Vi har lige nået 10.000 kommentarer! tak allesammen!

Vi kan godt lide at få kommentarer på vores websted så godt som vi lige for nylig nåede 10.000! Vi er meget glade for, at vi har været i stand til at forbinde med så mange forskellige mennesker fra hele verden. Da vi startede geder på vejen, var vi altid så begejstrede bare for at se en enkelt kommentar. Vi stod op om morgenen begejstrede for at inspicere vores kommentarer, derefter vores statistik.

Nu hvor vi har nået 10.000 kommentarer, får det os virkelig til at føle os som det, vi komponerer, er værd at læse! Det er fantastisk at få så mange kommentarer til de artikler, vi har skrevet.

Eventuelt vores foretrukne element i rejseblogging er at være i stand til at linke med vores besøgende samt dele vores forståelse i rejsebane, mens de hjælper andre med at nå deres rejsemål. Der har været utallige gange, hvor en læsers kommentar har åbnet vores øjne for en destination eller en oplevelse, som vi aldrig ville have forstået om ellers.

Nogle gange er kommentarerne bare venlige ord, der minder os om, hvorfor vi kan lide at være rejsebloggere.

Her er et par af vores favoritter:

Vi er meget taknemmelige for at have nået dette benchmark på 10.000 kommentarer, så godt vi vil have, at vores besøgende skal forstå, at vi kan lide kommentarer! Vi værdsætter hver så godt som hvert ord, der er indtastet i kommentarfeltet, såvel som vi checkede ud og svarede på dem alle. Selvom det bare er et hurtigt par ord som “fantastisk artikel” eller “der sugede”, kan vi godt lide at høre, hvad folk tror på geder på vejen for at sikre, at vi kan lære, vokse såvel som at udvide.

En stor tak til alle for din støtte!

Denne udgivelse handler om kommentarer, så du ikke kan tjekke det ud uden at kommentere, det ville være dårlig held eller noget … lad os se nøjagtigt, hvor mange kommentarer vi kan få på denne artikel!

Ansvarsfraskrivelse: Geder på vejen er en Amazon -partner såvel som ligeledes et tilknyttet selskab for nogle andre detailhandlere. Dette betyder, at vi foretager provision, hvis du klikker på links på vores blog samt køb fra disse detailhandlere.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post HOW TO spend 48 hours IN OSLO
Next post TNN: Indien – En lokal guide svarer på dine mange almindelige spørgsmål