hjemmet er aldrig let.
2. Du ønsker, at du kunne gøre mere.
3. Adrenalin Rush får mig til at føle mig i live.
4. Du er anderledes.
5. Du er ikke en pige med høj vedligeholdelse.
6. Du er egoistisk.
7. Du er ustabil.
Om forfatteren

1. At forlade hjemmet er aldrig let.

At sige farvel til et hjem, der blev grundlagt i kærlighed, er altid hårdt. Men dit behov for vækst og din tørst efter store eventyr føles bare for stærk til at ignorere. Og du regnede med, at for at opnå dem, skal du gå ud af din komfortzone og omfavne det ukendte.

2. Du ønsker, at du kunne gøre mere.

Du lever kun én gang – stærkt kliché, men du står ved det. Du bor i øjeblikket. Du er ikke glad for at tænke eller bekymre dig om fremtiden, fordi i morgen ikke er lovet til nogen. Du griber dagen og er altid på udkig efter ting, du kan gøre bedst nu, fordi livet er usikkert. Du skammer dig ikke over at sige, at du er bange for døden, men du er endnu meget mere bange for at have beklagelse over ting, du kunne have gjort.

3. Adrenalin Rush får mig til at føle mig i live.

Du elsker følelsen af ​​adrenalin, der pumper gennem dine årer. Tachycardia er din bedste ven. Tanken alene om at leve et monotont liv efterlader dig og føler dig rastløs. Du er en gører, og du higer altid efter eventyr. For mig lever dette. Og du tænker måske andet, men du er ikke desto mindre en soldat. Kald mig skør alt hvad du vil, men du vil ikke buge. Du har steder at være, og en meget lang opgaveliste at opnå.

4. Du er anderledes.

Du elsker at tage blade (betalt eller ej), fordi du er værdig til det. Penge er et ikke-problem for dig, så længe det kan opretholde alle dine rejser og stadig give dig mulighed for at betale regningerne. Du er praktisk, og du får det. Du elsker også at rejse, men dine fødder kløer bare meget mere end de andre mennesker. Og der er intet, du kan gøre for at holde dig et sted, ellers ville du blive skør, og du kan ikke lide det. Du er anderledes, men på en eller anden måde “kærlighed” troede du, at det ville matche.

5. Du er ikke en pige med høj vedligeholdelse.

Du rejser på et budget. Du er i orden med at få dine fødder beskidte, og du er ikke meget af en sucker for komfort. Du elsker vandrerhjem, men du elsker at campere mere. Hvis du skulle vælge, ville du vælge et telt med udsigt over Gazillion-stjerner end et værelse på et 5-stjernet hotel. Wooo! Du drømmer dag, mens du skriver dette!

6. Du er egoistisk.

Du rejser med eller uden andre. Er du for hård? Misforstå mig ikke; Du lonull

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post 3 lette pakningsforslag til din næste flugt
Next post Brand Confetti, et nyt Fave Hotel og Melbourne retter al mad!