Hvor man kan spise i Orange, NSW – Fiorinis Ristorante Italiano

Orange, New South Wales, bliver ganske foodies paradis.

Det ser ud til, at hvert lille skur og hytte og omkring hvert hjørne er der nogen, der laver noget lækkert at spise eller drikke.

Vi fandt den sandeste udførelsesform for denne vidunderlige nye tendens, da vores venner tog os med til middag på Fiorinis Ristorante Italiano. Restauranten er den største fibro -hytte, restauranten er i udkanten af ​​Orange og ikke meget at se på.

Det var kun vores venners løfter, der holdt vores forventninger op.

Også på indersiden så tingene temmelig lavmælte ud. Jeg mener, det var hjemligt inde, stole var komfortable, borde godt afstand. Stadig, hvis det ikke havde været for vores venner, ville vi ikke have forventet andet end et dejligt italiensk foder i hjemmet.

Køkkenet, der er bemandet af ejere Patrizia Fiorini og Marina Fedeli, er åben plan, og du kan se alt, når de arbejder deres håndværk.

Fra det gamle land har disse to talentfulde romerske damer konstrueret deres menuer til at drage fordel af deres styrker. Maden repræsenterer ikke kun det bedste af italiensk køkken, men også det bedste af, hvilke produkter der kan findes lokalt.

Deres filosofi er, hvis den ikke er så frisk, som den kan være, er det ikke på menuen. Det fungerer for mig!

Så kombinationen af ​​intelligente, dygtige kokke og de friskeste ingredienser betyder, at den mad, der kommer ud af køkkenet, er fremragende, men ikke afpresende.

Du kan endda BYO din sprit også! Vi startede tingene med en flaske Bloodwood Rose. En meget fin lokal dråbe. Vi har drukket mere Rose for nylig, siden vi lærte, at kolde klima pink ikke kun er tørre, men også meget velsmagende. De er ikke den lolly-søde hovedpine potions, som alle tager dem til.

Så kom maden ud.

Vi delte et par entréer en af ​​Calamari Frito – den fine dej var let og sprød, og Calamari var saftig, blød og lækker.

Den anden var en gryde med muslinger i en hvidvin og smørsauce. Muslingerne var saftige og møre, og sausen havde en fantastisk citronstans til det, der skar gennem smøret og lod vin deglaze smage skålen.

Til hovedledninger valgte vi et par ting – Spaghetti Alla Frutti del Mare var god. Masser af havfødevarer i blandingen og pastaen blev kogt al dente med en fantastisk olie og urtedressing.

Vi fik også en kalvekød Schnitzel med Béarnaise Sauce. Den smuldrede kalvekød var fremragende, og efterbehandlingen var gylden og crunchy. Béarnaise, som meget let kan gå forfærdeligt galt, var frisk og velsmagende.

Var der plads til dessert i slutningen? Der var sandsynligvis ikke, men vi bestilte nogle alligevel. Jeg er en absolut sucker for en god hjemmelavet Zabaglione, som er æggeblommer, sukker og Marsala -vin slået over en Bay Marie.

Perfekt lavet, den rige skummende alkoholsødme holdt sig fast på skeen og opvarmede os indefra.

Vores venner bestilte chokoladekage så tæt og rig, at det kunne have været en Kardashian! Det besejrede næsten vores venner. Næsten!

Da vi forlod restauranten, som stadig var fuld kl. 10.30, øremærket vi denne lille perle til et returbesøg. Og vi kan ikke vente med at gå tilbage.

Åben sat-søn middag-15 pm fre-lør kl. 18.00-med andre ord fredagsmiddag, lørdag frokost og middag og søndags frokost.

Fiorinis Ristorante Italiano
816 Canobolas Road
Orange 2800
NSW
Tlf: (02) 6365 3863

Restauranten tager bookinger, og på grund af de begrænsede åbningstider anbefales det, at du reserverer et bord forud for tiden.

Har du haft et fantastisk måltid i orange, NSW? Fortæl os, hvor i kommentarerne!

Billeder af fru romantik.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Hvad indikerer romantik for dig? Alexx Stuart fra Low Tox Life
Next post Tre børnevenlige restauranter i Door County, Wisconsin