10 fantastiske ting at gøre i Puerto Galera, Filippinerne

Planlægger du at rejse til Puerto Galera, Filippinerne, snart? Læs vores ideer nedenfor om de ting, der skal gøres i Puerto Galera.

Foto af Jun Acullador CC BY-ND 2.0
Beliggende i Oriental Mindoro, er Puerta Galera en af ​​de mest fantastiske feriedestinationer på Filippinerne. Denne tropiske ø er velsignet med naturlig appel, da den er fyldt med fantastiske strande og utrolige dykkerpladser. Det er et fantastisk alternativ, hvis du finder Boracay for travlt. Læs vores guide til, hvad du skal gøre i denne betagende by.

Andre artikler, du kan læse:

Bedste strand resorts i Puerto Galera, Filippinerne- Top 10 Puerto Galera Beach Resorts

Sådan rejser du fra Manila til Puerto Galera [via færge eller Seaplane]

Liste over bedste luksushoteller i Puerto Galera, Filippinerne

Top 7 mange fantastiske dykningsdestinationer på Filippinerne

Liste over de bedste billige hoteller i Puerto Galera, Filippinerne

Indholdsfortegnelse

Liste over ting at gøre i Puerto Galera, Filippinerne

1. Dyk i Puerto Galera
2. Hav det sjovt i White Beach
3. Har en tilfredsstillende aften
4. Island Hop
5. Snorkel i Coral Garden
6. Spis frisk skaldyr
7. Vandretur til Mt. Malasimbo
8. Opdag Tamaraw Falls
9. Gå på ekstreme eventyr
10. Tjek Sinandigan fyrtårn
11. Find indkvartering i Puerta Galera
Hvor skal man bo i Puerto Galera, Philippinesbudget Hotel
Luksushotel

Sådan går du til Puerto Galera, Filippinerne

Liste over ting at gøre i Puerto Galera, Filippinerne

1. Dyk i Puerto Galera

Foto af Jun Acullador CC BY-ND 2.0
Puerto Galera er en af ​​de bedste dykkerdestinationer på Filippinerne. Denne by er blevet brugt allerede før den spanske bosættelse. Der er masser af dykkerpunkter her, som kløfterne eller San Agapito Point. Du kunne se rigeligt havliv såvel som vrak fra 2. verdenskrig.

2. Hav det sjovt i White Beach

Foto af Jun Acullador CC BY-ND 2.0
Nyd 12 kilometer fint hvidt sand i White Beach. Det er en af ​​de mest populære strande i Puerto Galera, hvor du kan se mange mennesker slentre og nyde sjove aktiviteter. Udover svømning og solbadning kan du også prøve jetski, bananbåd eller flyvende fisk. Det er uden tvivl en af ​​de bedste ting at gøre i Puerto Galera.

3. Har en tilfredsstillende aften

Foto af Jun Acullador CC BY-ND 2.0
Når solen går ned, bliver Puerto Galeras stemning endnu livligere. Der vil være etaper foran de båse, hvor underholdere som homoseksuelle komikere og DJs optræder. Få et par drinks i baren, sidder ved stranden og glæd dig over festlighederne overalt. Branddanserne er så seje, BTW.

4. Island Hop

Foto af Jun Acullador CC BY-ND 2.0
Book en udflugt for at tjekke de fantastiske øer og have et eventyr. Strandene eller øerne, der normalt er en del af rejseplanen, er Haligi Beach og Bayanan Beach. Du kan også bede om at tage til San Antonio Island for at se en undervandshule, hvor nogle scener i Marina (filippinske tv -serier) blev filmet; Der kan dog være yderligere gebyrer. Men denne aktivitet er absolut et højdepunkt på din rejse.

5. Snorkel i Coral Garden

Medbring noget snorkeludstyr eller lej nogle og se fantastiske koraller i Coral Garden. Dette er normalt et stop, når du går i øen. Det er også et alternativ, hvis du ikke kan dykke, da det kan være dyrt, og du har muligvis brug for en PADI -licens. Bortset fra koraller er der også fisk og forhåbentlig muslinger. Medbring brød eller ris for at tiltrække meget mere fisk!

6. Spis frisk skaldyr

Foto af Nick færings på Unsplash
Da Puerto Galera er ved havet, skal du ikke gå glip af lækker frisk skaldyr, når du tjekker byen. Masser af restauranter i nærheden af ​​strandene serverer dem, og Hoose leveres med sensationelle udsigter. Rejer, muslinger, grillet blæksprutte og fisk – bare forestille sig dem gør mig så sulten.

7. Vandretur til Mt. Malasimbo

Vandretur til Mt. Malasimbo og se den fantastiske udsigt over Puerto Galera og havet ovenover. Der tjekker områder og lynlåsaktiviteter her. Det kan nås med jeepneys eller motorcykler. For bjergbestigere vil det tage cirka 4 til 5 timer til topmødet, men være sikker på, at udsigten er det værd. Det bedste tidspunkt at gå er på Malasimbo -festivalen.

8. Opdag Tamaraw Falls

Foto af Alexander Hatley CC med 2.0
Træt af strandene? Tjek et vandfald i Puerto Galera, Tamaraw Falls. Det er et spektakulært fald, der findes nær motorvejen, opkaldt efter Dwarf Buffalos, Tamaraw. Hvis du vil friske op, er der puljer, hvor enhver person kan svømme. En restaurant er også i nærheden.

9. Gå på ekstreme eventyr

Foto af Jun Acullador CC BY-ND 2.0
Hvis du vil krydre tingene, skal du lave nogle sjove aktiviteter med din familie eller venner. Der er et sted, hvor du kan køre ATV’er eller 4WD’er og gøre noget off-road eventyr. Bortset fra dem, prøv gokarting, bueskydning, airsoft og endda paintball. Det er absolut en mindeværdig ting at opleve i Puerto Galera.

10. Tjek Sinandigan fyrtårn

Se den fantastiske udsigt på Sinandigan fyrtårn. Det er kun et par kilometer fra Sabang Beach og Worth Explorinull

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Gulf Coastline Mardi Gras
Next post 10 Bedste kroatiske konventionelle retter, du burde spise [Bedste lokale mad i Kroatien]