Family Road Trip i Nova Scotia: At komme dertil er meget mere end halvdelen af det sjove

efter en nylig tur til Nova Scotia, Vera Marie Badertscher, redaktør for et rejsendes bibliotek, samt biografien om Navajo -kunstneren Quincy Tahoma, Aktier med os hendes fineste husholdningsforslag til området. Denne korte artikel har opdateret oplysninger om alle færger i området – hvad er meget bedre end at integrere en road trip med en færgetur? Gode tilbud af færgeture!

Da Nova Scotia er omgivet af vand, er en af de virkelig pæne ting ved en road trip, at det inkluderer gode tilbud af færgebådture. Det er delvis grunden til, at jeg foreslår at starte denne rejse i New Brunswick, i en verdensomspændende park, der ikke er Nova Scotia, men er på metoden fra De Forenede Stater.

Desværre opdagede vi tidligt i vores rejseplanlægning, at færgen, der diskuteres på adskillige steder fra Maine til Nova Scotia, ikke længere fungerer. I stedet skal du køre ind til New Brunswick. Men hvad en fremragende grund til at se et vigtigt amerikansk præsidentsted.

Roosevelt Campobello Worldwide Park på Campobello Island kan nås omkring halvdelen af Maine -kysten. (Ca. 9 1/2 time kørsel fra Boston). At krydse grænsen lige her er et stykke kage – en kort pause samt køre over en bro såvel som der er du i Canada.

Tilbage i de tidlige 1880’ere med 1930’erne tjente Campobello Rich Easterners søgning efter en sommerferie fra det varme byer. En af disse husstande var Roosevelt -familien, der udviklede deres ”hytte” der, da den kommende præsident bare var en baby. Disse sommerhuse, som de rige mennesker kaldte hytter, er større end mange af de huse, vi online i dag.

Franklin Roosevelts ungdomshus overlever ikke, men det 34-værelses “hytte”, som mor Roosevelt udviklede til Franklin såvel som Eleanor, da de blev gift, fungerede som en sommerbase for deres husstand (til sidst inklusive fem børn). Behandlerne om at gå til denne helt gratis park inkluderer en dejlig Birchbark -kano på den bageste veranda, vintage cykler, rum bragt tilbage til den metode, de ville have set i 1920’erne, samt spor ned ved havet. Yngre unge kan endda lege på legepladsenheder i den enorme miljøvenlige gårdhave omkring huset.

Tre-ferry-turen til Nova Scotia

Det kan være nødvendigt at begynde din rejseplan ved at inspicere rutinen for Saint John-Digby Princess of Acadia Ferry. Kontroller derefter Deer Island Ferry til afgangstider, hvilket muliggør dig selv tre timer fra Campobello til Saint John, hvor du kommer ombord på din tredje færge om dagen. På Deer Island tager du en kort køretur såvel som ombord på L’etete -færgen til Saint John. Fra Saint John tager det fire timer at krydse Fundy -bugten til Nova Scotia på prinsessen af Acadia. Så hele turen tager omkring syv afviklingstider.

1. På Campobello skal du inspicere Deer Island -færgen for afgangstider, hvilket gør det muligt for dig selv tre timer fra Campobello til Saint John, hvor du kommer ombord på din tredje færge om dagen. Kør til den bitstrimmel strand, hvor hjorteø-færgen lander, såvel som lige her vil du køre dine biler og lastbil ombord på den første, såvel som den mindste færge i en halv times tur forbi andre øer.

2. Når du kommer til hjorteø Den næste færge, der fører dig til Saint John, New Brunswick på fastlandet. Regeringen kører denne færge, så den er gratis, ligesom at køre på veje eller broer. I modsætning til den lille Deer Island -færge er det muligt at komme ud af bilerne og lastbilen (hvis du er på en af de udvendige baner) såvel som at se på den fungerende del af færgen.

3. Når dine biler og lastbil ruller af denne færge ved Saint John, har du endnu en kørsel (ca. 1 1/2 time), der fører dig til Saint John-Digby Ferry. Dette er stort. Som et lille krydstogtskib har det behagelige lounger, film, restauranter, arkadespil, et legerum for bit unge såvel som WiFi. Måske mange unikke, som færger går, suppleres 3 1/2 timers tur med nogle korte samtaler om miljøet. Da du krydser Fundy -bugten, der har de største tidevand i verden, hvaler, der svømmer igennem, såvel som klipper af gamle fossiler, er der masser for de fagfolk at tale med dig om. Så godt du kan prøve lykken med at se en hval.

Department of Tourism har et enormt skrivebord i færge lounge med brochurer samt kort samt en venlig hjælper, der kan hjælpe dig med at planlægge dit ophold i Nova Scotia. Uanset om du vil døs i loungen, få din bærbare computer ud og drage fordel af WiFi -modtagelsen eller få lidt øvelse på dækket, kan du have det sjovt, mens du rejser til Nova Scotia på Princess Acadia.

Færgeomkostninger inkluderer:
Campobello til Deer Island:null

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Luksus Gulet Cruise i Tyrkiet
Next post Ultimate Food & Travel Guide til Angeles City, Pampanga @TourismPHL