Kan du ikke vælge mellem øl, hvidvin eller whisky? Du skal gå mod vest

fra USAs håndværks øl hovedstad i USA, dette destilleri kombinerer det bedste af ølfremstilling såvel som at bruge lokale Pinot Noir-fade til at bringe et væld af smag til deres prisvindende amerikanske single malt whisky .

Når du hører ordene amerikansk whisky, tænker du normalt på bourbon eller måske rug. Men de seneste år har set stigningen i den amerikanske single malt whisky. Og især et destilleri er steget højere end resten.

Fra den nordvestlige kyst af det kontinentale USA har Portland Oregon længe været et håndværksmæssigt hjemland.

Fra et spritperspektiv har Portland længe været en frontløber for de mest håndværksbryggerier ikke kun i USA, men i verden. Dens region har også en række vingårde.

Så da Destillery Westward Distillery dukkede op i 2004, gav det mening, at dens ejer Christian Krogstad kom fra en øl- og vinfremstillingsbaggrund. Og hans vision for destilleriet var at stadig hylde regionens øl.

Faktisk er Westwards hoveddestiller, den usædvanlige Miles Munroe, som vi interviewede her, også en bryggeri.

Dette er vigtigt, for for at få piskeren (e) y, skal du først lave øl.

Hvis du vil finde ud af meget mere om, hvordan whisky er lavet, kan du tjekke vores historie 7 grundlæggende trin til at lave Aussie whisky fra vores gæstekolonne på Nip of Courage.

Øl i whisky, whisky i hvidvin (tønder)

Munroe og Krogstad bruger deres egen to-række byg, der dyrkes og maltes i området, for at gøre en ordentlig Pale Ale Mash. De fermenterer deres øl med en rigtig bryggers gær også, så når whiskyen kommer ud, har den stadig elementer i en ægte ølfremstillingsproces i hjertet.

Selv meget mere med samarbejde og eksperimenter som aldring af deres whisky i lokale stout tønder og ved hjælp af en belgisk ølgær til at fremstille en belgisk Ardennes single malt med begrænset frigivelse, som vi taler om her.

Men da Krogstad brugte sine færdigheder fra vinfremstilling til at bringe ex-Pinot Noir French Oak-tønder fra Oregons Willamette Valley White Wine Country, dukkede et nyt niveau op for vestpå.

Først aldring af deres ånd i nye amerikanske eg-tønder i mindst to år (som er lov i staterne for alle whisky), der derefter afslutter whisky i ex-Pinot-fade i yderligere to år, vestpå har skabt noget ganske utroligt.

Westward Distillery’s Pinot Noir Cask Single Malt Whisky

Fra den sande ølfremstillingsproces har whiskyen en fylde af krops- og rig maltaroma, og indflydelsen fra Pinot Noir-fade og fransk eg bringer frisk bær og læder til whisky sammen med et blidt krydderi.

Mere specifikt får du aromaer af tørret frugt, kokosnød, røde bær og figner, honede blomsternoter og sød tobak.

For at smage finder du masser af ristet malt og toffee, der forårsager tørhed og en varm prikken til mål.

Med en dråbe vand dæmper aromaer lidt, men mundfølelsen bliver olierigere, og frisk frugt og bærnoter løfter, da tanniner og et antydning af tobak.

Dette er en whisky, der skal nippes, nydes og nydes. Du kan blande det til en gammeldags eller et Manhattan, hvis du ønsker det, men det er så glat på trods af dets 45%ABV.

Få din flaske Pinot Noir Cask Westward Single Malt whisky online her, og fra Dan Murphys og gode flaskebutikker nationalt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post SCUBA -dykning i Alor – Den største dykkervejledning
Next post De yndig, papirkurven-talende børneleverandører af Sihanoukville