Genopdagelse af charmen i Italien

Opdateret: 03/25/19 | 25. marts 2019

Jeg vedrørte først Italien i 2006. Det var et af de allerførste stop på min Just-Begun Round-the-World Adventure. Italien var alt, hvad jeg troede, det ville være og mere. Hvis der var et land, der levede lige så meget som hype, var det Italien.

Backpacking omkring Italien tilbragte jeg mange af min tid i nord. Hver gang jeg prøvede at komme længere sydpå, opdagede jeg altid en grund til at blive et sted længere, og jeg kom aldrig længere end Rom, før tidligere planer trak mig nordpå igen mod Østrig.

Efterhånden som årene gik, troede jeg ofte på at vende tilbage. Vinen, maden, de uudforskede steder. Italien kaldte til mig. I år valgte jeg til sidst, at der havde været nok tro og skulle være meget mere at gøre. Denne sommers tilbagevenden til Europa ville omfatte Italien.

Mere vigtigt er, at denne rejse ville omfatte det sydlige Italien, det sted, jeg aldrig hellere kunne se ud til at komme til sidste gang. Men denne gang viste det sig, at jeg ikke hellere kunne komme dertil igen.

Min plan var at finde i syd gennem Grækenland og arbejde min metode nord til Rom. Men det ændrede sig, da G Adventures gav mig en tur med det nordlige Italien.

Fra Venedig ville turen tage med Cinque Terre, Firenze og endelig Rom.

Ivrig efter at tage turen ændrede jeg mine planer og gik mod Venedig.

Mens turen anvendte regional transport, regionale hoteller og havde en blanding af personlig tid og gruppeaktiviteter, flyttede turen såvel som hurtigt for mig. Jeg kan godt lide at tilbringe meget mere tid på steder end de få dage, vi havde på hver destination. Men turen var ikke for mig. Det var for de andre, der reserverede turen. Jeg var bare en tilføjelse. De andre på turen havde en begrænset tid i Italien, så for dem var turen perfekt.

Mens turen ikke var Syden, gav den mig en chance for at genopdage alle de byer, jeg havde gået til år tilbage.

I Venedig tilfredsstillede jeg mig med rejseskribent Lara Dunston, som jeg interviewede for mange år tilbage. Hun bragte mig til nogle regionale markeder og introducerede mig for en restauratør, der leverede en lektion om Venedigs skaldyr og valgte fisk på markedet. Jeg kom til at undre mig over bygningerne og tjekke områder uden rejsendes menuer, hvor omkostningerne falder i halvdelen og skarer ikke kommer i vejen for dig.

Min allerførste gå til Venedig efterlod mig med et lunken indtryk, men da jeg så det igen en anden lod mig indse, bare nøjagtigt, hvor fantastisk byen virkelig er.

I Firenze gav en Twitter -efterfølger af mig en markedsturné. Jeg opdagede alt om det regionale kød, vin, ost og krydderier. Jeg købte endda en gammel flaske rødvin for at fejre en dag i den fjerne fremtid. Jeg gik på barer, der manglede turister, udforskede til sidst Uffizi (overvurderet) og vandrede gader langt væk fra centrum. Jeg reviderede min foretrukne gelato -placering så adskillige gange, de forstod mit navn, før jeg rejste.

I Cinque Terre vandrede jeg de vanskelige spor, jeg savnede allerførste gang. Jeg udforskede de placeringer, jeg kunne lide før, spiste på nogle restauranter og spillede guide til et par af mine tripgruppemedlemmer. Cinque Terre er et af de smukkeste placeringer på jorden, og hvis jeg kunne online overalt i Italien, kan den bare være der.

I Rom så jeg det sixtinske kapel, gik under jorden, til sidst opdagede nogle sushi og gik til mit foretrukne sted, Trastevere. I stedet for at køre fra sted til sted, slappede jeg ud og hang ud. Jeg gik rundt og slappede af. Jeg har gode minder fra min allerførste gang i Rom.

Jeg var sammen med store venner, og i nogle tilfælde husker du placeringer så godt på grund af hvem du er sammen med. Jeg var ikke sammen med dem denne gang, og Rom trak mig ind i det.

Rejse Italien for anden gang gjorde det muligt for mig at tjekke under de overflader, jeg kun ridset den allerførste gang. Og det er charmen ved at vende tilbage til steder, du har været før. Det giver dig en chance for at få en dybere fornemmelse af placeringen og kulturen.

We frequently race to new destinations, believing only of the locations we haven’t been without thinking about the locations we already have. At vende tilbage til Norditalien var ikke en del af planen, men i nogle tilfælde er det, når du undgår planen, at tingene fungerer.

Og det sydlige Italien? Well, I made it to Naples and Pompeii, but that’s another story.

Book Your trip to Italy: Logistical suggestions and Tricks
Book Your Flight
Use Skyscanner or Momondo to discover a cheap flight. They are my two preferred browse engines because they browse sites and airlines around the globe so you always understand no stone is left unturned. begin with Skyscanner very first though because they have the most significant reach!

Book Your Train
ItaliaRail is a fantastic resource to utilize when planning your trip through train around Italy. You can compare prices, routes, and routines and save as much as 60% on your tickets.

Book Your Accommodation
You can book your hostel with Hostelworld as they have the most significant stock and finest deals. If you want to stay somewhere other than a hostel, utilizeBooking.com, da de konsekvent returnerer de mest overkommelige priser for gæstehuse og billige hoteller. Mine foretrukne placeringer at bo er:

Den gule

Ostello Bello

Ostello Archi Rosso

Undlad ikke at huske rejseforsikring
Rejseforsikringsdækning vil beskytte dig mod sygdom, skade, tyveri og aflysninger. Det er omfattende sikkerhed, hvis noget går galt. Jeg tager aldrig på en tur uden den, da jeg har været nødt til at bruge den adskillige gange i fortiden. Min foretrukne forretning, der tilbyder den allerbedste service og værdi er:

Sikkerhedsfløj (for alle under 70)

Forsikre min rejse (for dem over 70)

Medjet (til yderligere hjemsendelse af hjemsendelse)

Leder du efter den allerbedste forretning for at spare penge med?
Tjek min ressourceside for den allerbedste forretning at bruge, når du rejser. Jeg viser alle dem, jeg bruger til at spare penge, når jeg er på vej. De sparer dig penge, når du også rejser.

Brug for en guide?
Hvis du vil have en dagsturoplevelse i Italien, kan du prøve at gå ture! Det, der gør dem så store, er, at de får dig ind i adgang til attraktioner og placeringer, du ikke kan få andre steder. Deres guider rock også!

Vil du have meget mere info om Italien?
Sørg for at gå til vores robuste destinationsguide til Italien for endnu meget mere planlægningstips!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Smuggler’s Notch, Vermont: A Winter Season Disneyland
Next post Hvilken mad vælger Shiraz?