Sådan drikker du whisky – 5 metoder til at nippe til de store ting som en pro

whisky er en af ​​disse drinks, som folk enten kan lide eller hader. Forskellen er, at de mennesker, der ikke kan lide det, bare ikke har opdaget deres metode til at drikke den endnu. Lige her er 5 tip om nøjagtigt, hvordan man drikker whisky for at få alle til at lide det, som Mark Twain kaldte ”flydende solskin”.

Når det kommer til nøjagtigt, hvordan du drikker whisky, er der meget snobberi såvel som at dømme om, hvad du drikker med det.

Nogle statslige drikkeri på egen hånd er den eneste måde. Andre rynker på alt, hvad der er lidt vand med det. Nogle angiver en enkelt isterning er nøjagtigt, hvordan man drikker whisky.

Da jeg spurgte en skotsk god ven af ​​vores nøjagtigt, hvordan han tager sin skotsk, såvel som om han har vand med sin whisky.

”Ja, selvfølgelig,” sagde han. ”Jeg har altid noget vand med min whisky – bare i situationen bliver jeg tørstig.”

Hvad angår fru Romance, er hun først nu begyndt at værdsætte whisky, så lidt is såvel som vand er nøjagtigt, hvordan man drikker whisky til hende. såvel som hvis du ikke er sikker på, hvilken whisky til at begynde med, har vi nogle vejledninger til dig, som whisky skal vælge her, og hvis du er efter nogle top australske whiskyer at prøve, vil du kræve at inspicere ud Sort indgangsdestilleri såvel som disse andre vi elsker.

Men hvorfor er der så mange metoder til at drikke whisky? Her er en oversigt over nøjagtigt, hvordan man drikker whisky såvel som dyderne ved hver enkelt:

Sådan drikker du whisky – 5 metoder til at nyde en nip af de store ting

1. pæn / direkte op

Nogle mennesker mener, at dette er den allerbedste metode til at drikke whisky – især dyre enkelt malts: intet dog whisky i dit glas ved rumtemperaturen. Dette oplever ånden i sin reneste form.

Den eneste ulempe ved dette er whisky kan virke lidt stærk for folk, der ikke er brugt til at drikke det sådan. Nogle whiskyer kræver også lidt mere hjælp med vand (se nedenfor) for at ‘åbne’ smagene lidt.

Single Malts som min favorit Lagavulin eller Glenfiddich af høj kvalitet som min favorit Lagavulin eller Glenfiddich er fremragende.

2. Med vand

Tilføjelse af et strejf af vand – kun et par dråber – er angivet at åbne whiskyen samt frigive olier, smag samt aromaer fra drikken. Det får også whiskyen til at gå lidt videre!

At sætte dette meget vand i fortynder ikke smagen såvel som kun reducerer alkoholmaterialet lidt, hvilket er en bekymring for nogle.

Det er et fantastisk koncept at anmode om lidt vand på siden i et separat glas, da noget barpersonale ikke er sikker på nøjagtigt, hvor meget man skal tilføje. Du kan ligeledes holde resten af ​​vandet for at nippe til, hvis du bliver tørstig, som vores skotske gode ven gør.

Gode ​​whiskybarer giver dig endda en speciel bit vandkande eller endda en pipette til vandet. Tilføjelse af vand som dette til din drink kaldes en ‘vand tilbage’.

3. Med is / på klipperne

Ulempen ved at tage din whisky pæn eller tilsætte vand er, at drikken vil være ved rumtemperatur. Selvom dette normalt er bedre, er det ikke ekstremt forfriskende.

Tilføjelse af en enkelt terning af is vil køle whiskyen lidt såvel som at tilføje det vand, du kræver for at frigive olierne såvel som aromaer, du ønsker. Problemet med is er, at du ikke kan styre den mængde vand, du lægger i din whisky lige så let.

4. Whisky Stones

Du lægger disse sten (lavet af soapstone, så de ikke skraber dit glasvarer) i fryseren. Konceptet med whiskysten er, at du kan køle din whisky uden at vandes ned. Du kan derefter tilføje vand til din whisky også på denne måde.

Det ugunstige for dette er, at når du drikker, er der en mulighed for at blive ramt i munden med en del af sten. Ikke meget sjov.

5. Cocktails

Selvfølgelig, hvis du er i humør til noget lidt mere komplekst end whisky -smagen alene, er der gode tilbud af fremragende whisky -blandede drikkevarer at prøve.

Nogle af mine absolutte foretrukne blandede drikkevarer er dem, der er lavet med whisky. Sådan som gammeldags, Manhattans såvel som Boulevardiers er velsmagende, hvis du leder efter nøjagtigt, hvordan du drikker whisky.

Har du nogen form for tip til nøjagtigt, hvordan man drikker whisky? Hvad er din yndlingsmetode til at nyde en stor skotsk? Fortæl os i kommentarerne!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Sådan slår køerne i Empire State Building
Next post Gulf Coastline Mardi Gras