TNN: The Future of Tour Business in a Post-Covid World

Hej alle sammen,

Jeg ønskede at dele endnu en video fra en nylig nomadisk netværksbegivenhed. Dette handler om “fremtiden for turnévirksomhed i en post-kovid verden.”

Efter at coronavirus er afsluttet, vil rejseverdenen se meget, ekstremt anderledes ud.

Efter en så lang pause i denne store branche har vi set mange forretninger gå under, mange fremtrædende destinationer falder til nul turister, mange vandrerhjem lukker permanent, såvel som mange dele af markedet skifter fuldstændigt.

Vi bringer …

Hej! Undskyld at afbryde men ….

Det ser ud til, at du har snublet over en artikel om abonnent-kun!

(Allerede et medlem? Log ind her.)

Denne artikel er udelukkende til medlemmer af Nomadic Matt Plus! NM+ er vores medlems eneste program, der giver besøgende som dig selv får adgang til til bonustilbud blogindlæg. Medlemmer får ligeledes gratis bøger, guidebøger, blogging-kurser, får adgang til vores begivenheder, begivenhedsudskiftninger, månedlige gaver, T-shirts, specielle pengebesparende rejsemæssige rabatter samt mere!

Som medlem af Nomadic Matt Plus får du ikke kun masser af fordele til at gøre dine rejser billigere, men du hjælper os med at producere det dybtgående rejsemateriale, du elsker!

Bedst af alt, at abonnement koster mindre end udgifterne til frokost!

Hvis du ønsker at få adgang til denne artikel (såvel som 100+ andre artikler med kun medlemsartikler) såvel som alle disse andre fremragende frynsegoder, skal du deltage i Nomadic Matt Plus samt begynde at få mere ud af dine rejser i dag!

Lær mere

Log på

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post The incredible CAYSASAY SHRINE and STA. LUCIA WELL in Taal, Batangas
Next post Sådan ansøges om et Sydkorea -visum i Cebu