TNN: Indien – En lokal guide svarer på dine mange almindelige spørgsmål

Hej alle sammen,

Jeg ville dele en anden video fra en nylig nomadisk netværksbegivenhed. Denne handler om “Indien: En lokal guide svarer på dine mange almindelige spørgsmål”.

Sanjeeta vil tage os gennem de spørgsmål, hun bliver stillet, og ting, hun får at høre hele tiden om Indien ??, som en turguide og en turnéleder, i sine interaktioner med rejsende fra hele verden.

Indien ?? Er et af disse fantastiske gennembrud i en persons rejsehistorie og er Almos …

Hej! Undskyld at afbryde men ….

Det ser ud til, at du har snublet over en artikel om abonnent-kun!

(Allerede et medlem? Log ind her.)

Denne korte artikel er udelukkende for medlemmer af Nomadic Matt Plus! NM+ er vores medlems eneste program, der giver læsere som dig selv adgang til bonustilbud blogindlæg. Medlemmerne får også helt gratis bøger, guidebøger, blogging-kurser, adgang til vores begivenheder, begivenhedsudskiftninger, månedlige gaver, T-shirts, eksklusive pengebesparende rejsabatter og mere!

Som medlem af Nomadic Matt Plus får du ikke kun masser af frynsegoder til at gøre dine rejser billigere, men du hjælper os med at fortsætte med at skabe det omfattende rejseindhold, du elsker!

Bedst af alt, at abonnement koster mindre end omkostningerne ved frokost!

Hvis du vil have adgang til denne korte artikel (såvel som 100+ andre artikler, der kun er medlem) og alle disse andre fremragende frynsegoder, skal du deltage i Nomadic Matt Plus og begynde at få meget mere ud af dine rejser i dag!

Lær mere

Log på

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Vi har lige nået 10.000 kommentarer! tak allesammen!
Next post Why Did nobody tell us We Were SHEEP On The Road?