Sådan slår køerne i Empire State Building

Jeg elsker New York. Men jeg hader køer.

Ligesom briterne ser amerikanere ud til at virkelig nyde en kø. Det må være den italienske i mig, der altid ønsker at komme rundt i systemet.

For mange ting i New York skal du forvente at vente, som turistattraktioner, restauranter (selv med en reservation) og taxaer på Peak Hour.

Jeg er ikke den patient. Da vores venner fortalte os om, hvor gode Express -linjen i Empire State Building var, tøvede vi ikke med at hoppe køerne.

Normale billetpriser for Empire State Building er $ 27, men for $ 50 kan du komme bag fløjlens reb og op til 86. sal på kun et par minutter.

Det bedste ved Express-linjen er de åbne mundede stirrer fra trætte turister, der venter i køen, mens uniformerede vagter kalder en lift lige for dig.

Især når du går på solnedgang, som vi gjorde. Køerne er ofte de længste lige før solnedgang, så Express -billetten er virkelig det værd. Du vil ikke gå glip af solen går over Manhattan, fordi du er i køen.

Du vil se denne opfattelse.

Den anden bedste ting ved Express -billetterne er, at de også giver dig mulighed for at hoppe på vej ned. Du har måske ikke noget imod at vente en time på at komme op til visningsplatformen, men du vil blive skør med køerne for at komme ud af bygningen.

Det er også det værd, hvis du kun har et kort ophold i byen og ikke ønsker at spilde nogen tid. Hvis det er din første tur til New York, vil du tjekke vores første-timers guide til NYC for vores komplette bytips.

Hvis du er billig og ikke ønsker at betale det ekstra for Express -billetterne, bliver du nødt til at gå uden for spidsbelastningstiderne for at slå køerne. Empire State Building er åben fra 08:00 til 02:00 dagligt og ankommer den første ting eller efter kl. 23 til de korteste køer.

Men spørgsmålet er tilbage, foretrækker du udsigterne fra Empire State Building eller Top of the Rock?

Billeder af fru romantik.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Det lille paradis for Caye Caulker
Next post Sådan drikker du whisky – 5 metoder til at nippe til de store ting som en pro