Det lille paradis for Caye Caulker

Caye Caulker er et hemmeligt paradis midt i det caribiske hav. En del af Belize, Creole er det vigtigste sprog, selvom de fleste beboere også taler ordentlig engelsk. En malerisk flugt, øen er kun ca. 4 miles lang med kun 1 mile, der udgør byen. En del af charmen ved denne lille ø er manglen på biler, da næsten alle kommer rundt via cykel, golfvogne eller går på de ikke-brolagte veje.

Hvert år om sommeren er øen vært for hummerfest, hvor både lokale og turister kommer ud for at prøve hummer kogte enhver mulig måde, lytte til lokal live musik og køle af ved at gå en svømmetur på lokale hot spots The Lazy Lizard på Split eller sip’n’dip.

Opdelingen

På den dovne firben er der en strandvolleyballbane og palapas lige i vandet, hvor du kan nyde utroligt velsmagende frugtdrikke eller nogle af de mest lækre dollarvinger, du nogensinde har haft. Der er normalt en DJ på stedet hele dagen, indtil solnedgang spiller beroligende reggae -originaler og radiohits, og et bål indtil aftenen. Hos Sip’n’Dip er der hængekøjer og forankrede indre rør i havet for at slappe af og nyde en af deres lækre frokost -specials. Alt er meget overkommelig, med den beliziske dollar lig med 50 cent U.S.

Bambusrestaurant med gynger til stole, der vender mod havet ved siden af San Pedro Express Water Taxi.

En del af den episke Belize Barrier Reef, alt hvad man har brug for, er et sæt snorkeludstyr for at se sygeplejerskerhajer, havskildpadder og en række smukke fisk ud af enhver mole på øen. Hvis du leder efter en mere dybtgående turné, har øen dine guider på hvert hjørne, der er klar til at tage dig til det berømte blå hul eller på en fisketur, alt sammen familievenlige med redningsjakker leveret. Prøv en katamaran solnedgangscruise omkring 5 for at slappe af og se den uberørte nordlige side af øen, mens du snacks på Ceviche, en frisk skaldyrsalsa, der normalt serveres med tortilla -chips.

Hængekøjer på Front Street

Denne lille skive paradis er et must se for den afslappede eventyrer eller enhver, der leder efter en pause fra den daglige trængsel. Fordi alle har brug for en frisk kokosnød for at køle af fra tid til anden.

Vanessa Maida er en forfatter, der lever for at fortælle sine historier. Uanset om det er at give tarotlæsninger på en caribisk ø eller træne, der hopper gennem Europa om foråret, søger hun konstant og finder altid. Du kan finde hende klappende væk på skrivemaskinen i Mérida, Mexico med sin mand og søn.

Relaterede

Opholder sig på Ritz-Carlton på Amelia Island? WHO? USA? Da ideen om at tage mine 3 energiske, rambunctious og konkurrencedygtige børn til Ritz-Carlton, blev Amelia Island først introduceret for mig, tænkte jeg på ingen måde. Ikke os. Kan ikke gøre. Jeg mener, vi er høje, og min søn kan en gang-i-en-hvid slippe en høj burp, efter at han chugs en sodavand! …
30. juni 2022in “Florida”

Florida Keys Road Trip: Big Pine Key to Key Largo og BeyondIf You Ause to Florida Keys, du laver sandsynligvis Key West. Og du burde – det er fantastisk. Men familiens road trip er ikke forbi, når du når det sydligste punkt i det kontinentale U.S., når du går mod nord for at vende hjem, ringer resten af Florida Keys, …
9. december 2021in “Florida”

Bailey-Matthews Shell Museum på Sanibel Island, Floridathe Bailey-Matthews Shell Museum på Sanibel Island, Florida er et must-see stop på din næste familie road trip. Med engagerende udstillinger og havlivsmøder er optagelsesprisen mindre end omkostningerne ved at gå i biografen.
11. februar 2011in “Beach Vacations”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Sunshine Coastline kommer til Sydney, så godt vi går til Hunter Valley
Next post Sådan slår køerne i Empire State Building