Asian African Carnival 2015 i Bandung, Indonesien

på et tidspunkt under vores gåtur, troede jeg, at jeg ville sidde fast der. Oversvømmelsen af ​​den historiske Asien Afrika Boulevard var mængden så godt tyk, såvel som jeg kæmpede for at fange mig selv i det bitplads, jeg måtte opdage for at gøre det med til den næste blok.

Heldigvis var jeg ikke alene. Alfi, en lærer hos SMK Telkom Bandung, ventede tålmodig på mig på den anden side. Alfi er en af ​​de utallige sjæle, der brugte hjælp til at gøre det orientalske afrikanske seminar til en succes. Det er Bandungs ​​største begivenhed, som de lokale såvel som turister havde forventet i årevis.

Det var ikke kun en normal dag for Bandung. Den 19. april 1955 samledes verdensledere fra orientalske såvel som afrikanske lande, der netop havde fået selvtillid fra kolonipolitikken, i byen såvel som enige om at arbejde hånd i hånd. Seksti år senere blev denne betydningsfulde begivenhed hædret over et antal dage og toppede den 24. april, da kostumer malede byens gader med farverne i de deltagende lande. At angive, at begivenheden er betydelig, gør ikke retfærdighed over for fejringens størrelse. Det var en af ​​de største skarer, jeg har set i mit liv, hvis ikke den største.

En gadefuld mennesker!

Derfor var jeg lidt ude af min komfortzone. Som en rejsende, der regelmæssigt søger lidt fred såvel som stille, var jeg meget mere ængstelig end ekstatisk, da jeg gjorde mine allerførste skridt ind i mængden. Jeg har altid følt mig alene i mængden såvel som urolig at være midt i et hav af menneskeheden. Børn sad på hegnene såvel som deres fædres skuldre, mens de viftede med flag i Indonesien såvel som andre nationer. Voksne nød i ærefrygt, da grupper af kunstnere punkterede gaderne såvel som fyldte luften med fremtrædende melodier. Alle sang med. Alle blinkede deres bredeste smil. Alle sammen. inklusive mig selv til min overraskelse.

Da jeg nåede Alfi, førte han heldigvis mig dybere ind i sværmen. På den ene side af vejen var en væbnede styrkergruppe bevæbnet med messinginstrumenter samt en lungefuld musik. På den anden side var en gruppe frivillige, alt sammenklædt i rødt, der tog en meget fortjent hvile. Alfi delte informationsbits undervejs. ”Dette blev brugt til at være det eneste indkøbscenter i Bandung i den hollandske æra,” forklarede han, da vi kom forbi en arvebygning. Øjeblikke senere bragte han mit look til Minarets, der gennemborede de blå himmel. Moskeen, sagde han, er frontet af en park, der er dækket af græsplæne, der bar et tegn på byen, som på det tidspunkt blev blokeret af husholdninger såvel som gode venner, der bare nød den glade atmosfære. De var bare et par af de 500.000 mennesker, som den regionale regering forventede at deltage i fejringen.

60. Oriental African Seminar -mindesmærke i Bangung, Indonesien
Ved at tage af sted!
Bandung Seminar Volunteers
Et bevæbnet styrkerband, der spiller Indonesiens en masse fremtrædende sange.
Vinkende nationale flag.
Jeg havde mistet de andre blogforfattere, der var med mig på denne turné. De havde deres egne guider såvel som gik på deres egen måde. Jeg opdagede vores Rendezvous Point i typen af ​​en dobbeltdækkerbus parkeret ideal ved siden af ​​scenen. Jeg hoppede på såvel som sluttede mig til resten af ​​banden, der havde stjålet skud af mængden. Bussen havde leveret et usædvanligt udsigtspunkt. Mine nyfundne gode venner introducerede mig for deres respektive regionale guider, der hver især er begejstrede for at dele det fantastiske øjeblik med overdreven ekstatiske turister og knækkede hundrede skud i sekundet.

Vores guide, Alfi, var generøs tilstrækkelig til at vise os rundt. Med mig såvel som Gael af Pinay Solo -backpacker på slæb forhandlede han sin metode med mængden. Da vi kom væk fra folket, indledte han os rundt om motorcykel -labyrinter og bragte os bedre til de detaljerede kostumerede paradedeltagere samt gjorde det muligt for os at prøve et par af Metro’s allestedsnærværende gademads lækkerier. En pakke dampede jordnødder samt en kop Durian -is senere, vi var tilbage i forretningen med vores blogforfattervenner.

Double Decker -bussen, som vi overtog den eftermiddag.
I godt selskab! Blogforfattere fra forskellige dele af Asien.
Asien Afrika parade deltagere i livlige, sofistikerede kostumer.
En regional deltagelse i gadeparaden.
Desværre nåede vi mediecentret, hvor udflugten begyndte såvel som hvor det ville ende. Alfi, Gael, såvel som jeg udvekslede farvel såvel som med det var at komme i kontakt med tal såvel som løfter, som vi må opdage os selv i hans by igen, eller han i vores, ville vi ikke stoppe med at arbejde for at huske. Så meget at opleve, så lidt tid, men hvert eneste sekund af det var indlejret fuldstændigt på min hukommelse som en hurtig som affære med en by, du lige har mødt. Det var dog flygtigt uforglemmeligt.

Bandung -borgmester Ridwan Kamil sagde, at han mente, at karnevalet var ”et benchmark for andre store såvel som megabegivenheder i byen,” en, der måske var ligner Carnivale i Rio de Janeiro eller Macy’s Thanksgiving Day Parade. Mens jeg ikke har været i EIther, jeg regner med, at det ville være vanskeligt at toppe alle smil, råb såvel som ren varme hos alle, jeg tilfredsstillede undervejs. Jeg har altid følt mig alene i mængden, men ikke i denne.

Sådan kommer du til Bandung, Indonesien. Fra Manila kan du flyve med Philippine Airlines til Jakarta.

Hvor man skal bo. For dem med yderligere budget kan du vælge at bo på:

Trans high-end hotel
Adresse: Gatot Subroto 289, Bandung

Ibis Hotel Trans Studio Bandung
Adresse: JL. Jendral Gatot Subroto nr. 289, Bandung, Jawa Barat 40273, Indonesien

Flere ideer på YouTube ⬇

Relaterede indlæg:

Kawah Putih: Breathless i Bandung, Indonesien

Patapat Viaduct: Pagudpud, Ilocos Norte, Filippinerne

Krydser Tigbao hængende bro, Bohol

Shibuya Crossing: Verdens travleste kryds – Tokyo, Japan

Hachiko Waits: Den ‘trofaste hund’ ved Shibuya Crossing – Tokyo, Japan

6 ekstraordinære attraktioner i Tianmen Mountain, Zhangjiajie, Kina

8 Ferie-attraktioner fra Champs-Élysées til Louvre: En Paris Walking Excursion

Boryeong Mud Festival: Budgetplan Rejseguide & rejseplan

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Gederne er på vej! Vores rejse fra Grenada til Mexico
Next post 8 methods to save While traveling In India