Reflektioner om at dreje 26

Adventurous Kate består af tilknyttede links. Hvis du foretager et køb gennem disse links, tjener jeg en provision uden ekstra omkostninger for dig. Tak!

Del på Twitter
Del på facebook
Del på Pinterest
Del på e -mail

I dag er min 26 -års fødselsdag.

Hvert år kan jeg godt lide at se tilbage og undersøge det forløbne år – især når det vedrører rejse.

Først, når jeg ser tilbage i det forløbne år, var jeg skuffet over mig selv – der var næppe nogen rejser i en alder af 25. Jeg gik til Cancun i august sidste New York City og Philadelphia, plus Troy, New York. Ikke meget.

Ingen Vegas -ture. Ingen store ture. Og jeg har stadig ikke nået det til Marthas Vineyard eller Nantucket! Ikke så godt for nogen, hvis Twitter -profil beskriver sig selv som en rejseguru, Vegas -ekspert, eventyrer og Vagabondress.

Men ved du hvad? Alder 25 har været fantastisk.

Dette er året, hvor jeg tog en beslutning om at træde mod min drøm, selvom jeg ikke helt var klar over det på det tidspunkt. Jeg begyndte med at rejse og udgive nogle stykker og flyttede derefter mod at starte denne blog i februar. Jeg vil tale meget mere om bloggen senere på ugen.

Men intet definerer det forløbne år som hvad der skete den sidste januar.

Inden for to uger efter hinanden sluttede mit langsigtede forhold, jeg mistede mit job, jeg mistede en blomme freelance, der skrev optræden, og Ted Kennedys senatsæde gik til en republikaner.

Det gjorde ikke noget, at jeg altid havde været ambivalent om forholdet, eller at jeg allerede havde et nyt job, der blev oprettet, da jeg mistede den første. Det var svært at blive ramt med disse fire ting i hurtig rækkefølge – boom, boom, boom, boom!

Nu, hvis dette skete med dig, ville du tage det som et tegn?

Jeg gjorde. Det er tid til at træde på.

Jeg er usædvanligt taknemmelig for mit liv og for de fantastiske mennesker, der er en del af det. På samme tid ved jeg, at dette ikke er det liv, jeg vil have for mig selv. Mine drømme har taget bagsædet for nylig, og jeg har næsten lyst til at dræbe tid.

Når alt kommer til alt planlægger jeg at bo i Boston, møde nogen, gifte mig, få et hus i forstæderne, have børn? Øh nej. Intet galt med mennesker, der gør det, men det er ikke for mig. Jeg vil have eventyr. Jeg vil have verden.

Så jeg begyndte at tage skridt hen imod at skabe det liv, jeg vil have.

1. Jeg betalte mine kreditresultater kortgæld.

2. Jeg begyndte at spare meget flere penge end nogensinde før.

3. Jeg byggede et websted og bruger nu al min gratis tid på at forbedre og promovere det.

4. Og – første og sidste gang vil jeg nævne dette – jeg mistede 20 pund. (Ikke rigtig rejseorienteret, men hej, jeg er forbandet glad for det!)

Alder 25 var på trods af manglen på rejser faktisk temmelig produktiv. Det har været dejligt at være så fokuseret på at arbejde på at gøre mine drømme til virkelighed.

Alder 26 bliver mit mange eventyrlige år endnu. Og jeg er ikke facetisk … Jeg angiver virkelig det! Jeg planlægger i øjeblikket som gal, sparer penge som vanvittigt og gør mig klar til at gå ud af min lejlighed eller lejlighed og med venner og familie.

Dette år bliver fantastisk. Jeg kan ikke vente med at dele detaljerne med jer alle! Når jeg bliver 27, skriver jeg om, hvordan jeg lige havde det bedste år i mit liv.

Mit yndlingsbillede fra det forløbne år: Bedste venner i betragtning af den mellemskole og tættere end nogensinde.

Få e -mail -opdateringer fra Katenever Miss A Post. Afmeld dig når som helst!

Første navneskilt navn
Sidste Namelast -navn
Din e -mail din e -mail
Indsend

Del på Twitter
Del på facebook
Del på Pinterest
Del på e -mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post 6 sunde ideer, mens du er på en road trip
Next post Landsbyerne Dacangzhen: Southwest Kinas bedst bevarede trick